Dremel MAX SC456DMTuotenumero: 3091869

Dremel
Katkaisulaikka
metallia, monitoimityökaluun
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3091869
Vahvistettu katkaisulaikka parantaa kestävyyttä. Katkaisulaikka soveltuu käytettäväksi esimerkiksi karkaistun teräksen leikkaamiseen.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3091869
Vahvistettu katkaisulaikka parantaa kestävyyttä. Katkaisulaikka soveltuu käytettäväksi esimerkiksi karkaistun teräksen leikkaamiseen.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Vahvistettu katkaisulaikka parantaa kestävyyttä. Katkaisulaikka soveltuu käytettäväksi esimerkiksi karkaistun teräksen leikkaamiseen. Laikka pysyy terävänä pidempään, viileänä eikä kutistu, kun sen reunassa on kuutioboorinitridiä (CBN). Se kestää 20x kauemmin kuin lasikuituvahvisteiset katkaisulaikat. Katkaisulaikka soveltuu metallin leikkaamiseen, mukaan lukien karkaistu teräs, ja on optimaalinen kaikenlaisten metallien leikkaamiseen, urittamiseen ja viimeistelyyn. Katkaisulaikkojen avulla on helppo leikata pultteja tai ruuveja ja jyrsiä uria ruostuneisiin tai kuoriutuneisiin pultteihin ja ruuveihin niiden irrottamiseksi ruuvimeisselillä. Vahvistettu lasikuidulla kestävyyden parantamiseksi. EZ409-laikan paksuus on vain 0,75 mm ohuempia leikkauksia varten.

Käyttö
Käytä EZ402-karan kanssa. Dremelin eksklusiivisen EZ-pikavapautusjärjestelmän ansiosta se on nopea ja helppo vaihtaa ilman avaimia: VEDÄ-KÄÄNNÄ-IRROTA. Leikkaa katkaisulaikan reunalla. On suositeltavaa, että pidät työkalua golf-otteella (kaksin käsin), kun käytät tätä lisälaitetta, ja että käytät kulmaliitäntää, jos sinulla on vaikeuksia ulottua leikkuupisteeseen. Jotta laikka kestäisi mahdollisimman pitkään, älä altista sitä tarpeettoman korkealle paineelle äläkä ylitä nopeusrajoitusta.

Työmateriaali
Katkaisulaikkaa voidaan käyttää erilaisissa metallityypeissä, kuten alumiinissa, kuparissa, valuraudassa ja jopa karkaistussa teräksessä.
  • Kuutioboorinitridipinnoite (CBN)
  • 20x pidempi kestävyys kuin Dremelin lasikuituvahvisteisilla katkaisulaikoilla
  • Käytetään erilaisissa metallityypeissä, kuten alumiinissa, kuparissa, valuraudassa ja karkaistussa teräksessä
Tekniset tiedot 
kiinnikkeen halkaisija3,2 mm
Työskentelyläpimitta38,0 mm
Suurin käyttösyvyys14,0 mm
Leveys32,0 mm
Suurin kierrosluku/min35 000 kierr./min
Pituus32,0 mm
Korkeus 1,0 mm
Suositeltu nopeus alumiinille35000
Suositeltu nopeus messingille35000
Suositeltu nopeus kuparille35000
Suositeltu nopeus teräkselle35000

Spesifikaatiot

EAN 8710364082810

Suosittelemme