Leica DA220Tuotenumero: SK52211

Leica
Signaalilähetin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: SK52211
Leica DA220 -signaalilähettimellä tuotetaan signaali kaapeleissa, joita etsitään Leica DD120 -kaapelinhakulaitteella. Sitä käytetään myös syvyyden mittaamiseen sekä sellaisten kohteiden etsimiseen, joissa ei esiinny luonnostaan jäljitettävää signaalia.
945.25 €
Sis. ALV
Lähetetään 2-3 päivän sisällä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: SK52211
Leica DA220 -signaalilähettimellä tuotetaan signaali kaapeleissa, joita etsitään Leica DD120 -kaapelinhakulaitteella. Sitä käytetään myös syvyyden mittaamiseen sekä sellaisten kohteiden etsimiseen, joissa ei esiinny luonnostaan jäljitettävää signaalia.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotetiedot
Tuotekuvaus
Leica DA220 on signaalilähetin, jota voi käyttää kaikkien Leica-kaapelinhakulaitteiden kanssa, esim. Leica DD120. Leica DA220 -signaaligeneraattori tuottaa korkeataajuuksisen ja selkeän signaalin, joka voidaan lähettää eri tavoin etsittävään kaapeliin. Mukana hauenleukaliitin ja maapiikki. Laite tunnistaa DD120-kaapelihakulaitteen avulla signaalin ja mahdollistaa kaapelin sijainnin paikallistamisen. Tämä on hyödyllistä, kun maassa ei ole jännitteisiä kaapeleita ja kun haluat käyttää syvyysindikointitoimintoa esimerkiksi Leica DD120 -kaapelihakulaitteen kanssa. Jännitteisiä kaapeleita voidaan lähettää signaaligeneraattorilla DA220 häiritsemättä kaapelin tietoliikennettä. Signaali voidaan lähettää verkkoon/kaapeliin/putkeen useilla tavoilla. Leica DA220 -signaalilähetin toimii neljällä LR20-paristolla.  1. InduktioLeica DA220 indusoi maanalaiseen putkeen tai kaapeliin hakusignaalin. Tämä on nopea ja kätevä tapa, kun suoraa kytkentää tai signaalipuristinta ei voi käyttää. Aseta DA220 suoraan maahan kaapelin yläpuolelle, niin se luo etsittävän signaalin. 2. Signaalipuristimen käyttöSignaalipuristinta käytetään signaalin lähettämiseen DA220:stä putkeen tai jännitteiseen kaapeliin. Signaali ei katkaise virtalähdettä eikä käyttäjä altistu henkilökohtaiselle vaaralle. 3. Suora liitäntäDA220:n liittäminen venttiiliin, jakelurasiaan, kiinteistöverkkoon tai muuhun johtimien liityntäpisteeseen on tehokkain menetelmä ja parempi kuin induktio aina kun se on mahdollista. Leica DA220 -signaaligeneraattorin mukana tulee hauenleukaliitin ja maadoituspiikki, ja juuri näiden avulla kaapelit lähetetään suoran yhteyden kautta. Muut tarvikkeet ja mahdollisuudetLeica DA220 -signaalilähettimeen voidaan liittää Leica Tracerod -sondikaapeli, joka on pitkä kaapeli, jonka voi viedä muoviputkeen, viemäriputkeen tms. Kaapeli signaloidaan DigiTexin avulla, ja tällä tavoin kaapeli voidaan sijoittaa putkeen DD120-kaapelipaikantimen avulla, mikä on muuten käytännössä mahdotonta. Jos kytket Leica DigiTexin virtalähteen DA220-signaaligeneraattoriin, voit signaloida sähköverkon tavallisen pistorasian kautta. Tätä käytetään esim. autotallin ja kiinteistön välillä kulkevan maanalaisen 220 voltin kaapelin etsimiseen.
Tekniset tiedot

EAN 7640110697153

Videot
Suosittelemme