Airthings WaveTuotenumero: MW14900

Airthings
Radonmittari
Tuotekuvaus
Tuotenumero: MW14900
Akkukäyttöinen radonmittari väri-indikaattorilla, nopeaan radonpitoisuuden havaitsemiseen Airthings Wave tarvitsee vain heilauttaa, ja jo näet radontason. Bluetoothin avulla helppo käyttää älypuhelimen kanssa. Sovelluksen kautta näet radontason, kuvaajat ja paljon muuta.
Prisjakt
221,50 €
Sis. ALV
1 kpl varastossa | Lähetetään ma 17. kesäkuuta
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: MW14900
Akkukäyttöinen radonmittari väri-indikaattorilla, nopeaan radonpitoisuuden havaitsemiseen Airthings Wave tarvitsee vain heilauttaa, ja jo näet radontason. Bluetoothin avulla helppo käyttää älypuhelimen kanssa. Sovelluksen kautta näet radontason, kuvaajat ja paljon muuta.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Airthings Wave on akkukäyttöinen radonmittari väri-indikaattorilla. Nopeaan radonpitoisuuden havaitsemiseen. Airthings Wave tarvitsee vain heilauttaa, ja jo näet radontason. Vihreä tarkoittaa hyvää tasoa, keltainen varoitusta ja punainen korkeaa radonpitoisuutta. Radonmittarissa on Bluetooth, jonka avulla se on helppo kytkeä älypuhelimeen. Sovelluksen kautta näet radontason, kuvaajat ja paljon muuta.

Airthings Wave on tarkoitettu ensisijaisesti kotitalouskäyttöön, mutta se sopii myös mm. työpaikoille, julkisiin rakennuksiin, esikouluihin ja kouluihin.

Airthings Wave -radonmittarin avulla selvität nopeasti ja tarkasti, onko kiinteistössä radonongelmia. Laite ei vaadi asennusta eikä painikkeiden painamista, vaan mittaus aloitetaan yksinkertaisesti asettamalla paristot laitteeseen.

Tämän radonmittarin avulla voidaan nopeasti havaita kiinteistön mahdolliset radonongelmat esimerkiksi talokauppojen yhteydessä. Airthings Wave -radonmittari on erittäin hyvä valinta, jos haluat seurata radonpitoisuutta radonsaneerauksen toteuttamisen jälkeen. Jos toimenpiteet, esim. tuuletus, epäonnistuvat, se on nopeasti nähtävissä radonpitoisuudessa, ja ongelma voidaan korjata.

Sekä suuntaa-antava että seurantamittaus on tehtävä lämmityskauden aikana. Tämä johtuu siitä, että lämpimän vuodenajan aikana tehtyjä mittauksia on vaikea tulkita. Painovoimainen ilmanvaihto toimii huonosti, kun ulko- ja sisälämpötilan erotus on pieni, mikä vaikuttaa sekä ilmanvaihtoon että maaperäisen radonin vuotoon sisälle. Kesäkausi ei ole mittaukselle sopiva myöskään taloissa, joissa on koneellinen ilmanvaihto, runsaan tuuletuksen ja sen takia, että painovoimainen ilmanvaihto vaikuttaa mittaukseen myös tällaisissa rakennuksissa.

Airthings Wave on kehitetty Norjassa Innovation Norgen ja Norjan tutkimusneuvoston (Forskningsrådet) tuella.
Tekniset tiedot:
Mittausalue, lämpötila 4°C...+40°C
Mittausalue, ilmankosteus < 85 % suhteellinen ilmankosteus
Mittausalue, radon 0–100000 Bq / m³
Mittausepätarkkuus Lyhyen aikavälin mittaus (1 viikko): < 20 % viikon kuluttua, 100 Bq/m³Pitkän aikavälin mittaus (1 kuukausi): < 10 % kuukauden kuluttua, 100 Bq/m³
Akut 2 x AA-alkaliparistoa (käyttöaika noin 1,5 vuotta)
Paino akkujen kanssa 219 grammaa
Mitat: Korkeus: 36 mmSäde: 120 mm
 • Akkukäyttöinen radonmittari väri-indikaattorilla
 • Voidaan kiinnittää seinään tai kattoon
 • Bluetoothin avulla helppo kytkeä älypuhelimeen. Sovelluksen kautta näet radontason, kuvaajat ja paljon muuta.
 • Tallentaa lämpötilan ja ilmankosteuden
 • Seuraa itse asunnon radonpitoisuutta
 • Helppokäyttöinen
 • Erittäin tarkka
 • Mittaa radonpitoisuuden nopeasti ja tarkasti
 • Lyhyen ja pitkän aikavälin mittaukset
 • Sopii kotitalouskäyttöön, myös mm. työpaikoille, julkisiin rakennuksiin, esikouluihin ja kouluihin.

Toimituksen sisältö

 • 2 kpl AA-akkuja
 • Manuaalinen

Spesifikaatiot

EAN 7090031109103

Ladattavat tiedostot

Arvosteluita

Suosittelemme