Extronic NV-3TRTuotenumero: 3084904

Extronic
Tasonsäädin
1-10 V
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3084904
NV-3TR on dynaamiseen valaistuksen ohjaukseen tarkoitettu tasonsäädin. NV-3TR:ssä on vakiovalonsäätö (valokenno kytkettynä) ja pehmeä käynnistys valon voimistamiseen vähitellen.
Prisjakt
344,70 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 6-9 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3084904
NV-3TR on dynaamiseen valaistuksen ohjaukseen tarkoitettu tasonsäädin. NV-3TR:ssä on vakiovalonsäätö (valokenno kytkettynä) ja pehmeä käynnistys valon voimistamiseen vähitellen.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

NV-3TR on dynaamiseen valaistuksen ohjaukseen tarkoitettu tasonsäädin. NV-3TR:ssä on vakiovalonsäätö (valokenno kytkettynä) ja pehmeä käynnistys valon voimistamiseen vähitellen. Valaisimia ohjataan 1-10 V jännitteellä ja syöttöä ohjataan kontaktorilla. NV-3TR soveltuu käytettäväksi esimerkiksi käytävillä, joissa on paljon luonnonvaloa. Vakiovalotoiminto säätää automaattisesti valotason luonnonvalon mukaan asetettujen enimmäis- ja vähimmäistasojen välillä.

Esimerkiksi läsnäolon enimmäisvalotasoksi on asetettu 80 prosenttia. Valotaso mukautuu lisävalon tarpeeseen luonnonvalon mukaan. Kun läsnäoloa ei ole, valaistus himmenee noin 1 prosenttiin (säädettävissä) asetetun ajan jälkeen (asetetaan ilmaisimessa). Kun käytävään astutaan, valaistus säädetään pehmeästi takaisin luonnonvalon mukaan määräytyvälle tasolle valokennon kautta (tässä 1–80 prosenttia). Yhden tai kahden tunnin kuluttua (säädettävissä oleva aika) ilman läsnäoloa valaistus sammuu kokonaan. Näin voidaan minimoida sytytys- ja sammutuskerrat päivässä. Relelähtö on tarkoitettu säätämään valaisimien syöttöjännitettä kontaktorin kautta. Matalan tason lähtö ohjaa valaisimia matalan tason puolella, 1-10 V. Ajastimella voidaan asettaa jopa 120 minuutin poiskytkentäviive. Sytytys, sammutus ja himmennys voidaan tehdä myös kytketyillä painikkeilla.
Tekniset tiedot 
Laitteen leveys76 mm
Laitteen syvyys92 mm
Laitteen korkeus72 mm
Voidaan käyttää infrapunapainikkeellaEi
Voidaan käyttää painikkeellaKyllä
Voidaan käyttää läsnäoloilmaisimellaKyllä
Voidaan käyttää liiketunnistimellaKyllä
Voidaan käyttää aikakytkimellä/ajastimellaKyllä
Voidaan käyttää siirtopainikkeellaEi
Valoarvon muistiEi
Käyttötapa Väännin/painike
AsennustapaMuu
Nimellisjännite12 V
Muuntimen tuloEi

Spesifikaatiot

EAN 7340157101124

Suosittelemme