Bosch DIY 1600A023KWTuotenumero: 3134305

Bosch DIY
Harja
Bosch UniversalBrush -puhdistusharjalle
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3134305
Tehokas 52 mm:n harja, jonka voit helposti kiinnittää Bosch UniversalBrush -puhdistusharjaan. Harja on tarkoitettu vaativiin puhdistustöihin.
Prisjakt
8,50 €
Sis. ALV

Arviolta 20.5.2024 toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3134305
Tehokas 52 mm:n harja, jonka voit helposti kiinnittää Bosch UniversalBrush -puhdistusharjaan. Harja on tarkoitettu vaativiin puhdistustöihin.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Yhteensopivuus - Bosch DIY -tuotemerkin koneet ja tarvikkeet, kuten akut ja laturit, ovat yhteensopivia ainoastaan saman sarjan tuotteiden kanssa, eli vihreän Bosch DIY-sarjan. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi käyttää vihreitä Bosch-tuotteita yhdessä sinisten Bosch Professional -sarjan tuotteiden kanssa.
Bosch DIY 1600A023KW on tehokas 52 mm:n harja, jonka voit helposti kiinnittää Bosch UniversalBrush -puhdistusharjaan. Harja on tarkoitettu vaativiin puhdistustöihin. Sen suurella 215 r/min:n pyörimisnopeudella puhdistat vaivattomasti kylpyhuoneen ja keittiön pesualtaat, laattapinnat ja laattasaumat sekä ulkona olevat terassikalusteet, laattasaumat ja autojen vanteet. Harja on tarkoitettu kovien pintojen, kangaspintojen, keramiikan, posliinin, alumiinin, metallin sekä muovin ja laminaatin puhdistustöihin. Sitä voi käyttää myös päällysteiden puhdistamiseen. Edustaa kestävää suunnittelua, koska se on uudelleenkäytettävä ja voidaan pestä astianpesukoneessa maks. 50 °C:ssa.
  • Erinomainen työväline vaativiin puhdistustöihin
  • Pesualtaiden, laattojen ja laattasaumojen puhdistamiseen kylpyhuoneissa ja keittiöissä
  • Puhdista renkaiden vanteet, ulkokalusteet ja piha-alueen laattasaumat
  • Kestävää suunnittelua: uudelleenkäytettävä ja voidaan pestä astianpesukoneessa maks. 50 °C:ssa
Tekniset tiedot 
Harjan halkaisija71 mm
Hankausvoima4/5

Spesifikaatiot

EAN 4053423227093

Suosittelemme