Protimeter Digital MiniTuotenumero: LA13011

Protimeter
Kosteusmittari
Tuotekuvaus
Tuotenumero: LA13011
Protimeter Digital Mini on suositun Mini -mallin seuraaja. Tämä uusi kosteusmittari on kompakti ja helppokäyttöinen. Varustettu näytöllä. Saat siltä mittausarvon heti, kun mittakärjet ovat materiaalissa.
Prisjakt
333.90 €
Sis. ALV
7 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: LA13011
Protimeter Digital Mini on suositun Mini -mallin seuraaja. Tämä uusi kosteusmittari on kompakti ja helppokäyttöinen. Varustettu näytöllä. Saat siltä mittausarvon heti, kun mittakärjet ovat materiaalissa.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Kosteusmittari Protimeter Digital Mini on suositun Protimeter Mini -mallin seuraaja. Tällä uudella kosteusmittarilla on täysin uusi muotoilu, taustavalaistu LCD-näyttö sekä intuitiivinen käyttöliittymä. Kosteusmittarissa on nyt helppokäyttöinen kumipintainen otepinta ja näyttö, josta tulokset näkyvät entistä selvemmin.

Protimeter Digital Mini -kosteusmittarilla voi mitata helposti ja nopeasti kosteuden erilaisista materiaaleista, kuten puusta, kipsistä, masoniitista ja vanerista. Laitteen etureunan terävä kärki työnnetään materiaaliin, eikä se jätä juurikaan jälkeä.

Muiden pehmeiden materiaalien mittauksessa kosteusmittari antaa arvoksi ns. kosteusekvivalentin. Kosteusekvivalentin avulla voi vertailla saman materiaalin eri mittauspisteitä ja tarkistaa, ettei missään ole kosteusvaurioon viittaavia korkeampia arvoja.

Protimeter Digital Minissä on mittapuikko pintakerroksen kosteuden mittaamiseen, ja tulos näkyy isosta digitaalinäytöstä, esim. helposti luettavasta LED-värinäytöstä. Laitteessa on ylimääräinen liitäntä kosteusanturin valintaa varten. Syvät mittaukset tehdään esim. puulle tarkoitetulla vasaraelektrodilla, massiiviseinien syvämittaukseen tarkoitetulla kosteusanturilla tai ulkoeristykselle ja pintakerrokselle tarkoitetulla EIFS-kosteusanturilla.

Protimeter Digital Mini on kalibroitu puulle, ja siksi se näyttää puun yhteydessä todellisen kosteuspitoisuuden. Muita materiaaleja kuin puuta, esim. kipsiä tai masoniittia, mitattaessa laite näyttää suhteellisen puun kosteuspitoisuuden.
Tekniset tiedot
Mittaa puun kosteuspitoisuuden -
Paristot (kuuluvat toimitukseen) 9V
Koko 190 x 70 x 49 mm
Paino 225 g

Toimituksen sisältö

  • Yksinkertainen sauvapää
  • 2 ylimääräistä mittakärkeä
  • Protimeter BLD5086 -kalibrointilaite
  • Laukku

Spesifikaatiot

Häiritsemätön kosteuden mittaus Ei

Mittauskärjet Kyllä

Ilman kosteuden mittaus Ei

EAN 5706445682058

Arvosteluita

Suosittelemme