ESSVE ESSDECKTuotenumero: 3068380

ESSVE
Terassiruuvi
4,8 mm Ø, TX20, A4, 250 kpl
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3068380
ESSVE-terassiruuvi ESSDECK Max on tarkoitettu aitojen ja terassipuutavaran jne. asentamiseen puukoolaukseen. Ruuvi on ruostumatonta terästä A4.
Prisjakt
82,20 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
55 mm
4 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3068380
ESSVE-terassiruuvi ESSDECK Max on tarkoitettu aitojen ja terassipuutavaran jne. asentamiseen puukoolaukseen. Ruuvi on ruostumatonta terästä A4.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

ESSVE-terassiruuvi ESSDECK Max on tarkoitettu aitojen ja terassipuutavaran jne. asentamiseen puukoolaukseen. Ruuvi on ruostumatonta terästä A4. Paksuvartinen ruuvi on valmistettu samasta teräslaadusta ja siinä on sama karkaisu kuin ESSVE-rakenneruuveissa, joten se soveltuu sovelluksiin, joissa vaatimukset ovat hieman tiukemmat, esim. tavallista suuremmalle liikkeelle altistuvat terassit ja monitasoiset piharakenteet. Hyvin vaativaan ympäristöön, esim. meri-ilmastoon, allasalueille, aitoihin, portaisiin ja kaiteisiin, suositellaan aina ruostumatonta laatua olevia terassiruuveja. Tiikkiä muistuttavien puulaatujen, kuten mm. Cumaru, Kirai sekä Siperiankuusi, asennukseen suositellaan aina ruostumatonta laatua olevia terassiruuveja. Ruuvi on varustettu TX-kannalla. Ruuvikierteen alussa olevan jyrsinuran ansiosta esiporausta ei tarvita. Ruuvissa on myös yläkierre, joka puristaa materiaalit tiukasti yhteen. Tämä auttaa kiertyneiden lautojen suoristamisessa. Puristuskierre auttaa myös asennuksen jälkeen pitämään terassilaudan paikallaan. Näin kannan halkaisija voi olla pienempi, mutta sen pitovoima on silti parempi kuin perinteisessä uppokantapäässä. Ruuvinkanta on sylinterimäinen ja urat upottavat ruuvin ja jättävät sileän tikuttoman pinnan. Sylinterimäinen kanta minimoi halkeilun muodostumista.Suositeltu kierrosluku: 400-1200/min

Spesifikaatiot

Korroosioluokka C5

Pituus 55 mm

Pakkauskoko 250 KPL

Käyttöympäristö Utomhus industri och kustnära

Kärki TX20

Läpimitta 4.8 mm

EAN 7317761888048

Suosittelemme