Swim & Fun Easy pHTuotenumero: 2920077

Swim & Fun
Säädinjärjestelmä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920077
Säädinjärjestelmä, joka testaa ja tasapainottaa pH-arvon automaattisesti, jos pH-arvo on liian korkea. Kompakti automaattinen säädin ja sisäänrakennettu annostelupumppu. Säädin on kytketty kiertojärjestelmään asennettuun anturiin.
Prisjakt
385,80 €
Sis. ALV
Ei tilattavissa tällä hetkellä
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920077
Säädinjärjestelmä, joka testaa ja tasapainottaa pH-arvon automaattisesti, jos pH-arvo on liian korkea. Kompakti automaattinen säädin ja sisäänrakennettu annostelupumppu. Säädin on kytketty kiertojärjestelmään asennettuun anturiin.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Huomioi, että tämä tuote toimitetaan suoraan valmistajalta päivittäin asiakkaalle erillisenä lähetyksenä. Tuotetta ei toimiteta noutopakettina.
Kun Easy pH on asennettu altaaseen, sinun ei tarvitse enää muistaa testata uimaveden pH:ta. Easy pH testaa ja tasapainottaa pH-arvon automaattisesti, jos pH-arvo on liian korkea. Easy pH voi alentaa pH-arvoa, mutta se ei voi nostaa sitä. Useimmissa Pohjoismaissa vesi on yleensä liian emäksistä, minkä vuoksi pH:n alentamiseen tarvitaan happoa.

Mikä on pH?
PH on uimaveden happamuuden mittayksikkö. Se vaihtelee aina ympäristövaikutusten mukaan — esimerkiksi kun sadevettä tulee lisää tai vettä haihtuu. Useimmissa Pohjoismaissa vesi on yleensä liian emäksistä, minkä vuoksi pH:n alentamiseen tarvitaan happoa.

Uimaveden ihanteellinen pH-arvo altaassa on 7,0-7,4. Terveen pH-arvon säilyttämiseksi ja emäksisen uimaveden epämiellyttävien vaikutusten välttämiseksi on tärkeää, että veden happamuus tasapainotetaan säännöllisesti. Easy pH hoitaa sen.

Miten väärä pH-arvo vaikuttaa uimaveteen
Jos pH:ta ei säädetä jatkuvasti, saatat kokea useita haittavaikutuksia. Yksi tärkeimmistä on se, että vedenhoitotuotteiden desinfioiva vaikutus vähenee merkittävästi. Kun pH-arvo on 8, aineiden tehokkuus on jopa 75 % heikompi. Altaan käyttäjät voivat myös kokea silmien ärsytystä, vesi tuoksuu enemmän kloorilta ja iho tulee aristavaksi ja kuivaksi.

Väärä pH-tasapaino voi myös aiheuttaa korroosiovaurioita tikkaille ja muille metallilaitteille. Vesi voi muuttua sameaksi, ja laitteistoon voi muodostua kalkkikerrostumia.

Easy pH -säädin?
Easy pH on kompakti automaattinen säädin, jossa on sisäänrakennettu annostelupumppu. Säädin on kytketty kiertojärjestelmään asennettuun anturiin. Anturi mittaa veden kulloisenkin pH-arvon. Easy pH -säädin on kytketty letkulla säiliöön, joka sisältää pH:ta tasapainottavaa ainetta.

Säädin vertaa uimaveden nykyistä pH-arvoa ihanteelliseen pH-arvoon. Jos pH on liian korkea, säädin lisää pH-tasapainotusainetta veteen, kunnes ihanteellinen pH-taso on palautunut.

Easy pH:n ylläpito.
Easy pH pitää uimaveden automaattisesti täydellisessä tasapainossa. Sinun tarvitsee vain lisätä järjestelmään pH:n säätelyainetta, kun se on lopussa. Easy pH:n varoitusvalo kertoo, milloin säiliö on tyhjä.

pH:n säätelyaine
PH-arvon laskemiseen suosittelemme nestemäistä rikkihappoa, jonka pitoisuus on 32 %.
  • Säätimen tyyppi: pH- (vakio) tai pH+
  • Säätöhappo (pH-): Nestemäinen rikkihappo, 32 %
  • Säätöemäs (pH+): Nestemäinen kalsinoitu sooda
  • Altaan enimmäistilavuus litraa/m3: 80 000/80
  • Ohjausyksikkö: IP65 Vedenpitävä (roiskevesi)
  • Hälytys: Kyllä, jos pH on liian korkea tai liian alhainen
  • pH:n näyttö: 6 LEDiä
  • Virtausnopeuspumpun litraa tunnissa: 2,4
  • Asetus: 7,0-7,6
  • Kalibroinnin pH-anturi: 1 piste
  • Letku: 5 m
  • Kaapin koko L x K x S (mm): 140 x 230 x 80
  • Paino, koko kone: 2,9 kg

Spesifikaatiot

EAN 5704841018150

Suosittelemme