ESSVE ESSDECKTuotenumero: 3068387

ESSVE
Terassiruuvi
4,8 mm Ø, TX20, CorrSeal
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3068387
ESSVE-terassiruuvi ESSDECK Max on tarkoitettu aitojen ja terassipuutavaran jne. asentamiseen puukoolaukseen. Ruuvi on valmistettu karkaistusta teräksestä, CorrSeal-pinnoite.
Prisjakt
142,90 €
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana
92,80 € -35%
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
55 mm, 1000 kpl
9 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3068387
ESSVE-terassiruuvi ESSDECK Max on tarkoitettu aitojen ja terassipuutavaran jne. asentamiseen puukoolaukseen. Ruuvi on valmistettu karkaistusta teräksestä, CorrSeal-pinnoite.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

ESSVE-terassiruuvi ESSDECK Max on tarkoitettu aitojen ja terassipuutavaran jne. asentamiseen puukoolaukseen. Ruuvi on valmistettu karkaistusta teräksestä, CorrSeal-pinnoite. Paksuvartinen ruuvi on valmistettu samasta teräslaadusta ja siinä on sama karkaisu kuin ESSVE-rakenneruuveissa, joten se soveltuu sovelluksiin, joissa vaatimukset ovat hieman tiukemmat, esim. tavallista suuremmalle liikkeelle altistuvat terassit ja monitasoiset piharakenteet. Hyvin vaativaan ympäristöön, esim. meri-ilmastoon, allasalueille, aitoihin, portaisiin ja kaiteisiin, suositellaan aina ruostumatonta laatua olevia terassiruuveja. Tiikkiä muistuttavien puulaatujen, kuten mm. Cumaru, Kirai sekä Siperiankuusi, asennukseen suositellaan aina ruostumatonta laatua olevia terassiruuveja. Ruuvi on varustettu TX-kannalla. Ruuvikierteen alussa olevan jyrsinuran ansiosta esiporausta ei tarvita. Ruuvissa on myös yläkierre, joka puristaa materiaalit tiukasti yhteen. Tämä auttaa kiertyneiden lautojen suoristamisessa. Puristuskierre auttaa myös asennuksen jälkeen pitämään terassilaudan paikallaan. Näin kannan halkaisija voi olla pienempi, mutta sen pitovoima on silti parempi kuin perinteisessä uppokantapäässä. Ruuvinkanta on sylinterimäinen ja urat upottavat ruuvin ja jättävät sileän tikuttoman pinnan. Sylinterimäinen kanta minimoi halkeilun muodostumista. ESSVE CorrSeal -pintakäsittely on tyyppihyväksytty: SITAC nro 0075/05.


Suositeltu kierrosluku: 400-1200/min

Spesifikaatiot

pm_TechSpecKorrosivitetsklass C4

Pituus 55 cm

pm_TechSpecForpackningsstorlek 1000

pm_TechSpecBits TX20

Läpimitta 4.8 mm

EAN 7317761881032

Suosittelemme