Flir ONE ProTuotenumero: MZ13598-2

Flir
Lämpökamera
Android-laitteisiin, joissa on USB-C
Tuotekuvaus
Tuotenumero: MZ13598-2
FLIR ONE Pro tekee älypuhelimestasi tai tabletistasi tehokkaan lämpökameran Näet infrapunakuvat suoraan näytössä ja löydät helposti mahdolliset vesivuodot ja lämpöhäviöt ja pystyt säästämään energiakustannuksissa.
Prisjakt
558,90 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: MZ13598-2
FLIR ONE Pro tekee älypuhelimestasi tai tabletistasi tehokkaan lämpökameran Näet infrapunakuvat suoraan näytössä ja löydät helposti mahdolliset vesivuodot ja lämpöhäviöt ja pystyt säästämään energiakustannuksissa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

FLIR ONE Pro yhdessä FLIR ONE -sovelluksen kanssa tekee älypuhelimestasi tai tabletistasi tehokkaan lämpökameran. Kun liität sen älypuhelimeesi ja käynnistät sovelluksen, sovellus alkaa näyttää infrapunakuvaa puhelimen näytössä. FLIR ONE Pro tunnistaa lämpöenergian niin, että voit nähdä ja mitata hiuksenhienoja lämpötilavaihteluja termografisesti. FLIR ONE Pron avulla voit nopeasti ja helposti havaita energiavuotoja, valvoa pihaa yöaikaan ja tehdä paljon muuta.

FLIR ONE Pron avulla löydät piilossa olevat ongelmat nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Uuden innovatiivisen VividIR-teknologian avulla saat entistä tarkempia kuvia ja voit osoittaa ratkaisseesi ongelman, joka on annettu hoidettavaksesi. FLIR ONE Pro on korvaamaton apuväline, kun tarkastat sulakekaappia, etsit lämpö- tai ilmanvaihtojärjestelmän vikaa tai paikallistat vesivahinkoja. Uusi FLIR ONE -sovellus edellyttää kirjautumista, minkä jälkeen käytettävissäsi on takuun rekisteröinti ja viimeisimmät FLIR-päivitykset.

Kodin ja rakennusten tarkistamiseen
FLIR ONE Pro soveltuu niin rakennusurakoitsijoille kuin kiinteistövälittäjillekin, jotka voivat antaa asiakkailleen tärkeiden päätösten tekemiseen tarvittavia tietoja FLIRin lämpökuvanlaatua parantavan VividIR™-teknologian ansiosta. Näe lämpöerot, jotka paljastavat puuttuvat, vioittuneet tai huonot eristykset sekä rakennuksen lämpövuodot ja kosteusvauriot. Löydät nopeasti energiahäviöiden lähteet, vesivahingot ja rakenteelliset ongelmat ja voit kuvata ne asiakkaille – ja osoittaa, että puutteet on korjattu – ja toimia aiempaa nopeammin ja tehokkaammin.

LVI
Jos työskentelet LVI-tuotteiden kanssa on FLIR ONE Pro helppo ja tehokas työväline paikantamaan mahdolliset viat nopeasti. Tarkista myös työsi laatu ja varmistu lopputuloksesta. Olipa kyseessä lämpövuoto, kosteusvaurio tai oikosulku, FLIR ONE Pro auttaa löytämään ongelmat.

Kosketukseton lämpötilan mittaus
Moni tavanomainen sähkövika synnyttää hukkalämpöä. Siksi FLIR ONE Pro löytää mahdolliset ongelmat nopeasti ja helposti. Löydät viat nopeasti ja keräät lämpötilatietoa turvalliselta etäisyydeltä FLIR ONE Pron avulla.

Ammattimaista Tee-se-itse työskentelyä
Tarkista talo ennen ostoa ja löydä piilossa oleva ongelmat, jotka voivat maksaa sinulle tuhansia euroja. Optimoi kodin energiatehokkuus. Löydä ylikuormitetut piirit ja paranna talon turvallisuutta. Sinun ei tarvitse jättää kaikkea kuntotarkastajan varaan, vaan voit itse tarkistaa ovien ja ikkunoiden tiiviyden.

Yksityiskohtainen ja selkeä kuva
FLIR ONE Pron infrapunatarkkuus on nyt neljä kertaa parempi, ja VividIR™-kuvanmuokkausteknologian avulla saat tarkemmat yksityiskohdat, voit mitata pienempiä komponentteja suuremmalta etäisyydeltä ja työskennellä turvallisesti sähköä johtavien kohteiden läheisyydessä.

FLIR MSX
FLIR ONE Pron MSX-toiminto poimii värikameran kuvasta yksityiskohdat ja liittää ne lämpökuvaan niin, että samassa kuvassa näkyy enemmän tietoa.

Kestävyys
FLIR ONE Pro kestää vaativiakin olosuhteita päivittäisessä käytössä. Vankka rakenne on läpäissyt pudotustestin 1,8 metristä.

Suurempi mittausväli
FLIR ONE Pron mittausväli on entistä suurempi, joten voit mitata lämpötiloja –20...+400 °C. Saat samaan kuvaan jopa kolmen eri pisteen lämpötilan ja kuusi eri lämpötilakohdetta, mikä auttaa analysointia ja raportointia itse kohteessa.

OneFit-yhteensopivuus
Edistyksellisen säädettävän OneFit-liitännän ansiosta lämpökamera sopii puhelimeesi tai tablettiiisi, vaikka ne olisivat suojaavassa kuoressa. Sinun ei tarvitse valita lämpökameran ja suojauksen välillä.

FLIR ONE -sovellus
Päivitetty FLIR ONE -sovellus edellyttää tilille kirjautumista takuun rekisteröimiseksi. Saat samalla pääsyn viimeisimpiin FLIR-päivityksiin. Se on yhteensopiva jopa älykellon kanssa ja sen pro-luokan ominaisuuksien avulla parannat ottamiasi kuvia. Sovellus sisältää vinkkivideoita ja toimii myös FLIRTools -ohjelmiston kanssa, mikä helpottaa raportointia suoraan älypuhelimestasi.

Yhteensopivuus
FLIR ONE Pro -lämpökameran voi asentaa mobiililaitteeseen, jossa on USB-C-liitäntä.
  • Google Pixel
  • Google Pixel XL
  • Google Nexus 6P
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy A5

Tekniset tiedot:
Sertifioinnit MFi (iOS-versio), RoHS, CE/FCC, CEC-BC, EN61233
Käyttölämpötila 0–35 °C, akun lataus 0–30 °C
Testattu pudotustestillä Pudotus 1,8 metristä
Lämpötunnistin Pikselikoko 12 µm, 8–14 µm spektrialue
IR-resoluutio 160x120 px
Visuaalinen resoluutio 1440x1080 px
HFOV/VFOV 55° ± 1°/43° ± 1°
Kuvataajuus 8,7 Hz
Tarkennus Kiinteä 15 cm - ääretön
Kohteen lämpötila-alue –20...+400 °C, –4...+752 °F
Tarkkuus ±3 °C tai ±5 %, ympäristön ja kohteen välisen lämpötilan prosenttiero. 60 s käynnistyksen jälkeen, laite lämpötilassa 15–35 °C ja kohde lämpötilassa 5–120 °C).
Lämpöherkkyys (MRDT) 150 mK
Emissiivisyysasetukset Matte: 95 %, Semi-Matte: 80 %, Semi-Glossy: 60 %, Glossy: 30 %
Heijastuva taustalämpötila 22 °C
Suljin Automaattinen/manuaalinen
Akun käyttöaika N. 1 h
Latausaika 40 min
Videon toisto/tallentaminen ja still-kuvat Tallennus 1440x1080 px
Tiedostomuoto Still-kuvat – radiometrinen jpeg
Video – MPEG-4 (tiedostomuoto MOV (iOS), MP4 (Android))
Kameran tilat Video, still-kuva, time lapse
Paletit Gray (White Hot), Hottest, Coldest, Iron, Rainbow, Contrast, Arctic, Lava ja Wheel
Pistemittaus Av/°C/°F. Resoluutio 0,1 °C/0,1 °F
Säädettävä MSX-etäisyys 0,3 m
Mitat: 68x34x14 mm.
Paino 36,5 g

Spesifikaatiot

MSX-kuvat Kyllä

Wifi Kyllä

Vaihdettava objektiivi Kyllä

Käyttöalueet Termografia

Bluetooth Kyllä

EAN 812462024155

Takuu

FLIR 2 tuotetakuu
Takuu astuu voimaan, kun käyttäjä rekisteröityy Flirin palveluun. Jos haluat rekisteröityä kahden vuoden tuotetakuun rekisteröintiä varten, napsauta tästä.

FLIR 10 –malliin kymmenen vuoden takuu
Takuu astuu voimaan, kun käyttäjä rekisteröityy Flirin palveluun. Jos haluat rekisteröityä tunnistimen kymmenen vuoden tuotetakuun rekisteröintiä varten, napsauta tästä.

Arvosteluita

Suosittelemme