3M Peltor WS Alert XPITuotenumero: KH15980

3M Peltor
Kuulonsuojain
Bluetooth, mobiilisovellus, päälakisanka
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15980
Kuulonsuojaimet Bluetooth-toiminnolla ja mobiilisovelluksella, jonka ansiosta voit ohjata niitä älypuhelimellasi. MultiPoint-toiminto jopa kahden matkapuhelimen liittämiseen! Auto-Pairing-toiminto, FM-radio. Vaimentaa kovia ääniä, vahvistaa heikot äänet.
415.00 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään ma 27. syyskuuta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15980
Kuulonsuojaimet Bluetooth-toiminnolla ja mobiilisovelluksella, jonka ansiosta voit ohjata niitä älypuhelimellasi. MultiPoint-toiminto jopa kahden matkapuhelimen liittämiseen! Auto-Pairing-toiminto, FM-radio. Vaimentaa kovia ääniä, vahvistaa heikot äänet.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Peltor WS Alert XPI on kuulonsuojaimet mobiilisovelluksella, jonka ansiosta voit ohjata niitä älypuhelimellasi. Varustettu Bluetooth-, MultiPoint- ja Auto-Pairing-toiminnoilla sekä FM-radiolla. Edistynyt mikrofoni suodattaa ympäristön melua niin, että kuulija kuulee puheesi selkeänä huolimatta muusta melusta.

Mobiilisovellus mahdollistaa älypuhelimella navigoinnin
Mobiilisovellus mahdollistaa navigoinnin kuulonsuojainten valikossa, josta löydät kaikki toiminnot helposti ja nopeasti. Asetuksia voi säätää myös kupujen päällä olevista käyttöystävällisistä napeista. Mobiilisovelluksesta löytyy nopeasti myös käyttöohjeet sekä tekstimuodossa että videona, usein kysytyt kysymykset ja tekniset tiedot. Muistutustoiminto kertoo sinulle, kun on aika vaihtaa hygieniasarjaa.

Bluetooth MultiPoint -toiminto jopa kahden matkapuhelimen yhdistämiseen
Bluetooth MultiPoint -toiminnon avulla voit yhdistää yhden tai kaksi matkapuhelinta Peltor WS Alert XPI -kuulokkeisiin. Jos puhut toiseen puhelimeen ja toinen hälyttää, saat ilmoituksen siitä. Jos kuuntelet musiikkia, se keskeytyy automaattisesti, jos toinen puhelin soi. Peltor WS Alert XPI -kuulokkeissa on Bluetooth 4.2, mikä antaa parhaan mahdollisen yhteensopivuuden markkinoiden älypuhelimien kanssa, sekä useita uusia toimintoja puheluihin ja musiikin kuunteluun.

Peltor WS Alert XPI sisältää Auto-Pairing -toiminnon, joka yhdistää kuulokkeet puhelimeen käynnistettäessä.

Paranneltu äänenvaimennus
Ääntä vaimentava mikrofoni on uniikki, ja sen ominaisuudet ovat tärkeitä puhuttaessa meluisissa paikoissa. Äänesi korostuu samalla, kun ympäristön melut vaimennetaan.

Yksinkertaista Push to Listen -toiminnolla
Kuulokkeiden ulkopuolella olevat mikrofonit poimivat äänet ympärilläsi. Äänet analysoidaan elektronisesti ja ne mykistetään automaattisesti max. 82 desibeliin. Näin kuulosi ei vahingoitu ja voit kuulla kollegoidesi puheen lähelläsi.

Uudella Push to Listen -toiminnolla valitset milloin haluat olla puheyhteydessä kollegoihisi painamalla kahdesti ON -näppäintä. Jokaisen puhelun ja kuuntelun äänenvoimakkuus pienennetään automaattisesti, jotta voit kuulla puheen nostamatta kuulokkeita päästäsi. Kun olet puhunut kollegasi kanssa, painat mitä tahansa painiketta kuulosuojaimessa sulkeaksesi Push to Listen -toiminnon.

Erinomaista kuuntelua
Samaan aikaan kun kaikki haitalliset äänet suljetaan pois, voit silti selvästi kuulla äänet ja puheen lähelläsi nostamatta suojainta, eli vahingoittamatta kuuloasi.

Musiikin kuuntelu
Peltor WS Alert XPI tukee musiikin toistoa Bluetoothin avulla, ja äänenlaatu on hyvin korkea. Äänenlaatu on parantunut, kiitos uuden ohjelmiston. Toistaessasi musiikkia, sinun ei enää tarvitse ohjata sitä puhelimestasi. Kuulosuojaimen Bluetooth -näppäimellä kontrolloit stop, pause, play, sekä siirtymisen seuraavaan kappaleeseen.

Vakaa radiovastaanotto
Voit myös kuunnella FM-radiota erittäin hyvällä vastaanotolla. Joskus oikean FM-radiokanavan etsiminen voi olla haastavaa, mutta Peltor WS Alert XPI kertoo sinulle, millä taajuudella olet.

Korkealaatuiset kaiuttimet
Luonnollisesti kuuntelet stereona korkealaatuisista kaiuttimista, jotka tuottavat rikkaan ja mukavan äänikokemuksen.

Pidempi akunkesto
Huolimatta kaikista uusista ominaisuuksista Peltor WS Alert XPI -suojainten akunkesto on pidempi kuin aikaisemmissa Bluetoothilla varustetuissa kuulosuojaimissa. Akunkesto on noussut 24 tunnista 73 tuntiin.

Siniset tai vaaleanpunaiset kuoret syövän vastaiseen tutkimustyöhön
Kuulonsuojainten mukana tulee sekä siniset että vaaleanpunaiset ulkokuoret. 3M lahjoittaa jokaisen myydyn kuulonsuojaimen tuotosta osan rintasyövän ja eturauhassyövän vastaiseen tutkimustyöhön. Kuulonsuojainten käyttäjänä voit näyttää tukesi valitsemalla joko siniset tai vaaleanpunaiset kuoret – tai miksipä ei yksi molempia.
 • Mobiilisovellus mahdollistaa älypuhelimella navigoinnin
 • Bluetooth MultiPoint, yhdistä jopa kahteen matkapuhelimeen
 • Auto-Pairing, yhdistää automaattisesti matkapuhelimeen käynnistettäessä
 • Bluetooth puheluihin tai musiikin toistoon
 • Bluetooth-painikkeella ohjaat musiikkia; play, pause, ja seuraava
 • FM-radio hyvällä vastaanottolaadulla
 • Elektroninen ääni opastaa sinua
 • Push to Listen -toiminto
 • Välitön vaimennus haitalliseen meluun
 • Pidempi akunkesto verrattuna aikaisempiin kuulosuojaimiin Bluetooth -toiminnolla
 • Akunkesto jopa 73 tuntia

Toimituksen sisältö

 • 2 kpl alkaalisia AA-paristoja
 • 1 kpl puomimikrofoni
 • 1 kpl M995 -Tuulisuoja
 • 1 kpl HYM1000 Suojateippi 1m
 • 1 kpl HY82 Hygieniasarja
 • Ylimääräinen kuori

Tekniset tiedot

Sankamikrofoni Kyllä

Bluetooth Kyllä

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Radio Kyllä

Ulkoinen liitäntä Ei

EAN 7318640069770

Videot

Arvosteluita

Suosittelemme