Fiskars Hard Edge 1054946Tuotenumero: 3121705

Fiskars
Fileointiveitsi
22 cm
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3121705
Fiskars Hard Edge -fileointiveitsessä on pitkä ja joustava terä, joka soveltuu täydellisesti kalan tarkkaan fileointiin. Veitsessä on paksusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä, jonka suunnittelussa on hyödynnetty innovatiivista LZR-EDGE™-teknologiaa.
Prisjakt
35,20 €
Sis. ALV
4 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3121705
Fiskars Hard Edge -fileointiveitsessä on pitkä ja joustava terä, joka soveltuu täydellisesti kalan tarkkaan fileointiin. Veitsessä on paksusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä, jonka suunnittelussa on hyödynnetty innovatiivista LZR-EDGE™-teknologiaa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Fiskars Hard Edge -fileointiveitsessä on pitkä ja joustava terä, joka soveltuu täydellisesti kalan tarkkaan fileointiin. Veitsessä on paksusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä, jonka suunnittelussa on hyödynnetty innovatiivista LZR-EDGE™-teknologiaa. Teknologia pitää veitsen terävänä jopa neljä kertaa perinteisiä veitsiä pidempään. Veitsessä on ergonominen 3D-kuvioitu kahva, joka tarjoaa hyvän otteen. Veitsi on suunniteltu Suomessa ja se on konepesun kestävä.
  • Fiskars Hard Edge -veitsisarja tarjoaa pitkäkestoista terävyyttä päivittäiseen ruuanlaittoon
  • Pitkäkestoista terävyyttä arjen ruuanlaittoon
  • Kestävä ja terävä käsituntuma
  • Ruostumatonta japanilaista laatuterästä
  • Muovikahva Softgrip™-pinnoitteella
  • LZR-EDGE™-teknologia pitää terän terävänä jopa neljä kertää pidempään
  • Lähes muoviton pakkausmateriaali
  • voidaan kierrättää pahvina
  • Sormisuoja
  • Teroitukseen suosittelemme Fiskars Roll-Sharp™-veitsenteroitinta tai hiomakiveä 30+/-4-kulmalla
  • Konepesun kestävä
  • Terän pituus 217 mm
  • HRC 52
  • Suunniteltu Suomessa
Tekniset tiedot 
Pituus351 mm
Paino86 g
Konepesun kestäväKyllä,Terän pituus

Spesifikaatiot

EAN 6424002011590

Suosittelemme