Bosch Best for MetalTuotenumero: 2300156

Bosch
Hiomalaikka
X-LOCK
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300156
X-LOCK R574 Best for Metal -kuitulaikka poistaa hiontamateriaalia nopeasti. Sen vahva sirkonihiomarae poistaa hiontamateriaalia nopeasti karkealla raekoolla ja jättää tasaisen hyvän pinnan pienellä raekoolla.
Prisjakt
1,20 €
Sis. ALV
Saatavilla olevat vaihtoehdot
125 mm K24

Arvioitu toimitusaika 7-9 päivää toimittajalta

Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2300156
X-LOCK R574 Best for Metal -kuitulaikka poistaa hiontamateriaalia nopeasti. Sen vahva sirkonihiomarae poistaa hiontamateriaalia nopeasti karkealla raekoolla ja jättää tasaisen hyvän pinnan pienellä raekoolla.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Bosch X-LOCK R574 Best for Metal -kuitulaikka poistaa hiontamateriaalia nopeasti. Sen vahva sirkonihiomarae poistaa hiontamateriaalia nopeasti karkealla raekoolla ja jättää tasaisen hyvän pinnan pienellä raekoolla. Levyn paksu vulkaanikuituinen taustamateriaali vakauttaa hiontaa. X-LOCK-hiomalevyt sopivat myös tavallisiin kulmahiomakoneisiin. X-LOCK-pikalukitusjärjestelmän ansiosta kuituhiomalevyjen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Laikat voidaan kiinnittää X-LOCK-hiomalautaseen tai tavalliseen kumiseen hiomalautaseen.


X-LOCK on ultimaalinen vaihdejärjestelmä kulmahiomakoneisiin

X-LOCK on uusi 2-osainen vaihteisto kulmahiomakoneen lisävarusteiden vaihtamiseen vain yhdellä napsautuksella. X-muotoinen liitäntä hiomapäässä ja lisälaitteessa tekevät asennuksesta helppoa ja kätevää. X-LOCK tekee hiontatarvikkeiden vaihtamisesta helppoa ilman osia, jotka voidaan pudottaa tai joissa tarvitaan ylimääräisiä asennustyökaluja. Lisäksi se on luotettava, koska lisävarusteita ei voi asentaa väärin innovatiivisen X-LOCK-järjestelmän ansiosta. Kuultava napsautus tarkoittaa, että tiedät aina, että lisävaruste istuu oikein koneessa ja voit aloittaa työskentelyn.


Ainutlaatuinen X-LOCK-mekanismi varmistaa, että levy on kiinnitetty työkaluun ilman laippaa, mutteria ja avainta. Kun levyä napsautetaan tiukasti, kiristysleukat lukittuvat. Lähes kaikki X-LOCK-tarvikkeet ovat yhteensopivia standardien kulmahiomakoneiden kanssa. Poikkeuksia ovat lisävarusteet, joissa on kierteitetyt kiinnittimet. Kaikki X-LOCK-langattomat kulmahiomakoneet on varustettu erittäin nopealla X-Brake-jarrutustoiminnolla. Näin varmistut, että kone on pysäytetty sekunnin pysäytyskomennosta.


Ominaisuudet
  • Vahva zirkonihiomarae poistaa hiontamateriaalia nopeasti karkealla raekoolla ja jättää tasaisen hyvän pinnan pienellä raekoolla
  • Paksu vulkaanikuituinen taustamateriaali vakauttaa hiontaa


Tekniset tiedot:  
Laikan halkaisija 125 mm
Reiän halkaisija 22,23 mm
Karkeus 24

Spesifikaatiot

EAN 3165140960038

Suosittelemme