Gardena PlusTuotenumero: 2970642

Gardena
Paineruisku
5 l
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970642
Miellyttävä 5 litran paineruisku kasvinsuojeluun laajalla suihkulla. Soveltuu kasvien, pensaiden ja hedelmäpuiden kohdennettuun käsittelyyn.
Prisjakt
54,60 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 11-13 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970642
Miellyttävä 5 litran paineruisku kasvinsuojeluun laajalla suihkulla. Soveltuu kasvien, pensaiden ja hedelmäpuiden kohdennettuun käsittelyyn.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENAn paineruisku 5 l on erinomainen valinta kun haluat ruiskuttaa pensaita, köynnöskasveja, puita tai muita kasveja. Säiliön toinen mitta-astialla varustettu täyttöaukko tarjoaa käytännöllisen 3-in-1-toiminnon, jonka avulla niin täyttäminen, annostelu kuin tyhjentäminen onnistuu helposti. Ennen aloitusta nosta 5 litran pullon paine pumppaamalla leveää D-kahvaa ylös ja alas. Ruiskun tukijalat varmistavat turvallisen asennon pumppaamisen aikana. Nestetason ikkunasta näet aina säiliössä jäljellä olevan nesteen määrän.

Ruiskussa on myös toinen kahva, joka helpottaa nostamista ja kantamista. Ruisku on varustettu pehmustetulla olkahihnalla, joten sitä on mukava kantaa. Vinolla suuttimella varustettu teleskooppinen ruiskuvarsi varmistaa pitkän kantaman ja on kätevä käytössä. Voit käyttää säädettävän suuttimen eri asentoja kasvien vaatimusten mukaisesti. Voit valita joko suihkun tai sumutuksen. Lisäksi käytettävissä on litteä suutin kapeiden kohtien tarkkaan käsittelyyn. Toisessa kahvassa on myös kätevä letkunpidin, joten voit kiertää letkun kahvan ympäri käytön jälkeen. Lisävarusteena paineruiskun mukana tulee nailonsuodatin, jonka avulla voit suodattaa itsetehtyjä kasvinsuojeluliuoksia, joiden valmistamiseen liittyviä ohjeita on pakkauksessa. Kun käytät luonnonmukaisia kasvinsuojeluaineita, kasvit saavat lisää ravinteita ja samalla suojaa tuhohyönteisiä vastaan.
  • Nestetason ikkunasta näet aina säiliössä jäljellä olevan nesteen
  • Toisessa kahvassa on integroitu kätevä letkunpidin, joten voit kiertää letkun kahvan ympäri käytön jälkeen
  • Pensaiden, köynnöskasvien ja puiden ruiskutukseen
  • 3-in-1-toiminto: täyttäminen, annostelu ja tyhjentäminen
  • Nosta pullon paine pumppaamalla leveää D-kahvaa ylös ja alas
  • Voit säätää suuttimen eri asentoja kasvien vaatimusten mukaisesti: suihku tai sumutus
  • Litteä suutin kapeiden kohtien tarkkaan käsittelyyn

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl Nailonsuodatin
  • Valmistusohjeita

Spesifikaatiot

EAN 4078500052467

Suosittelemme