3M 4255+Tuotenumero: 2720063

3M
Puolinaamari
FFA2P3 R D-suodatin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2720063
Huoltovapaa puolinaamari vaarallisiin teollisuusympäristöihin. Tehokas, helppokäyttöinen ja käyttövalmis hengityssuojain, jossa on kohokuvioitu kasvotiiviste. Pehmeä, hypoallergeeninen ja silikoniton. Tarjoaa FFA2P3 R D -suojan erilaisia haitallisia orgaanisia kaasuja, höyryjä ja hiukkasia vastaan.
Prisjakt
49,10 €
Sis. ALV

Odotetaan 2.5.2024 toimittajalta

Jos haluat seurata, milloin tuotetta on jälleen varastossa, sinun on hyväksyttävä markkinointievästeet. Klikkaa tästä hallitaksesi evästeitä.
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2720063
Huoltovapaa puolinaamari vaarallisiin teollisuusympäristöihin. Tehokas, helppokäyttöinen ja käyttövalmis hengityssuojain, jossa on kohokuvioitu kasvotiiviste. Pehmeä, hypoallergeeninen ja silikoniton. Tarjoaa FFA2P3 R D -suojan erilaisia haitallisia orgaanisia kaasuja, höyryjä ja hiukkasia vastaan.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

3M 4255+ on huoltovapaa puolinaamari, jossa on integroidut suodattimet vaarallisissa teollisuusympäristöissä käyttöä varten. 3M: n suosituimman huoltovapaan uudelleenkäytettävän puolinaamarin jatkokehitetty malli, jossa on hengittämistä helpottava rakenne. Hanki tehokas, helppokäyttöinen ja käyttövalmis puolinaamarityyppinen hengityssuojain 3M™ 4255+. Parannettu venttiili auttaa vähentämään hengitysvastusta ja helpottaa hengittämistä. Hengityssuojaimessa on kohokuvioitu kasvotiiviste, ja se on pehmeä, hypoallergeeninen ja silikoniton. Tarjoaa FFA2P3 R D -suojan erilaisia haitallisia orgaanisia kaasuja, höyryjä ja hiukkasia vastaan. Kevyessä ja tasapainoisessa mallissa on keskellä uloshengitysventtiili, joka auttaa vähentämään lämmön ja kosteuden kertymistä, joten voit työskennellä mukavasti myös lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa.


Integroidut suodattimet eivät tarvitse huoltoa, joten niitä voi käyttää koko määräaikaisvaihtovälin tai suodattimien tukkeutumiseen asti, minkä jälkeen suodattimet hävitetään. Säädettävä pidike sopii moniin erilaisiin päänmuotoihin ja -kokoihin, ja niskanauhat on helppo kiinnittää. Matala profiili ei rajoita näkökenttää, ja kaksi suurta suodatinta, jotka koostuvat sitoutuneesta hiilestä, tarjoavat alhaisen hengitysvastuksen. FFA2P3 R D suojaa orgaanisilta höyryiltä, joiden kiehumispiste on korkeampi kuin 65 ° C, enintään 10 x HTP (hygieeninen raja-arvo) tai 5000 ppm (sen mukaan, kumpi on alempi) ja 20 x HTP hiukkasten osalta.


Sisältää uudelleen suljettavan pussin hygieenistä säilytystä ja kuljetusta varten.


Ominaisuudet
  • Tehokas ja miellyttävä suoja erilaisia haitallisia kaasuja, höyryjä ja hiukkasia vastaan
  • Parannettu venttiili auttaa vähentämään hengitysvastusta ja helpottaa hengittämistä
  • Kevyt, tasapainoinen ja matalaprofiilinen muotoilu
  • Integroitujen suodattimien ansiosta käyttövalmis ja huoltovapaa
  • Pehmeä, hyvin istuva kasvotiiviste, joka on valmistettu kohokuvioiduista, hypoallergeenisista materiaaleista
  • Säädettävä pääntuki ja helposti kiinnitettävät niskanauhat
  • Keskelle sijoitettu uloshengitysventtiili auttaa ehkäisemään lämmön ja kosteuden kertymistä kuumissa ja kosteissa olosuhteissa
  • FFA2P3 R D suojaa orgaanisilta höyryiltä, joiden kiehumispiste on korkeampi kuin 65 ° C, enintään 10 x HTP (hygieeninen raja-arvo) tai 5 000 ppm (sen mukaan, kumpi on alempi) ja 20 x HTP hiukkasten osalta
  • Sisältää uudelleensuljettavan pussin hygieeniseen säilytykseen ja kuljetukseen
  • Yli 30 % alempi hengitysvastus
  • Testitulokset ylittävät CE-standardin hengitysvastusta koskevat vaatimukset
  • Suunniteltu sopimaan useimpiin suojalaseihin
  • Malli on ollut 3M:n kertakäyttöisten hengityssuojainten ykkösvaihtoehto Euroopassa aina markkinoille tulostaan asti yli 25 vuotta sitten

Tekniset tiedot:  
Suodatintyyppi Kaasu-, höyry- ja hiukkassuodattimet
Patruuna tai suodatintyyppi FFA2P3 R D
Tuotesarja Puolinaamari, 4000-sarja
Standardit ja hyväksynnät EN 405:2001+A1: 2009
Käyttöalueet Vaarallisiin teollisuusympäristöihin

Spesifikaatiot

EAN 4054596256293

Arvosteluita

Suosittelemme