Elma X2Tuotenumero: 3071159

Elma
Ristilaser
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3071159
Elma Laser x2 -linjalaser käyttää vihreää laservaloa. Erittäin selkeät merkinnät.
Prisjakt
131,20 €
Sis. ALV
Jäsenhinta:
91,80 €
Kirjaudu sisään säästääksesi 39,40 € tästä tuotteesta!

Odotetaan 24.7.2024 toimittajalta

Jos haluat seurata, milloin tuotetta on jälleen varastossa, sinun on hyväksyttävä markkinointievästeet. Klikkaa tästä hallitaksesi evästeitä.
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3071159
Elma Laser x2 -linjalaser käyttää vihreää laservaloa. Erittäin selkeät merkinnät.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Elma Laser x2 -linjalaser käyttää vihreää laservaloa. Erittäin selkeät merkinnät. Silmämme ovat jopa 4 kertaa herkemmät vihreällä alueella klassisiin punaisiin linjalasereihin verrattuna, mikä lisää huomattavasti viivan näkyvyyttä sekä sisä- että ulkotiloissa. Tämä tarkoittaa, että saat nyt täydelliset merkintämahdollisuudet myös pitkillä etäisyyksillä ja eikä sinun tarvitse enää vetää viivoja seiniin, lattioihin ja kattoihin, esimerkiksi silloin, kun asennat keittiötä, ripustat hyllyjä ja lamppuja, vaaitat putkiasennuksia jne.

Näyttää vaaka-, pysty- tai poikittaislinjat, hajonta on lähes 180˚, täydellistä merkitsemistä varten jopa pystysuunnassa laitteen yläpuolella. Nopeaa ja helppoa, molemmat kätesi ovat vapaat työtä varten. Sinun tarvitsee vain asettaa laser oikeaan paikkaan ja käynnistää se.

Se on itsevaaittava. Jos poikkeama on liian suuri itsevaaitukseen, laser vilkkuu voimakkaasti virheiden välttämiseksi. Vaaka- ja pystylinjojen lisäksi voit tehdä myös suoria linjoja vinokulmissa – täydellistä esimerkiksi portaita mitattaessa jne. Lukitustoiminnolla estetään itsevaaitus ja vinokulma voidaan asettaa helposti esimerkiksi asettamalla instrumentti vakiomalliseen kameratelineeseen tai mukana tulevaan magneettiseen kulmasovittimeen. Kun laite on lukittu, se ilmaistaan lyhyellä välähdyksellä noin 3 sekunnin välein, jotta et luule viivojen olevan pysty- ja vaakasuorassa vian sattuessa. Lisäturvallisuuden vuoksi Elma Laser x2:ta ei voi kytkeä pois päältä, kun kuljetuskiinnike irrotetaan. Tämä suojaa laitteen sisäpuolta kuljetusvaurioilta, jotka ovat muutoin yleisin vika linjalasereissa.

Toimituksen sisältö

  • 4 kpl paristoa AA 1,5 V
  • manuaalinen
  • magneettikiinnitys
Tekniset tiedot 
NäköetäisyysJopa 45 m valaistusolosuhteista riippuen
Pystysuuntainen tarkkuus±2 mm 10 m:ssä
Vaakasuuntainen tarkkuus±2 mm 10 m:ssä
Itsevaaitus≤4˚
Itsevaaitusaika≤3 s
LaserLuokka II 510 nm, 40 mW
Asennuskierre¼ tuumaa
Akun kesto≥4 h 2 linjalla
<br/>KotelointiluokkaIP54
Mitat95x80x60 mm

Spesifikaatiot

Lukitustoiminto Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Kyllä

Laserin väri Vihreä

Kiinnityskierre 1/4 Tuuma

EAN 5706445677009

Arvosteluita

Suosittelemme