Bosch DIY AdvancedLeafBlower 36V-750Tuotenumero: 3139695

Bosch DIY
Akkulehtipuhallin
ilman akkua ja laturia
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3139695
36 V:n akkulehtipuhallin, joka on suorituskykyinen ratkaisu puutarhan tehokkaaseen siivoamiseen ilman päästöjä. Siivoa suuret alueet nopeasti ja helposti tehokkaalla AdvancedLeafBlower 36V-750 -akkulehtipuhaltimella.
Prisjakt
169,10 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 9-11 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3139695
36 V:n akkulehtipuhallin, joka on suorituskykyinen ratkaisu puutarhan tehokkaaseen siivoamiseen ilman päästöjä. Siivoa suuret alueet nopeasti ja helposti tehokkaalla AdvancedLeafBlower 36V-750 -akkulehtipuhaltimella.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

36 V:n akkulehtipuhallin, joka on suorituskykyinen ratkaisu puutarhan tehokkaaseen siivoamiseen ilman päästöjä. Siivoa suuret alueet nopeasti ja helposti tehokkaalla AdvancedLeafBlower 36V-750 -akkulehtipuhaltimella. Pitkäikäinen harjaton moottori ja Syneon-teknologia tuottavat tehoa tarpeen mukaan: märät lehdet, ruohosilpun ja jopa lelut saa poistettua hetkessä kovilta alustoilta ja ruohopinnoilta. Nopeudensäädin mahdollistaa joustavan käytön kaikissa siivoustöissä. Sen suurta 780 m³/h puhallustehoa voi käyttää suurten alueiden pinttyneiden roskien poistossa. Myös matalalla tai keskisuurella puhallusteholla siivous onnistuu erinomaisesti, ja mikä parasta, pidemmällä käyttöajalla ja vähemmällä melulla - mistä myös naapurit iloitsevat. Erinomainen suorituskyky ja käyttömukavuus: tämä kevyt ja tasapainoinen työkalu minimoi käsivarsien ja ranteiden rasituksen.

Syneon Technology tarkkailee jatkuvasti virrantarvetta ja syöttää virtaa täsmälleen tarpeen mukaan. Siksi se lisää tehoa raskaissa töissä ja vähentää virransyöttöä kevyemmissä tehtävissä akun säästämiseksi. Harjaton moottori takaa erinomaisen suorituskyvyn ja entistä pidemmän moottorin käyttöiän, koska siinä ei ole ajan myötä kuluvia hiiliharjoja. Siivoa suuria tai pieniä roskamääriä säädettävän nopeuden avulla. 100-200 km/h:n puhallustehon ansiosta puutarhurit voivat optimoida tehon, melutason ja käyttöajan käyttökohteen koon ja vaativuuden mukaan.

Tehokas suurten alueiden puhdistaminen
Sisäänrakennetulla aksiaalipuhaltimella siivoat hetkessä suuret puutarha- ja piha-alueet. Puhallin muodostaa voimakkaan ilmavirran, mikä irrottaa tehokkaasti pinttyneimmätkin roskat.

Suuttimen helppo kiinnitys
Voit aloittaa puutarhan suuret siivoustyöt nopeasti, koska kestävä puhallussuutin kiinnitetään helposti paino- ja kääntöliikkeellä.

Akun varaustilan selkeä näyttö myös työskentelyn aikana
Varmista akun riittävä varaustila koko työtehtävän ajaksi: akun lataustilan näytöstä näet yhdellä silmäyksellä akun varaustilan.

Ergonominen kahva takaa miellyttävän ja tukevan otteen
Ergonominen muotoilu mahdollistaa rasittamattoman työskentelyn myös pitkäkestoisissa siivoustöissä. Optimoitu tasapaino ja pehmustettu kahva mahdollistavat ranteen helpon ja joustavan liikkeen.
  • Hiiliharjaton moottori mahdollistaa suurella tehollaan myös haastavammat siivoustyöt
  • Valitse optimaalinen teho, melutaso ja käyttöaika nopeudensäätimen avulla
  • Mahdollistaa vaivattoman työskentelyn kevyen ja tasapainoisen runkonsa ansiosta
  • Aksiaalipuhallin poistaa pinttyneet roskat tehokkaasti kovilta, epätasaisilta ja märiltä pinnoilta
  • Syneon Technology takaa valintasi mukaan optimaalisen tehon tai maksimaalisen kestävyyden
  • 36V POWER FOR ALL – tehokas akku kaikille Bosch 36V Home & Garden -työkaluille

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl pahvipakkaus
Tekniset tiedot 
Akun jännite36,0 V
Akun yhteensopivuus36V POWER FOR ALL
Akkusuositus>= 2,0 Ah
Ilmavirran nopeus100 – 200 km/h
Työkalun mitat (P x L x K)851 x 201 x 290 mm
Paino3,5 kg
Paino ilman akkua2,8 kg

Spesifikaatiot

EAN 4059952568942

Suosittelemme