Dewalt DWE7485-QSTuotenumero: 2310071

Dewalt
Pöytäpyörösaha
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2310071
DWE7485 vastaa käyttäjien kasvavaan kysyntään helposti liikuteltavasta pöytäsahasta. Pöytäsahassa yhdistyvät kevyt paino ja kompakti muotoilu sekä erinomainen leikkauskapasiteetti ja tarkkuus.
644.91 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään ma 27. syyskuuta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2310071
DWE7485 vastaa käyttäjien kasvavaan kysyntään helposti liikuteltavasta pöytäsahasta. Pöytäsahassa yhdistyvät kevyt paino ja kompakti muotoilu sekä erinomainen leikkauskapasiteetti ja tarkkuus.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Dewalt DWE7485 vastaa käyttäjien kasvavaan kysyntään helposti liikuteltavasta pöytäsahasta. Pöytäsahassa yhdistyvät kevyt paino ja kompakti muotoilu sekä erinomainen leikkauskapasiteetti ja tarkkuus. Se on akkukäyttöisen DCS7485 XR FLEXVOLT-pöytäsahan johdollinen versio, joka tarjoaa luokkansa johtavan tarkkuuden, luotettavuuden ja suorituskyvyn, jota käyttäjät odottavat DEWALT-työkaluilta.

Tämä huippuluokan työkalu on rakennettu toistuvaan päivittäiseen käyttöön rakentamisen ja puuntyöstön sovelluksissa. Tämä huipputeknologiaa hyödyntävä saha on riittävän kestävä ja vakaa käsittelemään vaativia katkaisuja päivittäin. Sen voimakas moottori takaa ensiluokkaisen kestävyyden, tehokkuuden ja suorituskyvyn kaikkien puulajien katkaisuja ilman riskiä jumittua kovimpiakaan rakennusmateriaaleja käsiteltäessä.

Äärimmäisen liikuteltavaksi suunniteltu rakenne mahdollistaa helpon kuljettamisen työmaalla sekä työkohteiden välillä. DWE7485 painaa vain 22 kg, mutta on varustettu 2-asentoisella ohjauskiskolla, joka tuottaa vaikuttavan, jopa 622 mm katkaisukapasiteetin käsiteltäessä suurta puutavaraa, kuten vaneria. Tämä monipuolinen pöytäsaha käyttää 210 x 30 mm 24-hampaista terää, ja sillä on kyky käsitellä jopa 1200 x 2400 mm arkkeja käytettäessä ilman ohjauskiskoa. Se tarjoaa lisäksi 65 mm leikkuusyvyyden 90 ° sekä 45 mm 45 ° katkaisuissa.

Taatakseen käyttäjälle täyden hallinnan, DEWALT on sisällyttänyt pöytäsahaan valetun alumiinirungon vakauden lisäämiseksi sekä hammasratastetun kaksoisohjauskiskon, joka varmistaa, ettei ohjauskisko pääse liikkumaan pystysuunnassa käytön aikana. Nämä ominaisuudet takaavat, että DWE7485 tarjoaa huipputason vakauden sekä tarkkuuden korkealaatuiseen ja ammattimaiseen työskentelyyn.

Pöytäsahan yhdellä kädellä säädettävä viistosahauksen pikalukitus yhdistää erinomaisen käytettävyyden ja käytännöllisyyden työmaalla. Pikalukitus antaa käyttäjälle mahdollisuuden vaihdella helposti suorien sekä viisto-sahauksien välillä ja mahdollistaa nopean, turvallisen ja tarkan viisteen säädön ja lukituksen. Pöydässä on lisäksi sisäänrakennettu viistemitta, joka antaa viimeisen silauksen tarkkoihin katkaisuihin.

Parhaan turvallisuuden takaamiseksi DWE7485 sisältää kaksiosaisen teräsuojuksen, joka lisää käyttöturvallisuutta pienempien leikkausten yhteydessä sekä elektronisen jarrun. Neljä tukevaa kumijalkaa antavat myös lisävakautta sahaa käytettäessä.

Keskittyen korkeimpiin pölynkäsittelystandardeihin ja varmistaen siten puhtaamman työympäristön käyttäjälle, DEWALT on integroinut sahaan suojatun, AirLock-yhteensopivan pölyportin. Pölyportti mahdollistaa DWE7485-sahan saumattoman liittämisen moniin erilaisiin pölynpoistoratkaisuihin ja varmistaa siten äärimmäisen näkyvyyden käytön aikana.

Yllämainitun ansiosta DWE7485 täyttää, täysin viimeisimmät IEC-standardin mukaiset vaatimukset.
 • Uuden sukupolven DEWALT® 210mm kompakti pöytäsaha tarjoaa ensiluokkaisen suorituskyvyn ja toistuvan tarkkuuden
 • Leikkaa vaivattomasti suuretkin rakennuspuut, lehtipuut ja tavanomaiset arkkimateriaalit
 • Pienempi, kevyempi muotoilu takaa helpon liikuteltavuuden ja ohjattavuuden työmaalla
 • Merkittävä, jopa 622 mm katkaisukapasiteetti useisiin ammattilaisen töihin
 • Vaikuttava 65mm leikkaussyvyys 90° katkaisuissa ja 45mm 45° katkaisuissa
 • Ergonomisesti suunniteltu tarjoamaan luokkansa paras teho, luotettavuus ja turvallisuus
 • Sisältää AirLock-pölyportin, joka on yhteensopiva monenlaisten pölynpoistoratkaisujen kanssa
 • Täyttää uusimmat IEC-standardin mukaiset vaatimukset
 • Suunniteltu kestämään äärimmäisissä olosuhteissa ja töissä

Toimituksen sisältö

 • Pölyportti (AirLock-yhteensopiva)
 • DT99565-QZ 210mm Xtreme Runtime 24T-terä
 • Viistemitta
 • Suojatarvikkeet
 • Läpileikkaamaton suojakiila
Tekniset tiedot 
Ottoteho1850 W
Terän halkaisija210 mm
Reikä30 mm
Katkaisukapasiteetti622 mm
Leikkaussyvyys (90°)65 mm
Leikkaussyvyys (45°)45 mm
Viistosahaus0-45°
Terän nopeus5800
JarruKyllä
Paino22 kg
AirLock-yhteensopivaKyllä

Tekniset tiedot

Laikan halkaisja 210 mm

Laserosoitin Ei

Laikan reiän halkaisija 30 mm

Pehmeä käynnistys Ei

EAN 5035048723371

Suosittelemme