Gardena Classic 6030Tuotenumero: 2970210

Gardena
Kastelunohjausjärjestelmä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970210
Kastelunohjausjärjestelmä, jotka on tarkoitettu suurten kastelujärjestelmien automaattiseen ohjaukseen. Yleensä pop-up-toimisille kastelujärjestelmille, esim. GARDENA-sadetinjärjestelmälle.
Prisjakt
97.40 €
Sis. ALV
1 kpl varastossa | Lähetetään ma 3. lokakuuta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970210
Kastelunohjausjärjestelmä, jotka on tarkoitettu suurten kastelujärjestelmien automaattiseen ohjaukseen. Yleensä pop-up-toimisille kastelujärjestelmille, esim. GARDENA-sadetinjärjestelmälle.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA Classic 6030 on kastelunohjausjärjestelmä, jotka on tarkoitettu suurten kastelujärjestelmien automaattiseen ohjaukseen. Yleensä pop-up-toimisille kastelujärjestelmille, esim. GARDENA-sadetinjärjestelmälle. Classic 6030 -kastelunohjausjärjestelmä on ihanteellinen, kun veden määrä ei riitä koko järjestelmän samanaikaiseen käyttöön – yleensä silloin, kun järjestelmässä on useita kastelujärjestelmiä. Kun eri kasvialueilla on erilaiset kastelutarpeet, se ohjaa yksittäisten kanavien kasteluvälejä ja mahdollistaa yksilöllisen ja optimaalisen kastelun.

Classic 6030 -kastelunohjausjärjestelmään voidaan liittää jopa kuusi 24 V:n kasteluventtiiliä (tuotenro 1278-20). Joustava kasteluohjelmointi, jossa kullekin venttiilille on mahdollista säätää jopa kolme ohjelmaa. Viikonpäivä ja kastelujakso voidaan valita erikseen. Kesto voidaan asettaa 1 minuutin ja 3 tunnin ja 59 minuutin välille ja sitä voidaan säätää keskitetysti välillä 0–200 %. Tarvittaessa voit käynnistää kastelun manuaalisesti. Opastuksella varustettu suuri ja selkeä näyttö tekee ohjelmoinnista helppoa ja intuitiivista.

GARDENA-pumppurele (tuotenro 1273-20) voidaan liittää pääkanavan kautta ja ohjata pumppua vaihtoehtoisena veden lähteenä. GARDENA Classic 6030 -kastelunohjausjärjestelmää voidaan käyttää sisätiloissa, esim. autotallissa ja sateelta suojatuissa paikoissa, ja siinä on 230 V:n virtaliitäntä.

Varmistaaksesi, että kastelunohjausjärjestelmä on luotettava ja turvallinen, voit suojautua virransaannin keskeytykseltä 9 V:n alkaliparistolla (ei mukana). Laitteeseen voidaan tarvittaessa on liittää GARDENA-maankosteusanturi veden säästämiseksi.

Spesifikaatiot

EAN 4078500128407

Suosittelemme