Gardena 4000/1Tuotenumero: 2970364

Gardena
Pumppu
sadevedelle
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970364
400 W:n pumppu, jonka kapasiteetti on jopa 4000 l/h. Pumppu on tarkoitettu sadevesitynnyreille, ja se auttaa säästämään vettä ja siihen liittyviä kustannuksia. Pumppu on yksinkertainen, tehokas ja helppo käsitellä, ja sitä voidaan käyttää monin eri tavoin.
Prisjakt
86,30 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970364
400 W:n pumppu, jonka kapasiteetti on jopa 4000 l/h. Pumppu on tarkoitettu sadevesitynnyreille, ja se auttaa säästämään vettä ja siihen liittyviä kustannuksia. Pumppu on yksinkertainen, tehokas ja helppo käsitellä, ja sitä voidaan käyttää monin eri tavoin.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA 4000/1 on 400 W:n pumppu, jonka kapasiteetti on jopa 4000 l/h. GARDENAlla on yli 40 vuoden kokemus pumppujen valmistajana, ja markkinajohtajana tarjoamme luotettavia sekä erittäin suorituskykyisiä järjestelmiä puutarhaan. GARDENA 4000/1 -sadevesipumppu auttaa säästämään vettä ja siihen liittyviä kustannuksia, koska voit käyttää puutarhan kasteluun sadevettä tynnyristä tai säiliöstä.

Pumppu on yksinkertainen, tehokas ja helppo käsitellä. Malli on valmistettu laadukkaasta lasikuituvahvisteisesta muovista, ja sitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Olipa kyseessä kastelukannun täyttäminen tai puutarhan kastelu kastelupistoolin avulla, pumppu on ihanteellinen apuväline. Samoin jos haluat käyttää pientä sadetinta tai Micro-Drip-järjestelmää. Pumpun integroitu ja helposti irrotettava suodatin suojaa pumppua ja liittimiä, eikä sinun tarvitse murehtia likaantumisesta tai vaurioista. Kun sadevesisäiliö on tyhjä, tehokas kohokytkin estää kuivakäynnin aiheuttamat vauriot. Voit asettaa käynnistys- ja sammutuskorkeuden toiveidesi mukaan. Haluatko tyhjentää säiliön 5 mm:iin asti? Aseta pumppu jatkuvaan toimintaan. Yksi pumpun tärkeistä ominaisuuksista on patentoitu ja optimoidun virtauksen varmistava teleskooppiputki, joka on valmistettu kevyestä ja kestävästä alumiinista. Voit tarvittaessa säätää sitä: mukauta se sadevesitynnyrin korkeuteen, jotta saat johdettua veden tynnyrin reunan yli ilman läikkymistä tai letkun taipumista. Mukana tulevassa säätöventtiilissä on useita toimintoja. Sen avulla voit säätää virtausta tai sulkea kokonaan veden virtauksen letkuun. Pumppua on myös helppo siirtää: ripusta liitäntäkaapeli tukevan putken päälle ja käytä tätä kantokahvana.

GARDENA 4000/1 -sadevesipumppu on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen keskisuurella kapasiteetilla varustettu pumppu, jota voidaan käyttää sadevesisäiliön hyödyntämiseen tai tyhjennyspumppuna.
 • Valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista
 • Käytännöllinen, tehokas ja helppokäyttöinen
 • Vaatii vähän huoltoa ja on monipuolinen, koska se soveltuu myös tyhjennykseen
 • Teleskooppiputken pituus voidaan säätää sadevesisäiliöön sopivaksi (615–815 mm), jolloin vettä voidaan johtaa säiliön reunan yli roiskumatta
 • Säädettävä kohokytkin – kun veden pinta laskee alle tietyn tason, pumppu sammuu kuivakäynnin estämiseksi
 • Sopii 15 cm:n aukkoihin, esimerkiksi IBC-säiliöihin
 • Valitse kantokahvan ja siihen liitetyn teleskooppiputken väliltä
 • Pumppu on helppo säilyttää ja kuljettaa paikasta toiseen
 • Sadevesipumppu voidaan liittää helposti GARDENA Aqua -sadettimeen 1,3 baarin paineen ansiosta
 • Integroitu ja helppopääsyinen tiheä suodatin suojaa pumppua tukoksilta
 • Puhdistus on erittäin helppoa

Toimituksen sisältö

 • 1 säätöventtiili
Tekniset tiedot: 
Teho400W
Suurin kapasiteetti4000 l/h
Maksimipaine1,3 bar
Suurin upotussyvyys7 m
Suurin nostokorkeus13 m
Suurin nesteen lämpötila35 °C
Kaapelin pituus10 m
Virtajohdon tyyppiH05 RNF
SähkösuojausluokkaIP X8

Spesifikaatiot

Wattia 400 W

Johdon pituus 10 m

EAN 4078500047821

Ladattavat tiedostot

Suosittelemme