Gardena CombisystemTuotenumero: 2970002

Gardena
Työkalusarja
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970002
Työkalusarja sopii täydellisesti pieniin puutarhoihin tai kaikkien puutarhan pienten töiden hoitamiseen. Pakkauksessa on kahva, kukkahara, istutuslapio ja käsiharava.
Prisjakt
29,70 €
Sis. ALV
3 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970002
Työkalusarja sopii täydellisesti pieniin puutarhoihin tai kaikkien puutarhan pienten töiden hoitamiseen. Pakkauksessa on kahva, kukkahara, istutuslapio ja käsiharava.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA Combisystem on työkalusarja, joka sopii täydellisesti pieniin puutarhoihin tai kaikkien puutarhan pienten töiden hoitamiseen. Pakkauksessa on kahva, kukkahara, istutuslapio ja käsiharava. Lapiota käytetään kasvien istuttamiseen kukkapenkkeihin ja ruukkuihin. Kukkaharalla on helppo möyhentää maata. Käsiharava on täydellinen työväline lehtien, rikkakasvien ja leikkuujätteen haravointiin pienistä kukkapenkeistä ja hankalasti ulottuvilla olevilta alueilta. Koska työkalut ovat osa samaa Combisystem-järjestelmää, voit yhdistää ne vapaasti valikoiman muihin kahvoihin, mikä antaa sinulle valtavan joustavuuden.

Combisystem-käsityökalujen kahva on erittäin ergonominen, jotta puutarhanhoito olisi mahdollisimman mukavaa. Pehmein muoviosin varustettu ergonominen kahva istuu täydellisesti käteen, ja kahvan pään muotoilu estää kättä luisumasta. Työkalun vaihtaminen on helppoa, ja kiinnityksen jälkeen se pysyy tukevasti paikallaan. Työkalu on helppo irrottaa oranssia ruuvia avaamalla. Sitten voit asettaa toisen työkalun kahvaan ja kiristää ruuvin uudelleen. Liitos on niin vahva, että voit olla varma, että työkalut ovat aina riittävän tukevia tehtävästä riippumatta. Kaikki Combisystem-sarjan työkalut on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, jossa on Duroplast-pinnoite parhaan mahdollisen korroosiosuojan takaamiseksi.
  • Joustava järjestelmä, jossa kaikki työkalut sopivat kaikkiin kahvoihin
  • Työkalut on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, jossa on lämpökarkaistu pinta
  • Täydellinen setti pieniin puutarhoihin ja pieniin työpaikkoihin puutarhassa

Spesifikaatiot

EAN 4078500049863

Suosittelemme