PELA 492194Tuotenumero: 3105856

PELA
Puhallusaine
lasikuulat
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3105856
Pakkaus, joka sisältää 21 kg puhallusainetta jonka karkeus 0,25-0,50 mm. Lasi on hyvin pienistä lasihelmistä koostuva puhallusaine.
Prisjakt
68,00 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
0,25-0,50 mm
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3105856
Pakkaus, joka sisältää 21 kg puhallusainetta jonka karkeus 0,25-0,50 mm. Lasi on hyvin pienistä lasihelmistä koostuva puhallusaine.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

PELA 492194 on pakkaus, joka sisältää 21 kg puhallusainetta jonka karkeus 0,25-0,50 mm. Lasi on hyvin pienistä lasihelmistä koostuva puhallusaine. Lasihelmet on valmistettu soodasta ja niillä on korkea iskunkestävyys. Valmistuksessa kuulan muotoa ja kovuutta valvotaan erittäin tarkasti ja huolellisesti, ja tämä takaa lasikuulien korkean ja yhtenäisen laadun. Lasikuulat ovat uudelleenkäytettäviä.
  • Suositeltava ilmanpaine suuttimessa 1-4 bar
  • Tätä hioma-ainetta käytetään lasi-, kumi- ja muoviteollisuudessa puhdistukseen, kiillotukseen ja muotin puhdistukseen
  • Kaikki pinnoitteet voidaan poistaa vahingoittamatta puhallettavaa pintaa
  • On kuitenkin otettava huomioon olemassa oleva kuulapuhallusvaikutus, joka voi taivuttaa ohuita levyjä. Joskus halutaan juuri tätä vaikutusta metallin väsymisen välttämiseksi. Kuulapuhallusvaikutusta käytetään esineen pinnan vahvistamiseen iskemällä ja puristamalla sitä. Tämä lisää dynaamiselle kuormitukselle altistuvien komponenttien väsymislujuutta
  • Puhallusaine on hyvin hellävaraista käsiteltävää materiaalia kohtaan. Puhalluksen jälkeen pintaan jää puolikiiltävä hehku. Soveltuu vapaapuhallukseen tai imusyöttöiseen kaappipuhallukseen. Toimii hyvin ruostumattoman teräksen, lasin, teräksen ja alumiinin kanssa
  • Potentiaaliset terveysvaarat: Terveyteen tai ympäristöön liittyviä merkittäviä riskejä ei ole. Suurille pitoisuuksille altistuminen voi ärsyttää silmiä ja kurkkua. Käytä asianmukaisia hengityssuojaimia ja suojalaseja, käytä asianmukaisia vaatteita. Ihokosketus: Pese saippualla ja vedellä. Silmät: Huuhtele vedellä. Jos ärsytys jatkuu, käänny lääkärin puoleen. Käsittely ja säilytys: Vältä aineen pöllyämistä. Roiskeet voivat tehdä lattioista liukkaita. Pidä työkohde siistinä. Säilytä suljetussa pussissa tai säiliössä. Säilytettävä viileässä.
Tekniset tiedot 
Karkeus0,25–0,50 mm
Paino21 kg

Spesifikaatiot

EAN 0200000050214

Suosittelemme