FACOM

FACOM on johtava eurooppalainen käsityökalujen valmistaja. FACOM-tuotemerkki on tunnettu ammattilaisten keskuudessa monilla eri aloilla, ja FACOMin työkalut ovat olleet arvostettuja esim. teollisessa valmistuksessa ja kokoonpanotehtävissä, rautatie- ja ilmailun aloilla, autourheilussa sekä rakentamisen eri aloilla. Stayprosta löydät laajan valikoiman FACOMin käsityökaluja, kuten avaintyökaluja, ruuvitalttoja, vasaroita ja pihtejä. Meiltä löydät myös FACOMin erilaisia säilytysratkaisuja, kuten esim. säilytyslaukkuja, työkalulaatikoita ja muita työkalusäilytykseen liittyviä tuotteita. Lue lisää täältä.

  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
1275 tuotetta

FACOM on yksi johtavista käsityökalumerkeistä Euroopassa, ja viimeisen sadan vuoden aikana se on valmistanut laadultaan vertaansa vailla olevia käsityökaluja. FACOMin työkalut käyvät läpi monipuolisen ja perusteellisen tuotetestauksen taaten näin korkean laadun. FACOM myöntääkin useille työkaluilleen elinikäisen vaihto- tai korjaustakuun. FACOM vastaa valmistajana takuun soveltamisesta, pääasiassa vaihto- tai korjaustakuun muodossa (FACOMin takuu on tuotekohtainen ja riippuu ostetusta tuotteesta).

FACOM pyrkii kehittämään innovatiivisia työkaluratkaisuja, jotka auttavat käyttäjiään suorittamaan tehtävänsä paremmin ja tehokkaammin. Korkea laatu ja innovaatio ovat arvoja, joita FACOM työkaluvalmistajana edustaa.

Innovaatio

Työympäristöt ja käytössä olevat teknologiat ovat alati muuttuvia ja muokkaavat olennaisesti myös työntekoa. FACOMin tuotekehityksessä on painotettu viimeisimpien ratkaisujen tarjoamista työkalujen käyttäjille. Kaikilla osa-alueilla, aina muotoilusta materiaalivalintoihin, niin FACOM pyrkii tarjoamaan parhaat mahdolliset ammattilaisen tarpeisiin suunnitellut työkalut. Työkalujen muotoilussa on painotettu suorituskykyisiä ja käytännöllisiä toimintoja, luotettavaa ja turvallista toimivuutta sekä ergonomisuutta.

FACOM tarjoaa työkalujen lisäksi myös säilytysratkaisuja ja -tuotteita työkaluille. Näin FACOM pyrkii tarjoamaan asiakkailleen myös laadukkaita säilytysratkaisuja työkaluille ja tarvikkeille.

Käsityökalut & koneet

Meiltä löydät laajan valikoiman FACOMin erilaisia käsityökaluja, kuten kuusiokolo-, hylsy-, lenkki- ja jakoavaimia, ruuvitalttoja, vasaroita ja pihtejä. Meiltä Stayprolta löydät myös FACOMin akku- ja paineilmatyökaluja, kuten mutterinvääntimiä ja hiomakoneita.

Säilytys

Meiltä löydät myös FACOMin erilaisia säilytysratkaisuja, kuten esim. säilytyslaukkuja, työkalulaatikoita ja muita työkalusäilytykseen liittyviä tuotteita.