Irwin

IRWIN on yli sadan vuoden ajan ollut tunnettu innovaatioistaan: vuonna 1885 kehitettiin ensimmäinen Irwin-puuspiraaliporanterä. Vise-Grip -lukkopihtien, Blue Groove -puuporanterien ja Quick-Grip -pikapuristimien lanseeraamisen myötä Irwinista on tullut yksi johtavista käsityökalujen valmistajista. Meiltä Stayprosta löydät laajan valikoiman Irwinin tuotteita, kuten esim. poranteriä, puristimia, ruuvipenkkejä, pihtejä, käsisahoja ja sahanteriä. Lue lisää tästä.

  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
344 tuotetta

Historia

IRWIN on yli sadan vuoden ajan ollut tunnettu innovaatioistaan. Irwin perustettiin vuonna 1885 Martinsvillessä, Ohiossa, ja samana vuonna he kehittivät ensimmäisen puuspiraaliporan. Irwinista on tullut alansa johtava yritys lanseerattuaan useita tunnettuja tuotteita. Näihin kuuluu esim. Vise-Grip -lukkopihdit, Blue Groove -puuporanterät ja Quick-Grip -pikapuristimet.

Tuotekehitys

Voidaan sanoa, että tärkeä osa Irwinin menestystä uusien tuotteiden kehittämisessä on ollut ja on vieläkin heidän pyrkimyksensä ymmärtää pääkäyttäjien tarpeita – usein siis ammattikäyttäjien tarpeita heidän työssään. Tämä pohjautuu heidän tekemiinsä havaintoihin käyttäjien arkisesta työskentelystä esim. rakennustyömailla. Tämänlainen tutkimustyö tuotekehitystä varten on mahdollistanut tuotteiden ominaisuuksien innovatiivisen kehittämisen eri tavoin. Tärkeää on ollut tehdä tuotteista korkealaatuisia ja helposti käytettäviä, jotta ne voivat tuoda lisäarvoa ammattikäyttäjän työskentelyyn.

Tämä tieto muodostaa pohjan tuotekehitysprosessille, joka taas Irwinin tuotekehitys-, markkinointi- ja valmistustoimintojen myötä on johtanut suureen määrään laadukkaita tuotteita. Maailmanlaajuisen toiminnan ja laajan jälleenmyyjäverkoston myötä Irwin jatkaa edelleen standardin asettamista jokaisella markkinasegmentillä, jossa he toimivat. Käyttäjien palautteen ja kenttätyöskentelyyn pohjautuvan tuotekehityksen avulla heidän tavoitteenaan on tuottaa laadukkaita työkaluja, jotka vastaavat ammattikäyttäjien vaativia tarpeita.