09 4272 0222 Usein kysytyt kysymyksetAina ilmainen toimitus*

Philips FRxTuotenumero: 1130002

Philips
Defibrillaattori
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1130002
Defibrillaattori, jonka ääniohjeet opastavat käyttäjää elvytyksessä ja defibrilloinnissa. Defibrillaattorin IP-luokitus on 55, joten se kestää huuhtelun vedellä. Mukana defibrillaattorilaukku tarvikkeineen.
2095.60 €
Sis. ALV
Lähetetään 2-3 päivän sisällä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1130002
Defibrillaattori, jonka ääniohjeet opastavat käyttäjää elvytyksessä ja defibrilloinnissa. Defibrillaattorin IP-luokitus on 55, joten se kestää huuhtelun vedellä. Mukana defibrillaattorilaukku tarvikkeineen.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotetiedot
Tuotekuvaus
Philips FRx on kestävä ja luotettava defibrillaattori. Laite on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita ja ympäristöjä, joihin liittyy erityisvaatimuksia, esim. sade, lentokone, uimahallit, teollisuusympäristöt jne. Helppokäyttöisyyden osalta Philips FRx:ssä on aivan samat ominaisuudet kuin Philips HS1:ssäkin. Laitteessa on neuvova ääniopaste, joka opastaa käyttäjää elvytyksessä ja defibrilloinnissa selkein puheohjein.
Philips FRx:n IP-luokitus on 55, joten se kestää huuhtelun vedellä. Philips FRx kestää enintään 250 kg:n kuorman ja pudotuksen yhden metrin korkeudelta betonipinnalle. Lisäksi laitteessa on itsetestaustoiminto. Philips FRx:n toiminnot on kehitetty 1990-luvulta asti yli 200 000 defibrillaattorista saadun kokemuksen avulla.
Sisäisten itsetestaustoimintojen ansiosta Philips FRx on erittäin turvallinen defibrillaattori. Laite testaa kaikki toiminnot päivittäin, viikoittain ja kuukausittain ja varmistaa näin, että defibrillaattori on käyttövalmis äkillisen sydänpysähdyksen tapahtuessa. Jos laite havaitsee itsetestauksen yhteydessä virheen, se alkaa piipittää, esim. jos elektrodit tai paristo on vaihdettava. Defibrillaattorilla on 8 vuoden takuu.
Defibrillaattorin laukku on valmistettu kulutusta kestävästä nailonkankaasta, ja sen pehmuste suojaa defibrillaattoria. Helposti säädettävän väliseinän ansiosta defibrillaattorilaukku sopii eri defibrillaattorimalleille. Kätevän kahvan avulla laukun voi ripustaa seinälle, ja sitä on helppo myös kantaa mukana sydänpysähdystilanteessa.
Defibrillaattorilaukun ovat kehittäneet ambulanssihoitajat, joilla on pitkä kokemus siitä, mitä varusteita sydänpysähdyksen yhteydessä tarvitaan. Laukku toimitetaan täydellisenä, ja mukana on hengitysnaamari, vaatesakset, karvanajeluterä, käsineet, defibrillaattorin kyltti sekä toimintasuunnitelma sydänpysähdystilannetta varten. Laukussa on ympäri menevä vetoketju, joten sen voi taittaa auki kokonaan. Näin näet defibrillaattorin ja kaikki tarvikkeet helposti kerralla. Laukussa on myös vetoketjullinen sisätasku, jossa voi säilyttää lisäparistoja ja elektrodeja.
Mukana toimitettavat tarvikkeet:
  • Elektrodit
  • Akku
  • Laukku FRx:lle
  • Defibrillaattorilaukku tarvikkeineen

Tekniset tiedot

EAN 1130002

Suosittelemme

Käytämme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt meidän yksityisyys- ja evästekäytännön.