GYS 50 LGTuotenumero: 1360049

GYS
Induktiolämmitin
5200 W
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1360049
Induktiokuumennin, jonka lämpöteho on 5,2 kW. Powerduction tuottaa nopeasti ja tehokkaasti lämpöä teräksen tai alumiinin irrottamiseen tai lämmittämiseen.
Prisjakt
5 013,80 €
Sis. ALV
Arvioitu toimitusaika 7-8 päivää toimittajalta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1360049
Induktiokuumennin, jonka lämpöteho on 5,2 kW. Powerduction tuottaa nopeasti ja tehokkaasti lämpöä teräksen tai alumiinin irrottamiseen tai lämmittämiseen.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GYS Powerduction 50 LG on induktiokuumennin, jonka lämpöteho on 5,2 kW. Powerduction tuottaa nopeasti ja tehokkaasti lämpöä teräksen tai alumiinin irrottamiseen tai lämmittämiseen. Se on erittäin hyödyllinen esimerkiksi ohjausvivuston ja juuttuneiden pulttien irrottamiseen, ohjauksen pallonivelten irrottamiseen vahingoittamatta suojakumia tai napaan juuttuneiden vetoakselien irrottamiseen. Powerduction 50 LG:tä käytetään myös henkilö- tai kuorma-autojen pakoputkien irrottamiseen ja liimalla asennetun teräksen tai alumiinin poistamiseen. Hyödyllinen myös alustan työstämisessä tai taipuneen rungon suoristamisessa (ei teräs). Ihanteellinen työkalu mekaanisten osien käsittelyn ja huoltoon. Kevyt ja siirrettävä Powerduction kuumentaa metalliosia useita minuutteja keskeytyksettä vesijäähdytysjärjestelmän ansiosta.
  • Suuri lämmitysteho on säädettävissä 250 W:n välein
  • Lämmittää suoraan metallin sydäntä 6 mm syvyyteen
  • Rajatun alueen välitön lämmitys ilman liekkiä: mahdollistaa työskentelyn lähellä kaapeleita, putkia tai muita lämmönarkoja osia, joita ei tarvitse irrottaa
  • Lisäsuojaus generaattoreiden kanssa käyttöä varten ja suojaus jopa 400 V:n pysyvää ylijännitettä vastaan (tehdastestattu)
  • PFC-toiminto: Tehokertoimen korjaus (PFC), säätelee ja käyttää virtalähdettä tehokkaammin

Toimituksen sisältö

  • 3 m induktorikaapeli
Tekniset tiedot: 
Sähköliitäntä230 V
Lämpöteho5200 W
Induktorikaapeli3 m
JäähdytysjärjestelmäVesi
Mitat85x58x50 cm
Paino65 kg

Spesifikaatiot

EAN 7350025196855

Suosittelemme