Swim & Fun Easy Salt 50Tuotenumero: 2920075

Swim & Fun
Suolaklorinaattori
50 m³
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920075
Suolaklorinaattori pitää uimaveden puhtaana ja kirkkaana käyttämättä kemiallisia vedensuoja-aineita. Kone muuttaa suolan luonnolliseksi klooriksi sähköelektrolyysillä. Luonnollinen kloori ei ärsytä ihoa eikä silmiä, eikä siinä ole hajua tai makua
Prisjakt
1 041,90 €
Sis. ALV
Ei tilattavissa tällä hetkellä
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920075
Suolaklorinaattori pitää uimaveden puhtaana ja kirkkaana käyttämättä kemiallisia vedensuoja-aineita. Kone muuttaa suolan luonnolliseksi klooriksi sähköelektrolyysillä. Luonnollinen kloori ei ärsytä ihoa eikä silmiä, eikä siinä ole hajua tai makua

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Huomioi, että tämä tuote toimitetaan suoraan valmistajalta päivittäin asiakkaalle erillisenä lähetyksenä. Tuotetta ei toimiteta noutopakettina.
Easy Saltin avulla uimavesi on helppo pitää puhtaana ja kirkkaana ilman kemiallisia vesihuoltotuotteita. Easy Salt -suolaklorinaattori on laite, joka muuntaa suolan luonnolliseksi klooriksi (natriumhypokloriitiksi) sähköisen elektrolyysin avulla. Luonnollinen kloori ei ärsytä ihoa eikä silmiä, eikä siinä ole hajua tai makua. Se on kuitenkin erittäin tehokas desinfiointiaine, joka pitää veden puhtaana bakteereista ja levistä.

Miten Easy Salt -suolageneraattori toimii
Easy Salt -suolageneraattorijärjestelmä koostuu altaaseen asennetusta ohjausyksiköstä ja konvertterista, joka on asennettu kiertojärjestelmän suodatinsäiliön jälkeen. Kauden alussa altaaseen lisätään suolaa suoraan altaan veteen. Elektrolyysin avulla pesuveden suola muuttuu klooriksi, kun se virtaa konvertterin läpi.

Järjestelmä on desinfiointipiiri, jossa samaa suolaa käytetään yhä uudelleen. Sinun ei tarvitse koko ajan lisätä suolaa. Haihduttamisen jälkeen kloori muuttuu jälleen suolaksi ja prosessi käynnistyy uudelleen. Suolaa tarvitsee lisätä vain silloin, kun lisätään uutta vettä, esimerkiksi sadeveden muodossa.

Easy Salt – asennus ja käyttö
Easy Saltia voidaan käyttää sekä erillisaltaissa että upotetuissa altaissa, eikä se vie paljon tilaa. Ohjausyksikkö voidaan esimerkiksi asentaa suoraan suodatinsäiliöön hihnoilla (ei mukana). Kuten mikä tahansa desinfiointi, Easy Salt on jatkuvasti mukautettava uimareiden määrään ja sääolosuhteisiin. Se tapahtuu helposti muutamalla napautuksella Easy Saltin intuitiivisessa keskusyksikössä.

Huoltotyöt
Jos esimerkiksi veden suolapitoisuus laskee liikaa, koska altaaseen pääsee paljon sadevettä, hälytys kertoo, että on aika lisätä suolaa. Konvertterin suolaa tuottava kenno heikkenee ajan mittaan, ja se on vaihdettava noin kolmen vuoden välein käytöstä riippuen.

Käytä kuivaamatonta teollisuussuolaa, joka sisältää vähintään 99,8 % natriumkloridia. Annostele 4 kg suolaa 1000 litraan allasvettä. 25 kg allassuolaa. Suosittelemme, että käytät Easy Saltin yhteydessä luonnollista hiutalointiainetta, esim. Swim & Fun SeaKlearia.
  • Kloorin tuotanto (g/h): 11
  • Altaan enimmäistilavuus litraa/m3: 50 000/50
  • Suolataso, alkaen: 2,5 g/l
  • Ohjausyksikkö: IP65 vedenpitävä (roisketiivis)
  • Suodatintyypit: Kaikki
  • Hälytys: Visuaalinen
  • Näytetään ohjausyksikössä: LED
  • Konvertterin maksimipaine: 2 baaria
  • Veden enimmäislämpötila: + 40 °C
  • Kaapin koko L x K x S (mm): 195 x 250 x 110
  • Kotelon koko P x L x K: 395 x 395 x 135
  • Paino, koko kone: 6 kg

Spesifikaatiot

EAN 5704841018129

Suosittelemme