3M Peltor WS LiteCom PlusTuotenumero: KH15972

3M Peltor
Kuulosuojain
päälakisanka, Bluetooth, radiopuhelin 16 kanavalla
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15972
Kuulosuojaimet sisäänrakennetulla analogisella radiopuhelimella ja Bluetooth Multipoint -toiminnolla liitettäväksi enintään kahteen matkapuhelimeen. Melua vaimentava kuulosuojaimet ympäristönkuuntelulla, joka auttaa käyttäjää havaitsemaan tärkeitä ääniä ja merkkiääniä ympäristössä sekä kommunikoimaan työtovereiden kanssa. Ulkoinen liitin mahdollistaa yhteydenpidon ulkoisten laitteiden kanssa.
Prisjakt
1 099,90 €
Sis. ALV

Odotetaan 25.4.2024 toimittajalta

Jos haluat seurata, milloin tuotetta on jälleen varastossa, sinun on hyväksyttävä markkinointievästeet. Klikkaa tästä hallitaksesi evästeitä.
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KH15972
Kuulosuojaimet sisäänrakennetulla analogisella radiopuhelimella ja Bluetooth Multipoint -toiminnolla liitettäväksi enintään kahteen matkapuhelimeen. Melua vaimentava kuulosuojaimet ympäristönkuuntelulla, joka auttaa käyttäjää havaitsemaan tärkeitä ääniä ja merkkiääniä ympäristössä sekä kommunikoimaan työtovereiden kanssa. Ulkoinen liitin mahdollistaa yhteydenpidon ulkoisten laitteiden kanssa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

3M Peltor WS LiteCom Plus on kuulosuojaimet päälakisangalla, sisäänrakennetulla analogisella radiopuhelimella ja Bluetooth Multipoint -toiminnolla liitettäväksi enintään kahteen matkapuhelimeen. Ulkoinen liitin mahdollistaa yhteydenpidon muiden ulkoisten laitteiden kanssa.

Kuulosuojaimet vaimentavat melua ja suojaavat käyttäjää ympäristöissä, joiden melutaso saattaa olla haitallinen. Melutason mukaan säätyvä toiminto (ympäristönkuuntelu) auttaa käyttäjää havaitsemaan tärkeitä ääniä ja merkkiääniä ympäristössä ja kommunikoimaan työtovereiden kanssa – ilman kuulovaurion riskiä. Melukompensoitu mikrofoni takaa luotettavan viestinnän melutasosta riippumatta.

Kuulokkeissa sisäänrakennettu radiopuhelin.
Kuulokkeissa on sisäänrakennettu radiopuhelin, 16 kanavaa taajuudella PMR 446 MHz, joka on lupavapaa Euroopassa. Radiopuhelimen maksimikantavuus ulkona on noin 2 km. Radiopuhelinta voidaan käyttää handsfree-puhelimena VOX (Voice Operated Transmission) -toiminnon avulla, jolloin radio alkaa lähettää, kun puhut mikrofoniin, ja lähetys päättyy, kun lopetat puhumisen. Samaan aikaan voit jatkaa työskentelyä käsiä irrottamatta.

Bluetooth MultiPoint enintään kahden matkapuhelimen yhdistämiseen
Bluetooth MultiPointin kautta voit liittää yhden tai kaksi matkapuhelinta 3M Peltor WS LiteCom Plus -kuulosuojaimiin hands-free-puheluja ja suoratoistoa varten. Jos puhut yhdessä puhelimessa ja toinen soi, saat ilmoituksen odottavasta puhelusta. Jos kuuntelet musiikkia suoratoistolla yhdestä puhelimesta, musiikki sammuu automaattisesti, jos toinen puhelin soi.
 • Kuulosuojaimet esiohjelmoidulla analogisella radiopuhelimella – 16 kanavaa taajuudella PMR 446 MHz
 • Bluetooth® Multipoint -toiminto mahdollistaa yhteyden yhteen tai kahteen ulkoiseen laitteeseen hands-free-puheluja ja suoratoistoa varten.
 • Melukompensoitu dynaaminen mikrofoni takaa luotettavan toiminnan meluisassakin ympäristössä.
 • Melutason mukaan säätyvä toiminto (ympäristönkuuntelu) ympäristön äänten kuuntelemiseen
 • Ulkoinen liitin mahdollistaa yhteydenpidon muiden (ulkoisten) viestintälaitteiden kanssa.
 • Ladattava litiumioniakku
 • Kuulokkeet on IP54-luokiteltu
 • Vedenpitävä mikrofoni (IP68)
 • PTL – Push-to-Listen-toiminto
 • Etäisyys jopa 2 km
 • Latausaika noin 4 tuntia
 • Toiminta-aika jopa 18 tuntia

Toimituksen sisältö

 • 1 ladattava Peltor ACK081 -akku
 • 1 Peltor FR08 -seinäadapteri
 • 1 USB-latauskaapeli Peltor AL2AI (ACK081:lle)
 • 1 Peltor HY83 hygieniasarja
 • Suojateippi Peltor HYM1000-100, 1 metri

Spesifikaatiot

Kypäräkiinnitys Ei

Sankamikrofoni Kyllä

SNR-arvo 33 dB

IP-luokka IP54

Väri Musta

Niskasanka Ei

Bluetooth Kyllä

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Kyllä

Sarja 3M Peltor WS LiteCom

Radio Ei

Ulkoinen liitäntä Kyllä

Päälakisanka Kyllä

EAN 7318640069565

Takuu

Lue lisää 3M:n takuusta
3M tarjoaa erillisen takuun tiettyihin kommunikaatioratkaisuihin, hitsaussuojiin ja moottoroituihin hengityssuojaimiin. Takuu tarkoittaa edullisempia ehtoja sinulle asiakkaana. Lue kaikki 3M:n takuusta, jotta olet selvillä juuri sinun tuotettasi koskevista ehdoista. Otathan huomioon, että takuuehdot voivat vaihdella riippuen siitä, oletko yksityis- vai yritysasiakas.

Suosittelemme