Grohe EurocubeTuotenumero: 3058773

Grohe
Pesualtaan sekoitin
ilman pohjaventtiiliä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3058773
Yksikahvainen Eurocube-pesuallassekoitin, DN 15, koko S. Pesuallassekoittimessa on metallikahva, keraaminen GROHE SilkMove -säätöosa, lämpötilarajoitin, GROHE EcoJoy (5,7 l/min) ja sileä runko.
Prisjakt
249,70 €
Sis. ALV
Ei tilattavissa tällä hetkellä
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3058773
Yksikahvainen Eurocube-pesuallassekoitin, DN 15, koko S. Pesuallassekoittimessa on metallikahva, keraaminen GROHE SilkMove -säätöosa, lämpötilarajoitin, GROHE EcoJoy (5,7 l/min) ja sileä runko.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Yksikahvainen Eurocube-pesuallassekoitin, DN 15, koko S. Pesuallassekoittimessa on metallikahva, keraaminen GROHE SilkMove -säätöosa, lämpötilarajoitin, GROHE EcoJoy (5,7 l/min) ja sileä runko. Puhdistus on helppoa GROHE StarLight -kromipinnoitteen ansiosta, ja asennus sujuu näppärästi joustavien liitosletkujen ansiosta.

GROHE Eurocuben ainutlaatuinen upean modernin muotoilun ja ylellisen suorituskyvyn yhdistelmä tekee tästä vettä säästävästä yksikahvaisesta sekoittimesta erinomaisen lisän kylpyhuoneeseesi, ja siinä on useita huippuluokan ominaisuuksia. Veden määrää ja lämpötilaa voidaan helposti säädellä kahvalla, joka liikkuu erittäin sujuvasti keraamisen GROHE SilkMove -säätöosan ansiosta. Patentoitu EcoJoy-järjestelmä mahdollistaa vaikuttavan veden virtauksen, vaikka kulutus vähenee automaattisesti jopa 50 %.

Kiiltävä ja naarmuuntumaton GROHE StarLight -kromipinnoite luo hehkun, joka kestää useita vuosia. Vaikka sekoitinta käytettäisiin usein, kalkkikertymät eivät ole ongelma joustavien SpeedClean-silikonisuuttimien ansiosta. GROHE QuickFix Plus -järjestelmä takaa myös nopean ja vaivattoman asennuksen. Ensiluokkaisesti ja hienovaraisesti muotoiltu ja täydellisillä ominaisuuksilla varustettu sekoitin lisää tyylikkyyttä ja mukavuutta kylpyhuoneeseesi. Yksinkertainen mutta hienostunut päivitys!
  • Yksireikäinen asennus
  • Metallikahva
  • GROHE SilkMove 28 mm:n keraaminen säätöosa
  • Lämpötilarajoitin
  • GROHE StarLight -kromipinta
  • GROHE EcoJoy SpeedClean -poresuutin (5,7 l/min)
  • GROHE FastFixation Plus -asennusjärjestelmä
  • Sileä runko
  • Joustavat liitosletkut
Tekniset tiedot 
MitatG10
ToimintoYksikahvainen
MalliIlman pohjaventtiiliä
VäriKromi
PintakäsittelyKromattu
MateriaaliMessinki
LisätiedotJoustava letku, sisäkierre

Spesifikaatiot

pm_TechSpecSurfaceProtection Kromattu

Väri Kromi

Sarja Grohe Eurocube

Pohjaventtiili Ei

Materiaali Messinki

EAN 4005176906725

Suosittelemme