Helly Hansen Workwear

Helly Hansen perustettiin vuonna 1877 merikapteeni Helly Juell Hansenin toimesta, ja yritys on siitä lähtien kehittänyt laadukkaita vaatteita, jotka ovat auttaneet ihmisiä selviytymään haastavissa sääolosuhteissa ja tuntemaan olonsa turvalliseksi.

Helly Hansen Workwear on johtava korkeatasoisten työvaatteiden valmistaja ja suosittu valinta ammattilaisten keskuudessa. Helly Hansen Workwear pyrkii jatkuvasti kehittämään ja valmistamaan yhä parempia työvaatteita kaikkiin vuodenaikoihin. He kartoittavat jatkuvasti käyttäjien tarpeita ja löytävät tekniikoita, materiaaleja ja ympäristöystävällisempiä tuotantotapoja, jotka ylläpitävät heidän tuotteidensa korkeaa laatua. Ei edes Pohjoismaiden ankara ilmasto ole ollut haaste Helly Hansen Workwearille, jonka valikoimasta löytyy työvaatteita kaikkiin työolosuhteisiin - niin sateiseen kuin tuuliseenkin säähän. Heidän laajasta valikoimastaan löydät mm. turvakenkiä, työvaatteita ja huomiotyövaatetusta. Helly Hansen Workweariltä löydät korkealaatuisia ja mukavia vaatteita myös vapaa-ajan käyttöön, kuten puseroita, takkeja, kenkiä ja muita asusteita. Lue lisää tästä.

  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
408 tuotetta

Innovatiivista muotoilua

Pohjautuen ymmärrykseen ja kokemukseen maailman haastavimmista sääolosuhteista, Helly Hansen on jatkuvasti kehittänyt innovatiivisia tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Näihin lukeutuu myös maailman ensimmäinen pehmeä vedenpitävä materiaali, jonka Helly Hansen kehitti jo yli 140 vuotta sitten. Muita läpimurtoja ovat olleet ensimmäiset fleecekankaat 1960-luvulla, ensimmäiset tekniset alusvaatteet 1970-luvulla - kehitetty Lifa® Stay Dry -tekniikalla - ja nykypäivän palkittu ja patentoitu lämpöä säilyttävä H2Flow™-järjestelmä. Helly Hansenin älykkäät tekniikat on luonnollisesti saumattomasti integroitu vaatteiden muotoiluun. Heidän vaatteissaan yhdistyy moderni muotoilu, kestävyys ja käyttömukavuus, joten ne soveltuvat erinomaisesti pitkiin työpäiviin myös haastavissa olosuhteissa. Stayprosta löydät Helly Hansen Workwearin suosituimmat mallistot:

Kensington - modernille käsityöläiselle

Modernin urbaanista tyylistä inspiraationsa saaneessa Kensington-mallistossa korostuu laadukkaat materiaalit ja yksityiskohdat. Malliston vaatteille on ominaista luonnonläheiset värit ja tyylikäs muotoilu, ja malliston vaatteet sopivat niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön (esim. retkeilyyn). Tarkoin valitut materiaalit ja yksityiskohdat yhdistettynä uusimpaan tekniikkaan varmistavat Helly Hansen Workwearin vaatteiden laadun ja käyttömukavuuden.

Chelsea Evolution - tyyliä ja mukavuutta

Chelsea Evolution-mallistossa painottuu tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu sekä hyvä käyttömukavuus. Mallisto sisältää valikoiman toiminnallisia ja monipuolisesti erilaisiin työolosuhteisiin soveltuvia työvaatteita, jotka on suunniteltu ammattilaisen tarpeisiin. Useista vaatteista löytyy Helly Hansen Workwearin ikoniset värit musta, oranssi ja harmaa sekä myös maastokuviollinen väritys.

Magni Evolution – haastaviin sääolosuhteisiin

Vuodesta 1977 lähtien Helly Hansen Workwear on hyödyntänyt valmistuksessa ammattilaisten kokemusta vaativimmista ilmastoista ja sääolosuhteista, ja luonut näin itselleen maineen "Trusted By Professionals" ympäri maailmaa. Magni-konsepti on ollut alusta lähtien Helly Hansen Workwearin kärkimallisto, jossa on tavoiteltu parasta mahdollista mukavuutta sekä uusimpien teknologioiden ja innovaatioiden hyödyntämistä.