Extronic NV-2TTuotenumero: 3084907

Extronic
Tasonsäädin
1-10 V, rele/ajastin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3084907
Tasonsäädin HF-valaisimille, joissa on matalan tason tulo, valaistustason säätämiseen. Ohjataan läsnäolotunnistimilla. NV-2T:ssä on myös sisäinen ajastintoiminto.
Prisjakt
266,70 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 7-10 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3084907
Tasonsäädin HF-valaisimille, joissa on matalan tason tulo, valaistustason säätämiseen. Ohjataan läsnäolotunnistimilla. NV-2T:ssä on myös sisäinen ajastintoiminto.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Tasonsäädin HF-valaisimille, joissa on matalan tason tulo, valaistustason säätämiseen. Ohjataan läsnäolotunnistimilla. NV-2T:ssä on myös sisäinen ajastintoiminto. Tasonsäädin mahdollistaa vaihtamisen kahden esiasetetun valaistustason välillä (esimerkiksi 3 prosentin ja 80 prosentin välillä). Tällainen valaistusjärjestelmä soveltuu ulkotiloihin, joissa valot voivat syttyä tiuhaan, esim. portaikot, autotallit, käytävät ja eteistilat. NV-2T:ssa on kaksi elektronisesti stabiloitua potentiometriä, jotka on sovitettu HF-liitäntälaitteiden 1-10 V:n matalien jännitteiden ohjaamiseen.

Relelähtö on tarkoitettu säätämään valaisimien syöttöjännitettä kontaktorin kautta. Potentiometrien ohjauslähdöt 1 - 10 V. Ajastimella voidaan asettaa jopa 120 minuutin poiskytkentäviive. Mukautuvaan toimintoon tiloissa, joissa kulkee ajoittain paljon ihmisiä. Manuaalinen sytytys ja sammutus yhdellä tai useammalla rinnankytketyllä, hetkellisesti sulkeutuvalla kontaktilla. Automaattinen sytytys voidaan estää esimerkiksi valokennolla. Ilmaisin tai logiikkamoduuli liitetään terminaaleihin 4 ja 5, jotka on galvaanisesti erotettu matalan tason ohjauksesta.
Tekniset tiedot 
TyyppiNV-2T
Laitteen leveys48 mm
Laitteen syvyys76 mm
Laitteen korkeus72 mm
Voidaan käyttää infrapunapainikkeellaEi
Voidaan käyttää painikkeellaKyllä
Voidaan käyttää läsnäoloilmaisimellaKyllä
Voidaan käyttää liiketunnistimellaKyllä
Voidaan käyttää aikakytkimellä/ajastimellaKyllä
Voidaan käyttää siirtopainikkeellaEi
Valoarvon muistiEi
KäyttötapaVäännin/painike
Nimellisjännite12 V
Muuntimen tuloEi

Spesifikaatiot

EAN 7340157101087

Suosittelemme