Gardena EasyCut 40/18V P4ATuotenumero: 3126359

Gardena
Pensasleikkuri
sisältää akun ja laturin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126359
Kompakti, kätevä ja hyvin kevyt akkupensasleikkuri pienten ja keskikokoisten pensasaitojen leikkaamiseen. Pensasleikkurin kevyt paino (vain 2,3 kg) ja ergonominen muotoilu mahdollistaa miellyttävän työskentelyn.
Uusi
Prisjakt
145,10 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 8-12 päivää toimittajalta

Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126359
Kompakti, kätevä ja hyvin kevyt akkupensasleikkuri pienten ja keskikokoisten pensasaitojen leikkaamiseen. Pensasleikkurin kevyt paino (vain 2,3 kg) ja ergonominen muotoilu mahdollistaa miellyttävän työskentelyn.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA EasyCut 40/18V P4A on kompakti, kätevä ja hyvin kevyt akkupensasleikkuri pienten ja keskikokoisten pensasaitojen leikkaamiseen. Pensasleikkurin kevyt paino (vain 2,3 kg) ja ergonominen muotoilu mahdollistaa miellyttävän työskentelyn. Integroidulla kytkimellä varustettu ErgoTec-kahva varmistaa, että pensasaitaleikkuri istuu ergonomisesti ja tukevasti käteen riippumatta työskentelyasennosta. Terän pituus on 40 cm:ä ja laserleikattujen ja hiottujen terien ansiosta leikkaaminen on tehokasta, tarkkaa ja nopeaa. Terä on suojattu terän päässä olevalla kärkisuojalla, joka suojaa terää lähellä maata tai seiniä myöten leikatessa. Kahvaan integroidun LED-merkkivalon ansiosta näet akun varauksen koko ajan.

Toimitukseen sisältyvän 2,0 Ah:n akun täysi lataus riittää noin 70 minuutin työskentelyyn. GARDENA EasyCut 40/18V P4A -pensasleikkuri toimitetaan käyttövalmiina pakettina, johon kuuluu laturi ja nopeasti latautuva 18 V:n POWER FOR ALL -akku. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien valmistajien välisistä yhteistöistä liittyen yhteiseen akkujärjestelmään ja POWER FOR ALL -akkuja voidaan käyttää lukuisissa puutarhan ja kodin laitteissa. GARDENA tarjoaa tuotteelle kolmen vuoden valmistajan takuun, kun tuote on rekisteröity 3 kk:n kuluessa ostosta osoitteessa www.gardena.com/registration.
  • Erittäin kevyt pensasleikkuri
  • Mukava käsitellä
  • Vastakkain liikkuvat, laserleikatut ja hiotut terät mahdollistavat tarkan, siistin ja nopean leikkuun ilman keskeytyksiä (terän pituus 40 cm)
  • Terän päässä oleva kärkisuoja varmistaa, että terät ovat suojassa, kun leikataan lähellä maata tai seinää
  • Kahvaan integroitu selkeästi näkyvä LED-merkkivalo näyttää akun varaustilan työskentelyn aikana
  • POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä yhteenliittymistä: Samoja akkuja voidaan käyttää lukuisiin eri laitteisiin

Toimituksen sisältö

  • 1 kappale 2,0 Ah-akku
  • 1 kappale vakiomallinen laturi
Tekniset tiedot 
Akun jännite18 V
Akun tyyppiLi-Ion
Terän pituus40 cm
Terän väli16 mm
Paino akun kanssa2 kg
Paino ilman akkua1,945 kg
Äänentehotaso, taattu (LWA)88 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla74 dB(A)
Tärinä (ah)1,3 m/s²

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Laipan pituus 400 mm

EAN 4078500061841

Suosittelemme