SweTrack LiteTuotenumero: 1890006

SweTrack
GPS-jäljitin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1890006
GPS-jäljitin varkaussuojaukseen. Sopii kaikille ajoneuvotyypeille – esimerkiksi henkilöautoile, veneille, moottoripyörille ja urakkakoneille. Koska SweTrack Lite on erittäin pieni, sen voi piilottaa minne tahansa ajoneuvossa, kunhan se yltää sähkökytkentään.
52.20 €
Sis. ALV
5 kpl varastossa | Lähetetään ma 20. syyskuuta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 1890006
GPS-jäljitin varkaussuojaukseen. Sopii kaikille ajoneuvotyypeille – esimerkiksi henkilöautoile, veneille, moottoripyörille ja urakkakoneille. Koska SweTrack Lite on erittäin pieni, sen voi piilottaa minne tahansa ajoneuvossa, kunhan se yltää sähkökytkentään.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

SweTrack Lite on GPS-jäljitin varkaussuojaukseen. Sopii kaikille ajoneuvotyypeille – esimerkiksi henkilöautoile, veneille, moottoripyörille ja urakkakoneille. Koska SweTrack Lite on erittäin pieni, sen voi piilottaa minne tahansa ajoneuvossa, kunhan se yltää sähkökytkentään.

GPS-jäljitin SweTrack Lite on pieni, helppokäyttöinen ja kompakti, kiinteään asennukseen. SweTrack Lite yhdistetään mustalla/punaisella kaapelilla ajoneuvon sähköjärjestelmään ja sen jälkeen se näyttää sijainnin SweTrack Live -sovelluksessa. Ajoneuvon sijainti ilmoitetaan joka toinen minuutti ja toimintoihin kuuluu esim liikehälytin, maantieteellinen sulku ja rajoittamaton historia.


Ilmainen livejäljitys

Livejäljitys näyttää, miten GPS-jäljitin liikkuu, suoraan näytöllä. SweTrack Lite päivittää sijaintinsa joka toinen minuutti, ja kaikki muutokset näkyvät suoraan SweTrack Live -sovelluksen kartalla.


Täydellinen sijaintihistoria

SweTrack Liven ansiosta näet jälkikäteen, missä laite on ollut rajattomasti. Valitse päivämäärä ja kellonaika ja napsauta hakupainiketta – muuta ei tarvitse tehdä.


Älykkäät hälytystoiminnot

SweTrack Extremen mukana tulee useita älykkäitä hälytystoimintoja, mm. liikehälytys, maantieteellinen sulku ja nopeushälytys. Voit aktivoida SweTrack Live -sovelluksen push-ilmoitukset, kun jäljitin liikkuu – näin saat välittömästi tiedon GPS-jäljittimen liikkeistä! Voit lisäksi aktivoida maantieteellisen sulun, jolla saat varoituksen esimerkiksi, kun auto lähtee tallista.


Maantieteellinen sulku

SweTrack Live -sovelluksessa voit asettaa maantieteellisen sulun. Maantieteellinen sulku on alue, joka piirretään kartalle. Jos ajoneuvo poistuu alueelta, sovellus lähettää varoituksen. Alue voi olla niin suuri tai pieni kuin haluat. Maantieteellisen sulun voi asettaa esimerkiksi oman tontin tai korttelin, kaupungin tai jopa koko maan laajuudelle. Kun ajoneuvo poistuu maantieteellisen sulun alueelta, SweTrack Live -sovellus lähettää push-ilmoituksen.


Vettä sietävä

SweTrack Lite on suunniteltu piilotettavaksi ajoneuvoon – voit sijoittaa sen esimerkiksi moottoritilaan tai moottoripyörän satulan alle. Siksi halusimme tehdä SweTrack Litesta vettä sietävän, jotta se olisi aina toimintavalmiina säästä ja tuulesta huolimatta.


Sisäänrakennettu akku

SweTrack Lite saa virtansa pääasiassa ajoneuvon sähköjärjestelmästä, mtta jos virta katkeaa, GPS-jäljittimessä on sisäänrakennettu 100 mAh vara-akku, joka varmistaa, että laite voi edelleen raportoida sijaintinsa.


Helppo asentaa

Yhdistä kaksi johtoa ajoneuvon 12/24 V -sähköjärjestelmään, lataa SweTrack Live -sovellus ja luo tili – ja olet valmis. Ei hankalia tekstiviestikomentoja, ruuvitalttoja tai CD-levyjä!


Kuukausimaksu

SweTrack Lite maksaa 399 kruunua, jonka jälkeen maksat 49 kruunun kuukausimaksua. Hintaan kuuluu rajoittamaton jäljitys kaikkialla Euroopassa, pääsy ruotsalaiseen mobiiliverkkoon, maksuton tekninen tuki, käyttöohjeistus, ohjevideot verkossa ja vuoden takuu. Ei määräaikaista sopimusta tai irtisanomisaikaa.

Ominaisuudet
  • Livejäljitys, seuraa jäljitintä suoraan mobiilisovelluksesta, tabletilta tai tietokoneelta
  • Täydellinen sijaintihistoria päivämäärineen ja kellonaikoineen
  • Liikehälytys push-ilmoituksella
  • Rajaton määrä maantieteellisiä sulkuja
  • Helppo ohjata mobiilisovelluksella
  • Asennus muutamassa minuutissa
  • Vettä sietävä malli, IPX-5

Tekniset tiedot:  
Liitäntä 12/24 V -liitäntä ajoneuvoon
Vara-akku virtakatkoa varten Sisäänrakennettu, 100 mAh
Mitat 7,3x2,5x1,2 cm
Paino 26 g

Tekniset tiedot

EAN 7350000600094

Ladattavat tiedostot

Suosittelemme