3M Peltor WS Alert XPITuotenumero: KL15987

3M Peltor
Kuulonsuojainpaketti
kypärä, mobiilisovellus, latauspakkaus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KL15987
Kuulonsuojain sinisellä suojakypärällä ja latauspaketilla. Headset yhdistetään mobiilisovellukseen, joka mahdollistaa navigoinnin sen valikossa älypuhelimella. Kuulonsuojaimessa on Bluetooth MultiPoint, Auto-Pairing, ympäristönkuuntelu ja FM-radio.
625.90 €
Sis. ALV
Lähetetään 2-3 päivän sisällä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KL15987
Kuulonsuojain sinisellä suojakypärällä ja latauspaketilla. Headset yhdistetään mobiilisovellukseen, joka mahdollistaa navigoinnin sen valikossa älypuhelimella. Kuulonsuojaimessa on Bluetooth MultiPoint, Auto-Pairing, ympäristönkuuntelu ja FM-radio.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Peltor WS Alert XPI Kuulonsuojainpaketti on kuulonsuojain sinisellä suojakypärällä ja latauspaketilla. Headset yhdistetään mobiilisovellukseen, joka mahdollistaa navigoinnin sen valikossa älypuhelimella.

Peltor WS Alert XPI:ssä on Bluetooth MultiPoint, Auto-Pairing, ympäristönkuuntelu ja FM-radio. Melusuojattu mikrofoni suodattaa pois ympäristön melut, jotta henkilö, jonka kanssa keskustelet, kuulee äänesi selkeästi ympäristön melutasosta huolimatta.

Mobiilisovellus mahdollistaa älypuhelimella navigoinnin
Mobiilisovellus mahdollistaa navigoinnin kuulonsuojainten valikossa, josta löydät kaikki toiminnot helposti ja nopeasti. Asetuksia voi säätää myös kupujen päällä olevista käyttöystävällisistä napeista. Mobiilisovelluksesta löytyy nopeasti myös käyttöohjeet sekä tekstimuodossa että videona, usein kysytyt kysymykset ja tekniset tiedot. Muistutustoiminto kertoo sinulle, kun on aika vaihtaa hygieniasarjaa.

Bluetooth MultiPoint -toiminto jopa kahden matkapuhelimen yhdistämiseen
Bluetooth MultiPoint -toiminnon avulla voit yhdistää yhden tai kaksi matkapuhelinta Peltor WS Alert XPI -kuulokkeisiin. Jos puhut toiseen puhelimeen ja toinen hälyttää, saat ilmoituksen siitä. Jos kuuntelet musiikkia, se keskeytyy automaattisesti, jos toinen puhelin soi. Peltor WS Alert XPI -kuulokkeissa on Bluetooth 4.2, mikä antaa parhaan mahdollisen yhteensopivuuden markkinoiden älypuhelimien kanssa, sekä useita uusia toimintoja puheluihin ja musiikin kuunteluun.

Peltor WS Alert XPI sisältää Auto-Pairing -toiminnon, joka yhdistää kuulokkeet puhelimeen käynnistettäessä.

Paranneltu äänenvaimennus
Ääntä vaimentava mikrofoni on uniikki, ja sen ominaisuudet ovat tärkeitä puhuttaessa meluisissa paikoissa. Äänesi korostuu samalla, kun ympäristön melut vaimennetaan.

Yksinkertaista Push to Listen -toiminnolla
Kuulokkeiden ulkopuolella olevat mikrofonit poimivat äänet ympärilläsi. Äänet analysoidaan elektronisesti ja ne mykistetään automaattisesti max. 82 desibeliin. Näin kuulosi ei vahingoitu ja voit kuulla kollegoidesi puheen lähelläsi.

Uudella Push to Listen -toiminnolla valitset milloin haluat olla puheyhteydessä kollegoihisi painamalla kahdesti ON -näppäintä. Jokaisen puhelun ja kuuntelun äänenvoimakkuus pienennetään automaattisesti, jotta voit kuulla puheen nostamatta kuulokkeita päästäsi. Kun olet puhunut kollegasi kanssa, painat mitä tahansa painiketta kuulosuojaimessa sulkeaksesi Push to Listen -toiminnon.

Erinomaista kuuntelua
Samaan aikaan kun kaikki haitalliset äänet suljetaan pois, voit silti selvästi kuulla äänet ja puheen lähelläsi nostamatta suojainta, eli vahingoittamatta kuuloasi.

Musiikin kuuntelu
Peltor WS Alert XPI tukee musiikin toistoa Bluetoothin avulla, ja äänenlaatu on hyvin korkea. Äänenlaatu on parantunut, kiitos uuden ohjelmiston. Toistaessasi musiikkia, sinun ei enää tarvitse ohjata sitä puhelimestasi. Kuulosuojaimen Bluetooth -näppäimellä kontrolloit stop, pause, play, sekä siirtymisen seuraavaan kappaleeseen.

Vakaa radiovastaanotto
Voit myös kuunnella FM-radiota erittäin hyvällä vastaanotolla. Joskus oikean FM-radiokanavan etsiminen voi olla haastavaa, mutta Peltor WS Alert XPI kertoo sinulle, millä taajuudella olet.

Korkealaatuiset kaiuttimet
Luonnollisesti kuuntelet stereona korkealaatuisista kaiuttimista, jotka tuottavat rikkaan ja mukavan äänikokemuksen.

Pidempi akunkesto
Huolimatta kaikista uusista ominaisuuksista Peltor WS Alert XPI -suojainten akunkesto on pidempi kuin aikaisemmissa Bluetoothilla varustetuissa kuulosuojaimissa. Akunkesto on noussut 24 tunnista 73 tuntiin.

Siniset tai vaaleanpunaiset kuoret syövän vastaiseen tutkimustyöhön
Kuulonsuojainten mukana tulee sekä siniset että vaaleanpunaiset ulkokuoret. 3M lahjoittaa jokaisen myydyn kuulonsuojaimen tuotosta osan rintasyövän ja eturauhassyövän vastaiseen tutkimustyöhön. Kuulonsuojainten käyttäjänä voit näyttää tukesi valitsemalla joko siniset tai vaaleanpunaiset kuoret – tai miksipä ei yksi molempia.
 • Mobiilisovellus mahdollistaa älypuhelimella navigoinnin
 • Bluetooth MultiPoint, yhdistä jopa kahteen matkapuhelimeen
 • Auto-Pairing, yhdistää automaattisesti matkapuhelimeen käynnistettäessä
 • Bluetooth puheluihin tai musiikin toistoon
 • Bluetooth-painikkeella ohjaat musiikkia
 • play, pause, ja seuraava
 • FM-radio hyvällä vastaanottolaadulla
 • Elektroninen ääni opastaa sinua
 • Push to Listen -toiminto
 • Välitön vaimennus haitalliseen meluun
 • Pidempi akunkesto verrattuna aikaisempiin kuulosuojaimiin Bluetooth -toiminnolla
 • Akunkesto jopa 73 tuntia

Toimituksen sisältö

 • 2 kpl Peltor LR6NM ladattavia paristoja
 • 1 kpl Peltor FR09 USB-latausjohto
 • 1 kpl Peltor FR08 seinäadapteri
 • 1 kpl sankamikrofoni
 • 1 kpl M995 tuulisuoja
 • 1 kpl extra HY82 hygieniasarja
 • 1 kpl extra kuoret
 • 1 kpl 3M SecureFit X5003V suojakypärä, sininen

Tekniset tiedot

EAN KL15987

Suosittelemme