Bosch DIY 1600A023KZTuotenumero: 3134306

Bosch DIY
Mikrokuitutyyny
3 kpl, Bosch UniversalBrush -puhdistusharjalle
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3134306
Tehokas 65 mm:n naarmuttamaton mikrokuitutyyny, jonka voit helposti kiinnittää Bosch UniversalBrush -puhdistusharjaan. Herkkien pintojen perusteelliseen ja pehmeään puhdistukseen.
Prisjakt
8,10 €
Sis. ALV

Arviolta 20.5.2024 toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3134306
Tehokas 65 mm:n naarmuttamaton mikrokuitutyyny, jonka voit helposti kiinnittää Bosch UniversalBrush -puhdistusharjaan. Herkkien pintojen perusteelliseen ja pehmeään puhdistukseen.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Yhteensopivuus - Bosch DIY -tuotemerkin koneet ja tarvikkeet, kuten akut ja laturit, ovat yhteensopivia ainoastaan saman sarjan tuotteiden kanssa, eli vihreän Bosch DIY-sarjan. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi käyttää vihreitä Bosch-tuotteita yhdessä sinisten Bosch Professional -sarjan tuotteiden kanssa.
Bosch DIY 1600A23KZ on tehokas 65 mm:n naarmuttamaton mikrokuitutyyny, jonka voit helposti kiinnittää Bosch UniversalBrush -puhdistusharjaan. Herkkien pintojen perusteelliseen ja pehmeään puhdistukseen. Herkät pinnat pitää puhdistaa naarmuttamatta: naarmuttamaton mikrokuitutyyny on optimaalinen apuväline keittiössä ja kylpyhuoneessa, kun kyse on kromipintaisten hanojen, kattiloiden, pannujen, tiskialtaiden, viemäriritilöiden yms. puhdistustöistä. Helppo kiinnittää tarrakiinnitysjärjestelmän avulla. Tyyny puhdistaa pinnat erittäin tehokkaasti. Tyyny on ihanteellinen puhdistusväline muovilla, laminaatilla sekä lasipinnoilla. Sitä voi käyttää myös kovien tai päällystettyjen pintojen, valuraudan, keramiikan, posliinin, alumiinin ja metallin puhdistamiseen. Edustaa kestävää suunnittelua, koska se on uudelleenkäytettävä ja voidaan pestä astianpesukoneessa maks. 50 °C:ssa.
  • Pehmeä mikrokuitukangas herkille pinnoille
  • Ei naarmuta edes voimakkaasti painettaessa
  • Ihanteellinen kattiloiden, patojen, lavuaarien, liesien ja keittökalusteiden puhdistamiseen
  • Kalusteet ja lasipinnat kylpyhuoneissa ja keittiöissä
  • Kestävää suunnittelua: uudelleenkäytettävä ja voidaan pestä astianpesukoneessa maks. 50 °C:ssa
Tekniset tiedot 
Tyynyn halkaisija65 mm
Tyynyn pitimen halkaisija (tyynypidike)51 mm
Hankausvoima2/5

Spesifikaatiot

EAN 4053423227239

Suosittelemme