3M Peltor WS Alert XPTuotenumero: KH15935-2

3M Peltor
Kuulonsuojain
Bluetooth, päälakisanka, sisältää latauspaketin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15935-2
Peltor WS Alert XP on kuulonsuojain ääntä vaimentavalla mikrofonilla ja Bluetooth-teknologialla. Varustettu ympäristönkuuntelutoiminnolla, FM-radiolla, Auto Pairing -toiminnolla, sekä jopa 73 tunnin käyttöajalla käyttäessäsi puhelinta.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15935-2
Peltor WS Alert XP on kuulonsuojain ääntä vaimentavalla mikrofonilla ja Bluetooth-teknologialla. Varustettu ympäristönkuuntelutoiminnolla, FM-radiolla, Auto Pairing -toiminnolla, sekä jopa 73 tunnin käyttöajalla käyttäessäsi puhelinta.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Peltor WS Alert XP on kuulonsuojain ääntä vaimentavalla mikrofonilla ja Bluetooth-teknologialla. Yhdistä matkapuhelimesi suojaimiin, niin voit vastaanottaa hands free -puheluita kovankin melun keskellä ilman, että joudut lopettamaan työskentelyn. Varustettu ympäristönkuuntelutoiminnolla, FM-radiolla, Auto Pairing -toiminnolla, sekä jopa 73 tunnin käyttöajalla käyttäessäsi puhelinta (suoratoisto ja puhelut).

Peltor WS Alert XP on varustettu seuraavilla ominaisuuksilla:

Bluetooth-teknologia päivitetyllä Bluetooth-ohjelmistolla parasta mahdollista yhteensopivuutta varten
Pidempi akunkesto, Auto Pairing -toiminto, suurempi vaimennus sekä ohjelmisto, joka parantaa ääntä vaimentavaa toimintoa.
2G-radiopiiri ja erinomainen antenni takaavat vakaan FM-radiosignaalin. Päivitetty radiopiiri tuo lisää suorituskykyä ja vakaamman ja varmemman radiosignaalin vaativissa ympäristöissä.
Parempi äänentoisto, jossa 3M:n patentoima ratkaisu tarjoaa erinomaisen äänentoiston varsinkin bassotaajuuksilla niin, että tiedostosta, suoratoistona tai radiosta kuuntelemasi musiikki pääsee todella oikeuksiinsa.

Päivitetyn radiopiirin ansiosta erittäin herkkä FM-radio. Bluetooth-yhteydellä voit puhua esteettömästi matkapuhelimessa tai kuunnella musiikkia suoratoistona. Kuulosi on suojattu kaikilta haitallisilta ääniltä, mutta ylivertaisen ympäristönkuuntelutoiminnon avulla voit keskustella vieressä olevien henkilöiden kanssa normaalilla puheäänellä.

Handsfree-toiminto Bluetoothin kautta
Meluisan ympäristön ei tarvitse rajoittaa yhteydenpitoa muiden kanssa – edes työskentelyn aikana. Peltor WS Alert XP:n voi nopeasti ja helposti yhdistää matkapuhelimeen Bluetoothin avulla. Matkapuhelinta tarvitsee vain säilyttää alle 10 metrin päässä, esim. taskussa. Elektroninen ääni ilmoittaa saapuvasta puhelusta, ja vastaaminen tapahtuu vastauspainiketta painamalla. Tämän jälkeen voit puhua esteettömästi keskeyttämättä työtehtäviäsi. Mahdollinen radion tai musiikin äänenvoimakkuus vaimenee automaattisesti.Meluvaimennettu mikrofoni suodattaa ympäristön äänet pois niin, että voit puhua ja kuulla oman äänesi selkeästi ja kirkkaasti ympäristön melutasosta riippumatta. Puhelun päättyessä musiikin äänenvoimakkuus palautuu automaattisesti.

Markkinoiden paras ympäristönkuuntelu
Kuulonsuojaimet vaimentavat tehokkaasti kaiken vahingollisen melun, mutta kuuntelutoiminnon avulla kuulet selkeästi ympäristön äänet ja voit keskustella lähellä olevien henkilöiden kanssa kuulonsuojaimia nostamatta – samalla vältät kuulon vaurioitumisriskin. Kaikki impulssiäänet vaimenevat (maks. 82 dB), mutta heikkoja ääniä vahvistetaan niin, että havaitset ne jopa paremmin kuin ilman kuulosuojaimia.Kuuntele musiikkia suoratoiston tai MP3-tiedostoinaPäivitetty Bluetooth-tekniikka, voit kuunnella musiikkia suoratoistona verkosta (esim. Spotify tai iTunes) joko matkapuhelimen tai tietokoneen kautta. Tämä on yhtä helppoa kuin MP3-tiedostojen toistaminen.

Vakaa radiovastaanotto
Peltor WS Alert XP:ssä on uusi parannettu antenni sekä päivitetty radiopiiri, joka takaa erinomaisen FM-radiosignaalin. Radiokanavia on helppo hakea helppokäyttöisillä säätimillä. Lisäksi kuulosuojaimessa on muistitoiminto kanavien pikavalintoja varten.

Laadukkaat kuulokkeet
Laadukkaat kuulokkeet toistavat stereoäänen tarkasti tarjoten täyteläisen ja miellyttävän äänikokemuksen. Äänenvoimakkuuden voi nostaa yli 82 dB:n vain lyhyeksi ajaksi, minkä jälkeen äänenvoimakkuus vaimenee automaattisesti kuulon suojelemiseksi.
 • Bluetooth-liitäntä matkapuhelimeen puheluja tai musiikin kuuntelua varten
 • Dynaamiset kuulokkeet tarjoavat täyteläisemmän ja miellyttävämmän äänikokemuksen
 • Nopea ja helppo radioasemien haku
 • Muistitoiminto radioasemien pikavalintoja varten
 • Elektroninen ääni opastaa käyttäjää
 • Akun lataus verkkovirtakaapelilla tai USB-liitännästä
 • 2G-radiopiiri takaa optimaalisen FM-radiosignaalin
 • Välitön haitallisten impulssiäänten vaimennus
 • Kehittyneen kuuntelutoiminnon avulla kuulet ympäristön äänet selkeästi ja voit keskustella normaalilla puheäänellä
 • Kuuntelutoimintoa voi käyttää samanaikaisesti puhelun tai musiikin tai radion kuuntelun kanssa
 • Kaksoiskuorirakenne suojaa elektroniikkaa
 • Akkutyyppi: 2 x 1,2–1,5 V:n AA-paristo (alkaliparistot tai NiMH-akut)
 • Takuu: 1 vuotta.
 • Vaimennus SNR – 29dB

Toimituksen sisältö

 • 2 kpl AA-alkaliparistoja
 • Sankamikrofoni
 • 1 kpl Peltor M995 -tuulisuoja
 • Peltor Latauspaketti

Spesifikaatiot

Sankamikrofoni Kyllä

Väri Musta

Bluetooth Kyllä

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Sarja 3M Peltor WS Alert

Radio Kyllä

Ulkoinen liitäntä Ei

EAN 7318640067974

Takuu

Lue lisää 3M:n takuusta
3M tarjoaa erillisen takuun tiettyihin kommunikaatioratkaisuihin, hitsaussuojiin ja moottoroituihin hengityssuojaimiin. Takuu tarkoittaa edullisempia ehtoja sinulle asiakkaana. Lue kaikki 3M:n takuusta, jotta olet selvillä juuri sinun tuotettasi koskevista ehdoista. Otathan huomioon, että takuuehdot voivat vaihdella riippuen siitä, oletko yksityis- vai yritysasiakas.

Videot

Arvosteluita

Suosittelemme