Bosch D-TECT 200 CTuotenumero: 3070148

Bosch
Rakenneilmaisin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3070148
Rakenneilmaisin, joka tunnistaa kaikki tavanomaiset esineet, näyttää ne selkeästi ja varmistaa samalla helpon dokumentoinnin. Varustettu Bosch Radar Technology -tutkatekniikalla ja parannetulla käyttöliittymällä, mikä takaa entistä turvallisemman ja tarkemman työskentelyn työmailla.
Prisjakt
746,90 €
Sis. ALV

Odotetaan 24.4.2024 toimittajalta

Jos haluat seurata, milloin tuotetta on jälleen varastossa, sinun on hyväksyttävä markkinointievästeet. Klikkaa tästä hallitaksesi evästeitä.
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3070148
Rakenneilmaisin, joka tunnistaa kaikki tavanomaiset esineet, näyttää ne selkeästi ja varmistaa samalla helpon dokumentoinnin. Varustettu Bosch Radar Technology -tutkatekniikalla ja parannetulla käyttöliittymällä, mikä takaa entistä turvallisemman ja tarkemman työskentelyn työmailla.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Bosch D-tect 200 C Professional on rakenneilmaisin, joka tunnistaa kaikki tavanomaiset esineet, näyttää ne selkeästi ja varmistaa samalla helpon dokumentoinnin. Varustettu Bosch Radar Technology -tutkatekniikalla ja parannetulla käyttöliittymällä, mikä takaa entistä turvallisemman ja tarkemman työskentelyn työmailla. Eri näyttövaihtoehdoista voi valita kätevästi parhaan näyttötavan kunkin käyttökohteen mukaan, esim. Spot View -pistenäkymän, joka mahdollistaa helpon paikannuksen vaikeapääsyisissä kohdissa. Innovatiivinen kuvakaappausominaisuus mahdollistaa nopean dokumentoinnin.

D-tect 200 C Professional sopi sekä sisä- että ulkotöihin, estää vahingot poraustöiden aikana ja tutkii betoniseinän rakenteen. Rakenneilmaisin tunnistaa esineet jopa 20 cm:n syvyydessä ja ilmoittaa esineen syvyyden.
  • Bosch Radar Technology -tutkatekniikka ja nykyaikainen käyttöliittymä takaavat suuren tarkkuuden, korkeatasoisen turvallisuuden ja tunnistettujen esineiden selkeän näytön
  • Tunnistettavat esineet: magneettiset metallit (esim. rauta), ei-magneettiset metallit (esim. kupari), jännitteelliset johdot, jännitteettömät johdot, tyhjät muoviputket, vedellä täytetyt muoviputket, puukoolaukset
  • Osaa lukea seinätyyppejä: Tiili/yleiskäyttö, Betoni, Väliseinä, Lattialämmitys, Uusi betoni, Vaakaonteloinen reikätiili, Pystyreikätiili
  • Eri näyttövaihtoehdot tarjoavat parhaat mittaustulokset eri käyttötilanteissa
  • Kuvakaappausominaisuus nopeaan ja helppoon dokumentointiin
  • kuvakaappaukset ovat ladattavissa USB-C:n ja SD-korttipaikan kautta
  • Voidaan käyttää myös 4:llä 1,5 V-LR6 (AA)- tai 4 x 1,2 V HR06 (AA) -paristolla, eivät sisälly toimitukseen

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl L-BOXX 136
  • 1 kpl akku, GBA, 12 V, 2,0 Ah
  • 1 kpl pikalaturi GAL 12V-40 Professional
  • 1 kpl USB-C-kaapeli
  • 1 kpl kantohihna
Tekniset tiedot 
Bosch Radar Technology -tutkateknikkaKyllä
Max. paikannussyvyys200 mm
Tunnistussyvyys, kuiva betonimaks. 200 mm
Tunnistussyvyys, uusi betonimaks. 60 mm
Tunnistussyvyys, muut seinätyypitmaks. 80 mm
Tunnistussyvyys, puukoolauksetmaks. 38 mm
Tarkkuus± 5 mm* (*plus käyttäjäkohteesta riippuva poikkeama)
LuettuKohdenäkymä, Pistenäkymä, Signaalinäkymä 2D, Signaalin näyttö
SuojausluokkaIP 5X
Dokumentoinnin välitystapaUSB-C, SD-kortti
Voidaan päivittääKyllä
Materiaalin tunnistusJännitteinen johto, Magneettinen metalli, Ei-magneettinen metalli, Epämetallimateriaali
Virtalähde12 V:n litiumioniakku
Lisätoiminto Vuotojen havaitseminen, etäisyyden mittaus
Painon. 0,7 kg

Spesifikaatiot

Havaittavat materiaalit Metalli, Sähköinen jännite, Puu, Muovi

EAN 3165140988155

Takuu

Pidennä takuuta Bosch PRO360-sähkötyökaluille.
Ilmainen takuuajan pidentäminen Bosch Professional-sähkötyökaluille ja akuille 1–3 vuodeksi. Rekisteröinti tapahtuu nopeasti ja maksuttomasti PRO360-portaalin kautta. Sinun täytyy rekisteröityä vain kerran, jonka jälkeen voit hyötyä jatkuvasti kaikista nykyisistä ja tulevista palveluista. Digitaalisen työkaluluettelon avulla saat yleiskuvan työkaluistasi ja niiden takuista. Tulevien päivitysten myötä PRO360 tarjoaa lisäksi käyttöösi entistä enemmän lisäpalveluja. Lue lisää Boschin laajennetusta takuusta ja rekisteröi tuotteesi täältä.

Suosittelemme