09 4272 0222 Aina ilmainen toimitus*

Airthings ProTuotenumero: MW14930

Airthings
Radonmittari
Tuotekuvaus
Tuotenumero: MW14930
Paristokäyttöinen radonmittari, jonka mittaustulokset voidaan purkaa tietokoneelle tai älypuhelimeen grafiikoiden luontia varten. Näyttää pitkän ajan keskiarvon sekä 1 päivän / 7 päivän keskiarvon. Laite on paristokäyttöinen ja helposti siirrettävissä huoneesta toiseen radonpitoisuuden määrittämistä varten.
1859.01 €
Sis. ALV
Lähetetään 12-14 päivän sisällä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: MW14930
Paristokäyttöinen radonmittari, jonka mittaustulokset voidaan purkaa tietokoneelle tai älypuhelimeen grafiikoiden luontia varten. Näyttää pitkän ajan keskiarvon sekä 1 päivän / 7 päivän keskiarvon. Laite on paristokäyttöinen ja helposti siirrettävissä huoneesta toiseen radonpitoisuuden määrittämistä varten.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotetiedot
Tuotekuvaus

Corentium Pro on paristokäyttöinen radonmittari, jonka mittaustulokset voidaan purkaa tietokoneelle tai älypuhelimeen grafiikoiden luontia varten. Laite tallentaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiset keskiarvot. Lyhytaikaiset keskiarvot tallennetaan viimeisimmän vuorokauden tai viimeisimmän viikon ajalta. Kaikki mittariin tallennetut tiedot voi siirtää langattomasti älypuhelimeen bluetoothin kautta. Voit siis siirtää arvot tietokoneelle tai tulostaa käyriä. Ohjelmistolla voidaan analysoida ja dokumentoida päivittäiset, viikoittaiset ja kuukausittaiset vaihtelut. Radonin määrää on helppo analysoida ja voit itse päättää, milloin mittaukset tehdään. Mittaus voidaan tehdä esimerkiksi työaikaan tai kouluaikaan, kun rakennuksessa on ihmisiä (esim. maanantaista perjantaihin kello 07.00–17.00). Tämä toiminto poistaa virheet, joita voi esiintyä keskiarvomittauksissa ja jotka voivat johtua esimerkiksi siitä, että radonin määrä on suurempi öisin ja viikonloppuisin, kun ilmastointi ei ole käynnissä tai sitä on vähennetty.

Corentiun Pro on ensisijassa tarkoitettu julkisiin tiloihin ja työpaikoille sekä työhyvinvointialalle ja konsulteille.

Corentium Pro -radonmittarin avulla selvität nopeasti ja tarkasti, onko kiinteistössä radonongelmia. Laite ei vaadi asennusta eikä painikkeiden painamista, vaan mittaus aloitetaan yksinkertaisesti asettamalla paristot laitteeseen.

Tämän radonmittarin avulla voidaan nopeasti havaita kiinteistön mahdolliset radonongelmat esimerkiksi talokauppojen yhteydessä. Corentium Pro -radonmittari on erittäin hyvä valinta, jos haluat seurata radonpitoisuutta radonsaneerauksen toteuttamisen jälkeen. Jos toimenpiteet, esim. tuuletus, epäonnistuvat, se on nopeasti nähtävissä radonpitoisuudessa, ja ongelma voidaan korjata.

Sekä suuntaa-antava että seurantamittaus on tehtävä lämmityskauden aikana. Tämä johtuu siitä, että lämpimän vuodenajan aikana tehtyjä mittauksia on vaikea tulkita. Painovoimainen ilmanvaihto toimii huonosti, kun ulko- ja sisälämpötilan erotus on pieni, mikä vaikuttaa sekä ilmanvaihtoon että maaperäisen radonin vuotoon sisälle. Kesäkausi ei ole mittaukselle sopiva myöskään taloissa, joissa on koneellinen ilmanvaihto, runsaan tuuletuksen ja sen takia, että painovoimainen ilmanvaihto vaikuttaa mittaukseen myös tällaisissa rakennuksissa.

Corentium PRO on kehitetty Norjassa Innovation Norgen ja Norjan tutkimusneuvoston (Forskningsrådet) tuella.

Corentium Pron jalustakierre on pieni, joten se sopii 1/4"-kierteiseen jalustaan, esim. Leica TRI 100.

Ominaisuudet

 • Akkukäyttöisellä radonmittarilla on mahdollisuus siirtää mittausarvot langattomasti älypuhelimeen bluetoothin avulla tai käyttää USB-liitäntää käyrien tulostamiseen tietokoneen kautta
 • Tallentaa lämpötilan, ilmankosteuden ja ilmanpaineen
 • Seuraa itse asunnon radonpitoisuutta
 • Helppokäyttöinen
 • Erittäin tarkka
 • Mittaa radonpitoisuuden nopeasti ja tarkasti
 • Lyhyen ja pitkän aikavälin mittaukset
 • Laitetta voidaan siirtää huoneesta toiseen, jolloin saadaan yleiskuva radonin määrästä koko talossa
 • Soveltuu erinomaisesti julkisiin tiloihin ja työpaikoille sekä työhyvinvointialalle ja konsulteille

Mukana toimitettavat tarvikkeet:

 • 3 kpl AA-akkuja
 • Ohjelmisto USB:llä
 • USB-kaapeli
 • Kalibrointisertifikaatti
 • Manuaalinen
 • Laukku

Tekniset tiedot:
Mittausalue, lämpötila 4°C - °C
Mittausalue, ilmankosteus < 85 % suhteellinen ilmankosteus
Mittausalue, radon

0–100000 Bq / m³

Mittausepätarkkuus

Lyhyen aikavälin mittaus (1 päivä): < 7% Bq/m³

Pitkän aikavälin mittaus (1 viikko): < 5% Bq/m³

Akut 3 x AA-alkaliparistoa (käyttöaika noin 1,5 vuotta)
Paino akkujen kanssa 320 g
Mitat: 140 x 140 x 30 mm

Tekniset tiedot

EAN MW14930

Suosittelemme

Käytämme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt meidän yksityisyys- ja evästekäytännön.