Bosch DIY-akkukampanja

Osta sähkötyökalu tai puutarhakone Bosch DIY:ltä ja saat akun ilmaiseksi. Kampanja on voimassa valituille Bosch DIY -tuotteille 30. kesäkuuta asti.

Osallistuaksesi kampanjaan sinun on tehtävä kampanja-aikana seuraavasti:

1. Osta 36V POWER FOR ALL puutarhakone tai 18V POWER FOR ALL sähkötyökalu tai puutarhakone Bosch Home and Gardenilta. Mittalaitteet ja robottiruohonleikkurit eivät sisälly kampanjaan.

2. Rekisteröi tuote ja aktivoi kampanja 30 päivän kuluessa ostosta (klo 23:59) kampanjasivustolla https://www.bosch-diy.com/fi/fi/diy-deals. Kun rekisteröidyt kampanjaan, sinulle luodaan henkilökohtainen Bosch DIY -käyttäjäprofiili, jos sinulla ei vielä ole sellaista.

3. Aktivoi kampanja, kun olet suorittanut tuotteen rekisteröinnin kohdan 2 mukaisesti.

4. Lataa kopio laskusta/kuitista ja täytä kentät. Huomaa, että sekä ostettu työkalu ja ostopäivämäärä että jälleenmyyjä on mainittava selvästi laskussa/kuitissa.

5. Kun rekisteröinti on suoritettu onnistuneesti, näytölle ilmestyy vahvistusviesti osallistumisesta, ja vahvistusviesti lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos jotkin annetuista tiedoista ovat puutteellisia, osallistujaan otetaan yhteyttä sähköpostitse puuttuvien tietojen saamiseksi.

HUOM! Kampanjatuotteet on ostettava kampanjan voimassaoloaikana. Tässä tarkoituksessa laskun päiväys lasketaan. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin Bosch Groupin kampanjoihin ja alennuksiin. Kukin osallistuja voi rekisteröidä enintään kaksi 18 V:n ja kaksi 36 V:n tuotetta ja saada siten enintään neljä akkua.

6. Osallistujille, jotka ovat täyttäneet ehdot, lähetetään 36 V:n akku tai 18 V:n akku asiakkaan ostamasta tuotteesta riippuen 4 viikon kuluessa rekisteröintijakson päättymisestä. Ostaessaan ja rekisteröidessään 18V-koneen lähetetään 18V 3.0Ah akku, ostaessaan 36V ruohonleikkurin lähetetään 36V 4.0Ah akku ja ostaessaan 36V ruohotrimmerin tai lehtipuhaltimen lähetetään 36V 2.0Ah akku.

Osallistumisen ikäraja: 18 vuotta

Bosch pidättää oikeuden muuttaa kaikkia ehtoja milloin tahansa.

18V akkukampanjan ehdot

36V akkukampanjan ehdot

  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
42 tuotetta
  • 1