Gardena EcoLineTuotenumero: 3122753

Gardena
Ruiskusuutinsarja
puhdistamiseen ja kasteluun
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3122753
GARDENAn EcoLine -perussarja, johon sisältyy ruiskupistooli, hanaliitin, adapteri, letkuliitin ja sulkuventtiili. Kestävä ja käytännöllinen setti kasteluun. Se on ihanteellinen niin puutarhan kuin piha-alueen puhdistamiseen ja kasteluun.
Prisjakt
27,20 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 6-9 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3122753
GARDENAn EcoLine -perussarja, johon sisältyy ruiskupistooli, hanaliitin, adapteri, letkuliitin ja sulkuventtiili. Kestävä ja käytännöllinen setti kasteluun. Se on ihanteellinen niin puutarhan kuin piha-alueen puhdistamiseen ja kasteluun.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENAn EcoLine -perussarja, johon sisältyy ruiskupistooli, hanaliitin, adapteri, letkuliitin ja sulkuventtiili. Kestävä ja käytännöllinen setti kasteluun. Se on ihanteellinen niin puutarhan kuin piha-alueen puhdistamiseen ja kasteluun. Valmistuksessa käytetty muovi koostuu yli 90-prosenttisesti kotitalousjätteestä valmistetusta kierrätysmuovista. Vastuullisen valmistuksen lisäksi aloitussarja vakuuttaa tyylikkäällä ulkonäöllään sekä mahdollistaa pitkän käyttöiän kestävyytensä ja korkean laatunsa ansiosta. Muovin lisäksi sarjassa käytettävä ruostumaton teräs on valmistettu yli 35-prosenttisesti kierrätetystä metallista.

Ruiskusuuttimen 2-in-1-suihku sopii eri tarpeisiin. Olipa kyseessä kova suihku puhdistukseen tai pehmeämpi sumusuihku kasteluun, veden virtausta voi säätää portaattomasti. Sulkuliitin mahdollistaa kastelulaitteen vaihtamisen ilman tarvetta kävellä sammuttamaan vesihanaa. Heti kun ruiskupistooli irrotetaan, veden virtaus pysähtyy ja jatkuu vasta, kun uusi kastelulaite on liitetty. Hanaliittimessä on fiksu Anti-Splash-ominaisuus, joka mahdollistaa kastelukannujen ja sankojen täyttämisen suoraan hanasta ilman veden roiskumista.

GARDENAn EcoLine -sarja voidaan liittää kaikkiin 13-15 mm:n 1/2 " - 5/8" -letkuihin ja se soveltuu vesihanoihin, joissa on G 1/2":n tai G 3/4":n kierteet. Käyttövalmis sarja on UV:n ja jäätymisen kestävä. Laadukas sarja on valmistettu Saksassa, ja sille on myönnetty viiden vuoden valmistajan takuu.
  • Ruiskusuuttimen 2-in-1-suihku monipuoliseen käyttöön
  • Pakkasen- ja UV-säteilyn kestävä EcoLine-perussarja selviää puutarhassa säällä kuin säällä
  • Vastuullisesti valmistettu: EcoLine-perussarjan valmistuksessa käytetystä muovista yli 90 prosenttia on kierrätettyä materiaalia

Toimituksen sisältö

  • 1 kappale EcoLine-ruiskusuutin
  • 1 kappale EcoLine-sulkuliitin
  • 1 kappale EcoLine-pikaliitin
  • 1 kappale EcoLine-hanaliitin
  • 1 kappale EcoLine-sovitin
Tekniset tiedot 
VäriMusta
Leveys24,3 cm
Syvyys16 cm
Korkeus4,5 cm
Paino121 g
YhteensopivuusSopii hanoihin, joissa on 3/4":n ja 1/2":n kierre sekä 13 - 15 mm:n letkuihin
GARDENA-takuu5 vuoden takuu

Spesifikaatiot

Sarja Gardena EcoLine

EAN 4078500057585

Suosittelemme