AL-KO PW 1850Tuotenumero: 3096767

AL-KO
Painepesuri
sis. akun ja laturin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3096767
Joustava painepesuri, jolla voit pestä auton, maastopyörän, veneen tai asuntovaunun ilman sähkö- tai vesiliitäntää. Toimii myös hyvin puutarhaharrastajille, jotka haluavat kastella kasveja sumuttamalla paikoissa, joihin puutarhaletku ei ulotu.
Prisjakt
249,40 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 10-17 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3096767
Joustava painepesuri, jolla voit pestä auton, maastopyörän, veneen tai asuntovaunun ilman sähkö- tai vesiliitäntää. Toimii myös hyvin puutarhaharrastajille, jotka haluavat kastella kasveja sumuttamalla paikoissa, joihin puutarhaletku ei ulotu.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Joustava painepesuri, jolla voit pestä auton, maastopyörän, veneen tai asuntovaunun ilman sähkö- tai vesiliitäntää. Toimii myös hyvin puutarhaharrastajille, jotka haluavat kastella kasveja sumuttamalla paikoissa, joihin puutarhaletku ei ulotu. Täydellinen työkalu mökille, leirintäalueelle ja veneeseen.

Upota mukana toimitettava kuuden metrin letku mihin tahansa puhtaaseen vesilähteeseen (esim. sankoon, sadevesitynnyriin tai järveen) ja aloita pesu. Älykkäässä suuttimessa on viisi erilaista suihkutyyppiä, joiden avulla voit säätää vesisuihkun voimakkuutta ja hajontaa. PW 1850:ssä on myös ECO-toiminto, jonka avulla voit vähentää vedenkulutusta ja jatkaa pesemistä pidempään.

AL-KO:n 18 V ‑sarja tarjoaa erilaisia työkaluja eri tarkoituksiin. Voit käyttää samaa akkua ja laturia koko sarjaan. Mukana 2,5 Ah:n akku ja laturi. Kuuden metrin pituisella tuloletkulla voit imeä vettä myös kauempana olevista vesilähteistä. 5-in-1-vesisuuttimet tarjoavat viisi suihkun leveyttä sekä huuhtelutoiminnon. Toimitukseen sisältyy liitettävä pesuainesäiliö.

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE ‑litiumioniakut mahdollistavat erilaisten käyttö- ja latausaikojen valinnan neljän eri ampeeriluvun ansiosta. Voit valita 2,5 / 4 / 5 ja 6 Ah:n akun. Kun akku on tyhjä, se latautuu 60–130 minuutissa (latausaika on akun kapasiteetista riippuen on 60–130 minuuttia). Vielä nopeampaa latausta varten on pikalaturi FC100 Li.

Litiumioniakun käyttöikä on erittäin pitkä, se on huoltovapaa, siinä ei ole itsepurkautuvuutta tai muistivaikutusta ja se on helppo ja kätevä ladata. Akku (2,5 Ah) ja laturi sisältyvät toimitukseen.
  • 18 V:n litiumioniakku Akku ja laturi sisältyvät toimitukseen
  • Poistaa lian ilman sähkö- tai vesiliitäntää
  • Monia käyttötarkoituksia puhdistuksesta kasvien kasteluun
  • Mukana tuloletku, jota voi käyttää minkä tahansa vesilähteen kanssa: vesisanko, lampi, sadevesitynnyri, vesijohto tai vesisäiliö
  • ECO-toiminto pidentää käyttöaikaa
  • Sisältö: 5-in-1-vesisuuttimet tarjoavat monia käyttömahdollisuuksia
  • Akku on suojattu silikonisuojuksella turvallisuuden takaamiseksi

Toimituksen sisältö

  • Mukana toimitetaan yksi 18 V:n 2,5 Ah:n akku ja laturi
Tekniset tiedot 
Käyttövoima, tyyppiAkku
Maksimipaine (bar)22
Akkusarja AL-KO18 V Bosch Home & Garden compatible
TuotemerkkiAL-KO
KategoriaComfort

Spesifikaatiot

Kannettava Kyllä

Kuuma vesi Ei

Akku kuuluu toimitukseen Kyllä

Letkukela Kyllä

Kiinteä Nej

Paine, maks. 22 bar

EAN 4003718063004

Suosittelemme