09 4272 0222 Aina ilmainen toimitus*

HellbergXstream LDTuotenumero: 2870385

Hellberg
Kuulosuojain
Bluetooth, ympäristönkuuntelu, päälakisanka
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870385
Kuulosuojain päälakisangalla, aktiivisella ympäristönkuuntelulla ja Bluetoothilla musiikin suoratoistoon. Ainutlaatuinen kaiutinrakenne, joka antaa loistavan äänenlaadun tarkkakorvaiselle musiikin kuuntelijalle. Aktiivimikrofonit molemmissa kuvuissa varmistavat muun muassa erinomaisen suuntahavainnon.
193.44 €
172.98 € -10%
Sis. ALV | Suositushinta: 193.44 €
Lähetetään 2-3 päivän sisällä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870385
Kuulosuojain päälakisangalla, aktiivisella ympäristönkuuntelulla ja Bluetoothilla musiikin suoratoistoon. Ainutlaatuinen kaiutinrakenne, joka antaa loistavan äänenlaadun tarkkakorvaiselle musiikin kuuntelijalle. Aktiivimikrofonit molemmissa kuvuissa varmistavat muun muassa erinomaisen suuntahavainnon.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotetiedot
Tuotekuvaus
Hellberg Xstream LD on kuulosuojain, joka suojaa kuuloasi nauttiessasi suosikkimusiikistasi, podcastistasi tai äänikirjastasi. Kuulosuojain muodostaa Bluetooth® -yhteyden matkapuhelimeesi ja mahdollistaa viihdevalikoimasi suoratoiston. Ainutlaatuinen kaiutinrakenne puolestaan tarjoaa erinomaisen äänenlaadun musiikin kuunteluun. Sisäänrakennetun puhemikrofonin avulla voit soittaa puheluita nostamatta puhelinta taskustasi, ja melua vähentävä puomimikrofoni on saatavilla lisävarusteena niille, jotka tarvitsevat selkeämpää äänenlaatua korkeilla melutasoilla.

Toisin kuin tavallisessa Hellberg Xstream -kuulosuojaimessa, Xstream LD:ssä on kummassakin kuvussa aktiivimikrofoni varmistamassa erinomaisen äänensuunnan havaitsemisen. Se tarjoaa luonnollisen äänentoiston ja mahdollistaa puheluiden, varoitussignaalien ja muiden tärkeiden tietojen kuulemisen vaarantamatta suojaustarpeitasi.

Suunniteltu musiikille
Xstream on kehitetty musiikin kuunteluun, ja se tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ainutlaatuisella kaiutinrakenteella. Sen ansiosta voit nauttia musiikista kuuloketasolla ensimmäistä kertaa kuulosuojaimissa.

Hands-free-puhelut melussa
Sisäänrakennetun puhemikrofonin avulla voit soittaa puheluita jatkaessasi työtäsi. Melua vähentävä puomimikrofoni on saatavilla lisävarusteena parantamaan puheenlaatua työskennellessäsi korkeilla äänitasoilla.

Aktiivinen ympäristönkuuntelu
Molemmissa kuvuissa sijaitsevat ympäristönkuuntelumikrofonit pitävät sinut tietoisena ympäristöstäsi samalla kun käytät kuulosuojaimiasi. Kommunikoi kollegojesi kanssa, kuule varoitussignaaleja ja muita tärkeitä ääniä vaarantamatta turvallisuutta ja kuuloa.

Vesitiivis
Xstream on testattu IP-luokan X4 mukaisesti, mikä tarkoittaa, että voit käyttää tuotetta kovassa sateessa.

Ääniavustaja
Tukee Apple SIRIä ja Google-avustajaa. Aktivoi toiminto puhelimestasi ja hallitse musiikin toistoa tai puheluita äänelläsi.

EPS (Electronic Protection System)
Rajoittaa kaiuttimien kautta tulevan äänen turvalliselle maksimitasolle. 82 dB.

Akun säästötoiminto
Automaattinen sammutus 4 tunnin käyttämättömyyden jälkeen. Säästää akkua, jos olet unohtanut sulkea kuulokkeet, kun lähdet töistä jne.
  • Vedenpitävä (IPX4 - rankkasade)
  • Aktiivinen ympäristönkuuntelu (tasomikrofonit)
  • Bluetooth® suoratoistoon ja puheluihin
  • Sisäänrakennettu puhemikrofoni - lisävarusteena saatavilla oleva puomimikrofoni
  • 50h suoratoisto ja 100h valmiustila
  • Painikesäätimet

Mukana toimitettavat lisätarvikkeet

  • 1 kpl USB-latauskaapeli
  • 1 kpl käyttöohje pikaohjeella
  • 1 pari tuulisuojuksia ympäristönkuuntelumikrofoneille
Tekniset tiedot

SankamikrofoniKyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelinEi

RadioEi

Ulkoinen liitäntäEi

BluetoothKyllä

YmpäristönkuunteluKyllä

Suosittelemme

Käytämme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt meidän yksityisyys- ja evästekäytännön.