Hellberg Local 446Tuotenumero: 3093799

Hellberg
Kuulosuojain
radiopuhelin, ympäristönkuuntelu ja päälakisanka
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3093799
Kuulosuojain, joka toimii kuulokemikrofonina ja kuulosuojaimena ja jossa on sisäänrakennettu radiopuhelin kaksisuuntaista työmaan paikallista viestintää varten. Kuulosuojaimessa on melua vaimentava puomimikrofoni, joka takaa kristallinkirkkaan puheenlaadun, ja aktiiviset ympäristönkuuntelumikrofonit, joiden avulla kuulet, mitä ympärilläsi tapahtuu.
Prisjakt
665,60 €
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana
499,10 € -25%
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3093799
Kuulosuojain, joka toimii kuulokemikrofonina ja kuulosuojaimena ja jossa on sisäänrakennettu radiopuhelin kaksisuuntaista työmaan paikallista viestintää varten. Kuulosuojaimessa on melua vaimentava puomimikrofoni, joka takaa kristallinkirkkaan puheenlaadun, ja aktiiviset ympäristönkuuntelumikrofonit, joiden avulla kuulet, mitä ympärilläsi tapahtuu.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Hellberg Local 446 on päälakisangalla varustettu kuulosuojain, joka toimii kuulokemikrofonina ja kuulosuojaimena ja jossa on sisäänrakennettu radiopuhelin kaksisuuntaista työmaan paikallista viestintää varten. Kuulokemikrofoni liitetään langattomasti kuulokemikrofonilinkkiin, ja se sopii täydellisesti lyhyiden viestien välittämiseen työpaikalla sekä parantaa tehokkuutta ja turvallisuutta. Local ei vaadi tiedonsiirtoyhteyden muodostamiseen mitään ulkoisia laitteita, kuten matkapuhelinta tai -viestintää, mikä tekee kuulosuojaimesta täydellisen ratkaisun, kun työssä on luotettava selkeään tiedonsiirtoon kaikissa tilanteissa.

Local tarjoaa myös hyvän äänenvaimennuksen. Siinä on melua vaimentava puomimikrofoni, joka takaa kristallinkirkkaan puheenlaadun, ja aktiiviset ympäristönkuuntelumikrofonit, joiden avulla kuulet, mitä ympärilläsi tapahtuu. Kestävät ja johtamattomat kypäräkiinnikkeet yhdessä pehmeiden vaihdettavien tyynyjen kanssa takaavat erinomaisen istuvuuden ja hyvän käyttömukavuuden koko päivän ajan.

Sisäänrakennettu radiopuhelin
Kuulosuojaimessa on sisäänrakennettu radiopuhelin rajoittamatonta määrää Local-kuulokemikrofoneja varten.

16 lupavapaata radiokanavaa (PMR 446)
Helppo ottaa käyttöön esiasetettujen ja lupavapaiden kanavien avulla. Yhteensopiva muiden laitteiden kanssa, jotka toimivat PMR 446 MHz:n taajuudella.

Ryhmäviestintä alakanavien kanssa
Alakanavien avulla useat ryhmät voivat käyttää samaa kanavaa häiritsemättä toisiaan.

Handsfree-toiminto
Localissa on VOX (ääniohjattu lähetys), joka mahdollistaa handsfree-toiminnan, joten voit jatkaa kommunikointia työskennellessäsi molemmilla käsillä.

Intuitiivinen käyttöliittymä
Localia on helppo käyttää ergonomisilla painikkeilla, siinä oleva äänitoiminto ohjaa sinut eri asetusten läpi, ja voit tarkistaa kokoonpanon OLED-näytöllä ennen päivän työn aloittamista.

Melua vähentävä puomimikrofoni
Melua vähentävä puomimikrofoni mahdollistaa selkeän viestinnän myös erittäin meluisissa työympäristöissä. Ainutlaatuinen teknologia yhdistettynä kehittyneisiin ohjelmistoalgoritmeihin varmistaa sen, että vastaanottaja kuulee aina, mitä sanot, riippumatta siitä, kuinka kovaa taustamelu on.

Melutason mukaan säätyvä aktiivinen ympäristönkuuntelutoiminto
Melutason mukaan säätyvät mikrofonit, joissa on aktiivinen ympäristönkuuntelutoiminto kummassakin korvassa, auttavat sinua kuulemaan, mitä ympärilläsi tapahtuu, vaikka käytätkin kuulosuojainta. Kommunikoi kollegojesi kanssa, kuule varoitussignaaleja ja muita tärkeitä ääniä vaarantamatta turvallisuuttasi ja kuuloasi.

Toimii ladattavilla tai kertakäyttöisillä AA-paristoilla
Käytä mukana toimitettuja ladattavia paristoja tai vaihda ne kertakäyttöisiin paristoihin, jos unohdat ladata kuulokemikrofonin. Jotta akkuja ei ladattaisi tarpeettomasti, kuulokemikrofoni on varustettu akun säästötoiminnolla, joka sammuttaa laitteen automaattisesti, kun se on ollut tietyn aikaa käyttämättömänä.

USB-lataus
Akut latautuvat nopeasti mukana toimitettavalla USB-latauskaapelilla. Kytke johto USB-liitäntään tai käytä laturia, jota käytät myös matkapuhelimen lataamiseen. Hellbergin USB-laturi on saatavana lisävarusteena.

IP56-luokiteltu pölyltä ja vedeltä suojatuksi
Testattu ja hyväksytty IP56-luokkaan, mikä tarkoittaa, että kuulokemikrofoni on suojattu pölyltä ja vesisuihkuilta kaikista suunnista. Varmistaa jatkuvan käytön ankarissa ympäristöissä ja pitkän käyttöiän.
 • Sisäänrakennettu radiopuhelin
 • 16 lupavapaata radiokanavaa (PMR 446)
 • Ryhmäviestintä alakanavien kanssa
 • Handsfree-toiminto
 • Intuitiivinen käyttöliittymä
 • Melua vähentävä puomimikrofoni
 • Melutason mukaan säätyvä aktiivinen ympäristönkuuntelutoiminto
 • Toimii ladattavilla tai kertakäyttöisillä AA-paristoilla
 • USB-lataus
 • IP56-luokiteltu pölyltä ja vedeltä suojatuksi
 • Ääniviestintään suunnitellut kaiuttimet

Toimituksen sisältö

 • 1 x USB-latauskaapeli
 • 2 x ladattava AA-paristo

Spesifikaatiot

Sankamikrofoni Kyllä

Bluetooth Ei

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Kyllä

Sarja Hellberg Local

Radio Ei

Ulkoinen liitäntä Ei

EAN 7391441003587

Suosittelemme