Gardena CombisystemTuotenumero: 2970040

Gardena
Haravalapio
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970040
Haravalapiota voidaan käyttää koko puutarhakauden ajan. Tällä monitoimisella työkalulla voit lapioida, haravoida ja seuloa
Prisjakt
31.20 €
Sis. ALV
2 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970040
Haravalapiota voidaan käyttää koko puutarhakauden ajan. Tällä monitoimisella työkalulla voit lapioida, haravoida ja seuloa
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA Combisystem haravalapio on monipuolinen työkalu, jolle on käyttöä koko puutarhakauden ajan. Tällä monikäyttöisen työkalulla voit lapioida, haravoida ja seuloa. Olipa kyseessä esimerkiksi syksyn lehdet tai pensaiden leikkuujäte, haravalapio on ihanteellinen apuväline puutarhaan. Lakaise ruohosilppu tai lehtijäte yhteen ja nostele kätevästi lapioimalla. Haravalapiolla myös pudokkaat oh helppo siivota pois. Haravalapion avulla voit seuloa mullasta pois pienet oksat kasveja istutettaessa tai siirrettäessä.

Kätevän combisystem-liitoksen ansiosta haravalapion voi kiinnittää mihin tahansa combisystem-varteen. Voit valita itsellesi parhaiten sopiva varren pituuden ja muokata haravalapiosta toiveidesi mukainen. Vaihtoehdoista löytyy puuta, alumiinia ja teleskooppivartta, joten jokaiselle löytyy omiin tarpeisiin sopiva ratkaisu. Voit lapioida puutarhajätteen miellyttävässä työasennossa esimerkiksi kottikärryihin.

Haravalapio on aina käyttövalmis, ja kompaktin koon ansiosta sitä on helppo säilyttää. Vankka ja kestävä työväline on valmistettu laadukkaasta muovista.
  • Kolme käyttötapaa: haravointi, lapiointi ja seulominen
  • Valmistettu laadukkaasta ja kestävästä muovista
  • Voidaan kiinnittää Combisystem-sarjan kaikkiin varsiin
  • Vaivatonta nostelua selkää taivuttamatta

Spesifikaatiot

EAN 4078500048132

Suosittelemme