Bosch GBH 18V-21 ProfessionalTuotenumero: 2930429

Bosch
Poravasara
mukana laukku, ilman akkua ja laturia
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2930429
Akkuporavasaran nimellisjännite on 18 V ja siinä on harjaton moottori. Kolme käyttötapaa; poraus, iskuporaus ja piikkaus LED-valo, Rotation Control -kytkin, säädettävä nopeus ja Vario Lock -toiminto.
Prisjakt
297.60 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2930429
Akkuporavasaran nimellisjännite on 18 V ja siinä on harjaton moottori. Kolme käyttötapaa; poraus, iskuporaus ja piikkaus LED-valo, Rotation Control -kytkin, säädettävä nopeus ja Vario Lock -toiminto.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Bosch GBH 18V-21 Professional on akkuporakone, jonka iskuenergia on 2,0 J ja jossa on harjaton moottori. Työkalun erittäin tehokas moottori vähentää huoltotarvetta ja pidentää käyttöaikaa akun varausta kohden, mikä mahdollistaa keskeytymättömän työskentelyn ja pidentää käyttöikää. Mallin kolme erilaista käyttötapaa mahdollistavat monipuoliset iskuporaus-, poraus- ja piikkaustyöt. GBH 18V-21 Professional sopii pitkäkestoisiin poraustöihin, koska sen akku takaa 20 % pidemmän käyttöajan edeltäjämalliin verrattuna.
  • Varusteina LED-valo, Rotation Control -kytkin, säädettävä nopeus ja Vario Lock-toiminto
  • Hyvä teho-painosuhde (paino vain 2,4 kg)
  • suorituskyky riittää jopa kevyisiin piikkaustöihin
  • Harjaton moottori vähentää huoltotarvetta ja takaa entistä pidemmän käyttöajan per akkulataus, mikä mahdollistaa keskeytymättömän työskentelyn ja pidentää käyttöikää
  • Tehokas iskukoneisto 2,0 J:n iskuvoimalla ja kolme käyttötapaa (poraus, iskuporaus ja piikkaus) takaavat monipuoliset käyttömahdollisuudet
  • Yhteensopiva GDE 16 Plus -pölynpoistotarvikkeen kanssa

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl. L-Boxx
Tekniset tiedot: 
VirtalähdeAkku
Nimellisjännite18 V
Paino ilman akkua:2,4 kg
Kierrosluku ilman kuormitusta0-1800 kierr./min
Maks. iskuluku5100 kierr./min
Iskuenergia, maks.2,0 joulea
TyökaluliitosSDS-plus
Poran halkaisija, betoni21 mm
Poran halkaisija, puu30 mm
Tärinäarvo7-10 m/s²

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Liitäntätyyppi SDS-Plus

EAN 4059952528106

Takuu

Pidennä takuuta Bosch PRO360-sähkötyökaluille.
Ilmainen takuuajan pidentäminen Bosch Professional-sähkötyökaluille 1–3 vuodeksi. Nopeasti ja täysin ilmaiseksi PRO360-portaalin kautta. Sinun täytyy rekisteröityä vain kerran, jonka jälkeen pystyt jatkuvasti hyödyntämään ajankohtaiset ja tulevat tarjoukset. Digitaalisten työkaluluettelon avulla saat täydellisen yleiskuvan työkaluistasi ja niiden takuista. Lisäksi voit käyttää vielä enemmän palveluita, jotka tekevät sinusta entistä tehokkaampia. Lue lisää Boschin laajennetusta takuusta ja rekisteröi tuotteesi täältä.

Suosittelemme