ESSVE ECMTuotenumero: 3064976

ESSVE
Ankkurimassa
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3064976
Ankkurimassa ECM on 2-komponenttinen massa, joka koostuu polyesterihartsista, kovetteesta ja kvartsihiekasta. Ankkurimassa ECM, koot 165 ml ja 420 ml.
Prisjakt
37,80 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
420 ml
Ei tilattavissa tällä hetkellä
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3064976
Ankkurimassa ECM on 2-komponenttinen massa, joka koostuu polyesterihartsista, kovetteesta ja kvartsihiekasta. Ankkurimassa ECM, koot 165 ml ja 420 ml.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Ankkurimassa ECM on 2-komponenttinen massa, joka koostuu polyesterihartsista, kovetteesta ja kvartsihiekasta. Ankkurimassa ECM, koot 165 ml ja 420 ml. ECM 165 ml levitetään tavallisella patruunapuristimella. ECM 420 ml -tuotteen levitykseen Patruunapuristin 400 ML. Ankkurimassa ECM ei ole ympäristölle vaaralliseksi luokiteltu tuote. Tuotteet ovat sekä styreenittömiä että ftalaatittomia, katso lisätietoja käyttöturvallisuustiedotteesta. ESSVE ECM -ankkurimassa on tarkoitettu vaarnapulttien kierretankojen raudoitusrautojen kiinnittämiseen massiivisiin huokoisiin materiaaleihin, kuten betoniin, luonnonkiveen, tiileen, reikätiilimateriaaliin, kevytsoraharkkoihin ja kevytbetoniin. Kevytbetoni ja kevytklinkkeri eli Leca, Ytong, Siporex, Blåbetong tms. Tyhjä pakkaus on lajitellaan muovina.

Massa ja kovetin sekoittuvat erityisesti suunnitellussa sekoitussuuttimessa. Oikein sekoitettuna ankkurimassa on vaaleanharmaata. Porausreikä on aina harjattava ja puhallettava puhtaaksi ennen ankkurimassan levittämistä. Koska ankkuriyhdisteen toiminta perustuu kiinnittymiseen ympäröivään materiaaliin, on erittäin tärkeää noudattaa aina huolellisesti ETA-hyväksynnän mukaisia ankkurimassan asennusohjeita porausreiän harjaamisen ja puhtaaksi puhaltamisen osalta. Näin saadaan pois kaikki irtonainen betonipöly ja porausjäyste, jotka muuten saattavat heikentää kiinnityksen kuormituskykyä ja turvallisuutta. Kun asennat reikätiilimateriaaliin, käytä Perfoholkkia, joko katkaistavaa 1 metrin pituista tai valmismittaista Perfoholkkia. Perfoholkkeja on saatavana kolmea kokoa, jotka sopivat M8-M16-kokoisiin pultteihin, katso Kemiallisten ankkurimassojen lisävarusteet. Perfoholkkia käytettäessä koko holkki on täytettävä massalla. Paina ja kierrä pultti paikalleen ja anna kovettua.

Spesifikaatiot

EAN 7317761878322

Suosittelemme