Gardena SmallCut 23/18V P4ATuotenumero: 3126370

Gardena
Ruohotrimmeri
ilman akkua ja laturia
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126370
Erittäin kevyt akkutrimmeri nurmikoiden reunojen siistimiseen. Akkutrimmeri on optimaalinen nurmikon reunojen vaivattomaan trimmaamiseen kevyen painonsa ansiosta (vain 1,6 kg ilman akkua).
Uusi
Prisjakt
93,30 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 8-12 päivää toimittajalta

Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126370
Erittäin kevyt akkutrimmeri nurmikoiden reunojen siistimiseen. Akkutrimmeri on optimaalinen nurmikon reunojen vaivattomaan trimmaamiseen kevyen painonsa ansiosta (vain 1,6 kg ilman akkua).
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA SmallCut 23/18V P4A solo on erittäin kevyt akkutrimmeri nurmikoiden reunojen siistimiseen. Akkutrimmeri on optimaalinen nurmikon reunojen vaivattomaan trimmaamiseen kevyen painonsa ansiosta (vain 1,6 kg ilman akkua). Suuri pääkahva ja tukeva lisäetukahva tarjoavat hyvän käyttömukavuuden ja ergonomisen työskentelyasennon. Muovisten RotorCut-terien (työskentelyleveys 23 cm) avulla leikkaus sujuu tehokkaasti ja jälki on siistiä sekä tarkkaa. SmallCut-ruohotrimmeri sopii erityisen hyvin kulmien tai kapeiden alueiden leikkaamiseen, joihin ruohonleikkurilla ei pääse käsiksi. Kahvassa oleva LED-merkkivalo näyttää aina akun jäljellä olevan varauksen. Lisäksi kahvassa on neljä varaterää.

GARDENA SmallCut 23/18V P4A solo -akkutrimmeri toimitetaan ilman laturia ja akkua. Voit käyttää siihen POWER FOR ALLIANCE 18V -akkua. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien valmistajien välisistä akkuliitoista, jonka akkuja voidaan käyttää lukuisissa puutarhan ja kodin laitteissa. GARDENA tarjoaa tuotteelle kolmen vuoden valmistajan takuun, kun tuote on rekisteröity 3 kk:n kuluessa ostosta osoitteessa www.gardena.com/registration.
  • Erittäin kevyt
  • Varustettu toisella lisäkahvalla käyttömukavuutta varten
  • RotorCut-leikkuumenetelmä tarkkaan trimmaamiseen
  • Kahvaan integroitu selkeästi näkyvä LED-merkkivalo näyttää akun varaustilan työskentelyn aikana
  • POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä yhteenliittymistä: Samoja akkuja voidaan käyttää lukuisiin eri laitteisiin
Tekniset tiedot 
Leikkuuleveys23 cm
LeikkuumekanismiRotorCut-muoviterät
KasvisuojaEi
Äänentehotaso, taattu (LWA)86 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla77 dB(A)
Tärinä (ah)3,2 m/s²

Spesifikaatiot

Leikkuuleveys 230 mm

EAN 4078500061810

Suosittelemme