Protimeter Aquant IITuotenumero: LA13021

Protimeter
Kosteusmittari
Tuotekuvaus
Tuotenumero: LA13021
Protimeter Aquant II on suositun Aquant-mallin seuraaja. Tämä uusi kosteusmittari on yksinkertaisin kosteusilmaisinmalli. Aquant mittaa 19 mm:n syvyydestä säilyttäen pinnat ehjinä ja reikiä tekemättä. Täydellinen kylpyhuoneen yms. tarkastukseen.
Prisjakt
477.20 €
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana
381.70 € -20%
Sis. ALV
5 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: LA13021
Protimeter Aquant II on suositun Aquant-mallin seuraaja. Tämä uusi kosteusmittari on yksinkertaisin kosteusilmaisinmalli. Aquant mittaa 19 mm:n syvyydestä säilyttäen pinnat ehjinä ja reikiä tekemättä. Täydellinen kylpyhuoneen yms. tarkastukseen.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Protimeter Aquant II -kosteusmittari on suositun Protimeter Aquant-mallin seuraaja. Tällä uudella kosteusmittarilla on täysin uusi muotoilu, taustavalaistu LCD-näyttö sekä intuitiivinen käyttöliittymä. Kosteusmittarin kuminen otepinta on käyttäjäystävällisempi ja näyttöä on suurennettu, jotta tulokset näkyvät selkeämmin.

Protimeter Aquant II sopii riskikohteiden selvittämiseen esim. kosteiden tilojen mattojen, kaakelien, kipsiseinien ja muiden rakennusmateriaalien alla. Protimeter Aquant II antaa nopean ja selkeän viittauksen siitä, onko tarpeellista tehdä muita kosteusselvityksiä.

Sitä voi käyttää myös lasikuidulle kosteiden alueiden löytämiseksi esimerkiksi veneenrungoissa, joissa on niin sanottu ruttoriski.

Tämä kosteusmittari ei anna prosenttimääräistä mittaustulosta vaan laitteelle kalibroidun arvon välillä 0–999. Koska mittauskohteen materiaalien ominaisuudet vaikuttavat mittaustulokseen, käytetään laitetta yksinkertaisesti pyyhkäisemällä mittaria kohteen päällä. Kun mittausarvot ovat tasaiset, todennäköisesti kosteutta ei ole. Jos tietyillä alueilla arvot nousevat, tarkoittaa tämä että kosteutta on ja että kosteuden syy on selvitettävä.

Mittari mittaa 19 mm syvyyteen täysin ilman neuloja tai pinnan rikkomista.
Tekniset tiedot:
Tunnistaa riskialueen täysin vahingoittamatta pintaa. -
Kosteuden osoitussyvyys jopa: 19 mm
Tarkkuus ±1,5 mm
Paristot (kuuluvat toimitukseen) 9V
Koko 190x70x49 mm.
Paino 195 g
  • Taustavalaistu LCD-näyttö
  • Mukava kumikahva
  • Tunnistaa riskialueen täysin pintaa vahingoittamatta. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi kosteiden tilojen mattojen, kaakelien, kipsiseinien ja muiden rakennusmateriaalien tutkimiseen
  • Nollakalibrointi mahdollista lämpötilakompensaatiota varten
  • Esimerkiksi kondenssivesi tai muu pintakosteus ei vaikuta mittaukseen
  • Sekä LCD- että LED-osoittimet
  • Värilliset LED-valot osoittavat lukeman vihreällä, keltaisella ja punaisella merkillä

Toimituksen sisältö

  • Laukku

Spesifikaatiot

Häiritsemätön kosteuden mittaus Kyllä

Mittauskärjet Ei

Ilman kosteuden mittaus Ei

EAN 5706445682003

Suosittelemme