Airthings HomeTuotenumero: MW14910

Airthings
Radonmittari
Tuotekuvaus
Tuotenumero: MW14910
Akkukäyttöinen radonmittari. Varustettu digitaalisella näytöllä nopeaa ja helppoa mittausta varten. Näyttää pitkän ajan keskiarvon sekä 1 päivän / 7 päivän keskiarvon. Laite on paristokäyttöinen ja helposti siirrettävissä huoneesta toiseen radonpitoisuuden määrittämistä varten.
173.91 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: MW14910
Akkukäyttöinen radonmittari. Varustettu digitaalisella näytöllä nopeaa ja helppoa mittausta varten. Näyttää pitkän ajan keskiarvon sekä 1 päivän / 7 päivän keskiarvon. Laite on paristokäyttöinen ja helposti siirrettävissä huoneesta toiseen radonpitoisuuden määrittämistä varten.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Corentium Home (aikaisempi mallinimi Canary Digital) on digitaalisella näytöllä varustettu akkukäyttöinen radonmittari, jolla voi mitata radonpitoisuuden nopeasti ja helposti. Laite näyttää sekä lyhyt- että pitkäaikaiset keskiarvot. Lyhytaikaiset keskiarvot näytetään viimeisimmän vuorokauden tai viimeisimmän viikon ajalta. Kaikki mittariin tallennettavat tiedot esitetään näytössä keskiarvoina. Mittausarvoja ei siis tarvitse viedä tietokoneelle tai tulostaa käyriä. Jos tähän on tarvetta, kannattaa valita Corentium Plus, Corentium Pro tai R3-radonmittari. Laite ei korvaa radonmittauspurkkeja, jotka ovat usein tarpeen, jos haluat anoa kunnalta radonavustusta. Laitteen avulla voi kuitenkin selvittää, onko purkkimittaus tarpeen.

Corentium Home on tarkoitettu ensisijaisesti kotitalouskäyttöön, mutta se sopii myös mm. työpaikoille, julkisiin rakennuksiin, esikouluihin ja kouluihin.

Corentium Home -radonmittarin avulla selvität nopeasti ja tarkasti, onko kiinteistössä radonongelmia. Laite ei vaadi asennusta eikä painikkeiden painamista, vaan mittaus aloitetaan yksinkertaisesti asettamalla paristot laitteeseen. Pitkän aikavälin mittausta varten laitteeseen voidaan tallentaa jopa 16 kuukauden tiedot.

Corentium Home -radonmittari on helppokäyttöinen ja kompakti, ja se on helppo nollata. Laitetta voidaan siirtää huoneesta toiseen, jotta saadaan yleiskuva radonin määrästä koko talossa ja jotta voidaan paikantaa mahdollisen radon-vuodon sijainti. Laitteen näytössä näkyvät päivittäiset ja viikoittaiset keskiarvot sekä vuoden keskiarvo.

Tämän radonmittarin avulla voidaan nopeasti havaita kiinteistön mahdolliset radonongelmat esimerkiksi talokauppojen yhteydessä. Corentium Home -radonmittari on erittäin hyvä valinta, jos haluat seurata radonpitoisuutta radonsaneerauksen toteuttamisen jälkeen. Jos toimenpiteet, esim. tuuletus, epäonnistuvat, se on nopeasti nähtävissä radonpitoisuudessa, ja ongelma voidaan korjata.

Sekä suuntaa-antava että seurantamittaus on tehtävä lämmityskauden aikana. Tämä johtuu siitä, että lämpimän vuodenajan aikana tehtyjä mittauksia on vaikea tulkita. Painovoimainen ilmanvaihto toimii huonosti, kun ulko- ja sisälämpötilan erotus on pieni, mikä vaikuttaa sekä ilmanvaihtoon että maaperäisen radonin vuotoon sisälle. Kesäkausi ei ole mittaukselle sopiva myöskään taloissa, joissa on koneellinen ilmanvaihto, runsaan tuuletuksen ja sen takia, että painovoimainen ilmanvaihto vaikuttaa mittaukseen myös tällaisissa rakennuksissa.

Corentium Home on kehitetty Norjassa Innovation Norgen ja Norjan tutkimusneuvoston (Forskningsrådet) tuella.

Pikaopas
 • Asenna paristot.
 • Corentium Home -radonmittari sijoitetaan seuraavasti:- Mittari on asetettava näyttö ylöspäin, eli mittaria ei saa asettaa pystyasentoon eikä ripustaa seinälle.- Mittaria ei saa altistaa suoralle auringonvalolle.- Mittari on sijoitettava vähintään 25 cm:n etäisyydelle lähimmästä seinästä, vähintään 50 cm lattian yläpuolelle ja vähintään 150 cm:n etäisyydelle lähimmästä ovesta, ikkunasta tai ilmanvaihtoventtiilistä.
 • Mittaus on suoritettava vähintään 7 vuorokauden mittaisena tiloissa, joissa oleskellaan, esim.:- olohuone- makuuhuone- maakosketuksessa olevat tilat

Tekniset tiedot:
Mittausalue, lämpötila 4°C - °C
Mittausalue, ilmankosteus < 85 % suhteellinen ilmankosteus
Mittausalue, radon 0 Bq / m³ (alahavaintoraja)9 999 Bq / m³ (näyttöraja)35 000 Bq / m³ (ylähavaintoraja)
Herkkyys Lyhyen aikavälin mittaus (1 päivä): ~ 1,3 rekisteröintiä/tunti, 100 Bq/m³Pitkän aikavälin mittaus (1 viikko): ~ 0,3 rekisteröintiä/tunti, 100 Bq/m³
Tallennusväli 7 päivää yhden tunnin tallennusvälillä80 päivää kahden tunnin tallennusvälillä80 viikkoa 24 tunnin tallennusvälillä
Mittausepätarkkuus Lyhyen aikavälin mittaus (1 viikko): < 20 % viikon kuluttua, 100 Bq/m³Pitkän aikavälin mittaus: < 10 % kuukauden kuluttua, 100 Bq/m³
Teho < 250mW
Akut 3 x AAA-alkaliparistoa (käyttöaika noin 2 vuotta)
Paino akkujen kanssa 130 g
Mitat: 120 x 69 x 22,5 mm
 • Akkukäyttöinen radonmittari
 • Seuraa itse asunnon radonpitoisuutta
 • Helppokäyttöinen
 • Erittäin tarkka
 • Mittaa radonpitoisuuden nopeasti ja tarkasti
 • Lyhyen ja pitkän aikavälin mittaukset
 • Laitetta voidaan siirtää huoneesta toiseen, jolloin saadaan yleiskuva radonin määrästä koko talossa
 • Sopii kotitalouskäyttöön, myös mm. työpaikoille, julkisiin rakennuksiin, esikouluihin ja kouluihin.

Toimituksen sisältö

 • 3 kpl AAA-akkuja

Tekniset tiedot

EAN 7090031102227

Suosittelemme