Gardena EcoLineTuotenumero: 3102236

Gardena
Oksasakset
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3102236
Oksasakset 18 mm:in leikkaushalkaisijalla, jotka leikkaavat tarkasti ja voimakkaasti. Oksasakset ovat ihanteelliset kukkien ja nuorten versojen leikkaamiseen.
Prisjakt
27,20 €
Sis. ALV
3 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3102236
Oksasakset 18 mm:in leikkaushalkaisijalla, jotka leikkaavat tarkasti ja voimakkaasti. Oksasakset ovat ihanteelliset kukkien ja nuorten versojen leikkaamiseen.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA EcoLine-oksasakset ovat moderni ja kestävä klassikko 18 mm:in leikkaushalkaisijalla, jotka leikkaavat tarkasti ja voimakkaasti. Oksasakset ovat ihanteelliset kukkien ja nuorten versojen leikkaamiseen. Muoviosat on valmistettu yli 80-prosenttisesti kierrätetystä kotitalousmuovista, joka tekee saksista ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon puutarhureille ja puutarhaharrastajille. Saksen terät on ruostumattomasta teräksestä, josta 75 % on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Ohileikkaavat ja tarkkuushiotut terät leikkaavat helposti ja tarkasti. Ergonomisen kahvan takia on nyt helppoa leikata kasveja käsin. Toisia EcoLine-oksasaksien käytännöllisiä ominaisuuksia ovat kasvien mahlaa poistava nesteura sekä yhdellä kädellä toimiva turvalukitus, jonka avulla lukitus on helppoa ja säilyttäminen turvallista.

Tämä laatutuote on valmistettu Saksassa 25 vuoden valmistajatakuulla GARDENALTA. ReTh!nk EcoLine-sarja on valmistettu kestävyyttä, pitkäikäisyyttä ja muotoilua ajatellen.
  • Tarkat ja voimakkaat puutarhasakset
  • Leikkaa kukkia ja nuoria versoja
  • Saksen terät ruostumattomasta teräksestä
  • Ohileikkaavalla mekanismilla tarkkaa ja helppoa leikkausta varten
  • Ergonominen kahva mahdollistaa helpon kasvien leikkuun käsin
  • Tarkkuushiotut terät nesteuralla
  • Voidaan helposti lukita ja säilyttää turvallisesti yhden käden turvalukituksen ansiosta
Tekniset tiedot 
Leikkaushalkaisija18 mm

Spesifikaatiot

Leikkauskapasiteetti 18 mm

Sarja Gardena EcoLine

EAN 4078500057523

Suosittelemme